Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

αχ......και να ειχα μια τετοια!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Ελπιζω αν του Ωριωνα ειναι η αγαπημενη του φυλη,που ξερεις μπορει καποια μερα να παρει μια τετοια πανεμορφη γαταΝαι ναι συμφωνώ Νεκταρία μου θα θέλαμε να δούμε όλες τις φυλές στην έκθεση ελπίζω να δούμε κ ζωντανούς Φιλανδούς
![]()
καλά αυτή εδώ έχει ακριβώς το ίδιο χρώμα με την κάντυ (κ την ίδια ουρά)
και να μας δειχνει τη δικη του γατα πλεον να θαυμαζουμε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Life is mysterious!!!
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Φυσικα ποτε κανεις δεν ξερειYou never know!!!
Life is mysterious!!!
Ιταλια πηγα με τον Ιβαν μου και γυρισα με τον Dragon

elvenstar
Επιφανές μέλος
Με Dragon από την Ιταλία;; Δηλαδή αν πας στην Κίνα με τι θα γυρίσεις;Φυσικα ποτε κανεις δεν ξερειΙταλια πηγα με τον Ιβαν μου και γυρισα με τον Dragon
![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

lionessking
Νεοφερμένο μέλος
Επιτηδες το κανετε ε?Για να ξεσηκωθουμε ολοι για Σιβηρακια!!!Σαν τρελη κρατηθηκα για να μην παρω πριν παρω την Κουκη και την Λουνα!Ειναι οι αγαπημενες μου!Τι αφεντια?!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Πάντως εγώ ψηφίζω Λούνα κ Κουκυ εννοείταιΕπιτηδες το κανετε ε?Για να ξεσηκωθουμε ολοι για Σιβηρακια!!!Σαν τρελη κρατηθηκα για να μην παρω πριν παρω την Κουκη και την Λουνα!Ειναι οι αγαπημενες μου!Τι αφεντια?!

Cating therapyΑστα Ελενα,εδω εμεις μεχρι την Αθηνα πηγαμε και γυρισαμε αγκαζε με δυο νορβηγους.![]()

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Ομως δεν θα δυσκολεύονται το καλοκαίρι με τους καύσωνες στην Ελλάδα?
Λογικά θα χάνουν αρκετό τρίχωμα.
ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως εγώ ψηφίζω Λούνα κ Κουκυ εννοείται
Cating therapy![]()
Περίμενε μάχρι να δείς και τον O......... Ωχ, μου ξέφυγε. Συγγνώμη....
ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Με Dragon από την Ιταλία;; Δηλαδή αν πας στην Κίνα με τι θα γυρίσεις;![]()
Απο την Κίνα θα γυρίσει με ένα Tibethan spaniel ή με ένα Σιχ...
elvenstar
Επιφανές μέλος
Φαντάζομαι ότι οπως όλα τα μακρύτριχα από την άνοιξη θα αρχίζουν να ρίχνουν το τρίχωμα, κ από την εμπειρία μου βλέπω ότι τα μακρύτριχα δεν υποφέρουν ούτε περισσότερο ούτε λιγότερα από τα κοντότριχα το καλοκαίριΠραγματικά πανέμορφη φυλή!!!
Ομως δεν θα δυσκολεύονται το καλοκαίρι με τους καύσωνες στην Ελλάδα?Λογικά θα χάνουν αρκετό τρίχωμα.
![]()
Τι σου ξέφυγε δεν κατάλαβα τίποταΠερίμενε μάχρι να δείς και τον O......... Ωχ, μου ξέφυγε. Συγγνώμη....![]()

Επειδή από την Ιταλία πήρε τον Δράκο λέω από την Κίνα φαντάζομαι τη θα έφερνε κανένα ΕντέιΑπο την Κίνα θα γυρίσει με ένα Tibethan spaniel ή με ένα Σιχ...

ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Φαντάζομαι ότι οπως όλα τα μακρύτριχα από την άνοιξη θα αρχίζουν να ρίχνουν το τρίχωμα, κ από την εμπειρία μου βλέπω ότι τα μακρύτριχα δεν υποφέρουν ούτε περισσότερο ούτε λιγότερα από τα κοντότριχα το καλοκαίρι
Τι σου ξέφυγε δεν κατάλαβα τίποτα
Επειδή από την Ιταλία πήρε τον Δράκο λέω από την Κίνα φαντάζομαι τη θα έφερνε κανένα Εντέι![]()
Ευτυχώς, που δεν κατάλαβες κάτι.
Πάντως μετά τον Μάρτιο, αρχίζουν και χάνουν τρίχωμα. Όταν έχουν συνηθίσει να ζούνε στους -20 βαθμούς, όταν ζήσουν στους 30 τι θα κάνουν;
Εμείς και θέλουμε να βγάλουμε και την πέτσα μας, αυτά τι θα κάνουν;
ΩΡΙΩΝ19496
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι αυτό που λέμε : απο την Μόσχα με αγάπη.
Συνημμένα
elvenstar
Επιφανές μέλος
Κοιτα κ τα περσικά δεν έχουν λιγότερη γούνα κ όμως τα βλέπεις ότι είναι στην ίδια κατάσταση με τα κεραμιδάκια ούτε καλύτερα ούτε χειρότερα, λίγο το κλιματιστικό λίγα μπανάκια παραπάνω κ θα περάσει το καλοκαίριΕυτυχώς, που δεν κατάλαβες κάτι.
Πάντως μετά τον Μάρτιο, αρχίζουν και χάνουν τρίχωμα. Όταν έχουν συνηθίσει να ζούνε στους -20 βαθμούς, όταν ζήσουν στους 30 τι θα κάνουν;

moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ευτυχώς, που δεν κατάλαβες κάτι.
Και εγώ αυτό ακριβώς είχα στο μυαλό μου.
Αν το φυσικό τους περιβάλλον είναι -20 βαθμοί, οι +35-40 που συνηθίζονται στις ελληνικές κληματολογικές συνηθήκες φυσικό είναι να τα δυσκολεύουν πολύ. 

Αναφέρομαι Ελενα πάντα σ'άυτήν την φυλή, κάποιες άλλες μακρύτριχες, όπως τα Περσικά τα δικά σου, λογικά είναι καλύτερα προσαρμοσμένα στην ζέστη.
Οπως και η Κοινή Ευρωπαική
που έχω εγώ.
Δεν παύουν όμως τα Σηβιρίας, να είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool