Απο την Φινλανδία με αγάπη

καλα...........επιτηδες το κανεις?????????:blink::blink::blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol:
αχ......και να ειχα μια τετοια!!!!!!!!!!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι ναι συμφωνώ Νεκταρία μου θα θέλαμε να δούμε όλες τις φυλές στην έκθεση ελπίζω να δούμε κ ζωντανούς Φιλανδούς:rolleyes:

F-ChampionSiberianCat.jpg

καλά αυτή εδώ έχει ακριβώς το ίδιο χρώμα με την κάντυ (κ την ίδια ουρά:lol:)
Ελπιζω αν του Ωριωνα ειναι η αγαπημενη του φυλη,που ξερεις μπορει καποια μερα να παρει μια τετοια πανεμορφη γατα:rolleyes:και να μας δειχνει τη δικη του γατα πλεον να θαυμαζουμε:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Υπεροχες ειναι...

You never know!!!

Life is mysterious!!!

You never know!!!

Life is mysterious!!!
Φυσικα ποτε κανεις δεν ξερει:cool:Ιταλια πηγα με τον Ιβαν μου και γυρισα με τον Dragon:lol::lol::lol:

Φυσικα ποτε κανεις δεν ξερει:cool:Ιταλια πηγα με τον Ιβαν μου και γυρισα με τον Dragon:lol::lol::lol:
Με Dragon από την Ιταλία;; Δηλαδή αν πας στην Κίνα με τι θα γυρίσεις; :lol::lol:

Αστα Ελενα,εδω εμεις μεχρι την Αθηνα πηγαμε και γυρισαμε αγκαζε με δυο νορβηγους.:lol:

;) Επιτηδες το κανετε ε?Για να ξεσηκωθουμε ολοι για Σιβηρακια!!!Σαν τρελη κρατηθηκα για να μην παρω πριν παρω την Κουκη και την Λουνα!Ειναι οι αγαπημενες μου!Τι αφεντια?!

;) Επιτηδες το κανετε ε?Για να ξεσηκωθουμε ολοι για Σιβηρακια!!!Σαν τρελη κρατηθηκα για να μην παρω πριν παρω την Κουκη και την Λουνα!Ειναι οι αγαπημενες μου!Τι αφεντια?!
Πάντως εγώ ψηφίζω Λούνα κ Κουκυ εννοείται:lol::up::rolleyes:
Αστα Ελενα,εδω εμεις μεχρι την Αθηνα πηγαμε και γυρισαμε αγκαζε με δυο νορβηγους.:lol:
Cating therapy :lol:

Πραγματικά πανέμορφη φυλή!!!:inlove::inlove:
Ομως δεν θα δυσκολεύονται το καλοκαίρι με τους καύσωνες στην Ελλάδα?:hmm:Λογικά θα χάνουν αρκετό τρίχωμα.:hmm:

Wait until

Πάντως εγώ ψηφίζω Λούνα κ Κουκυ εννοείται:lol::up::rolleyes:

Cating therapy :lol:

Περίμενε μάχρι να δείς και τον O......... Ωχ, μου ξέφυγε. Συγγνώμη....:down::down:

Ζώο από Κίνα

Με Dragon από την Ιταλία;; Δηλαδή αν πας στην Κίνα με τι θα γυρίσεις; :lol::lol:

Απο την Κίνα θα γυρίσει με ένα Tibethan spaniel ή με ένα Σιχ...

Πραγματικά πανέμορφη φυλή!!!:inlove::inlove:
Ομως δεν θα δυσκολεύονται το καλοκαίρι με τους καύσωνες στην Ελλάδα?:hmm:Λογικά θα χάνουν αρκετό τρίχωμα.:hmm:
Φαντάζομαι ότι οπως όλα τα μακρύτριχα από την άνοιξη θα αρχίζουν να ρίχνουν το τρίχωμα, κ από την εμπειρία μου βλέπω ότι τα μακρύτριχα δεν υποφέρουν ούτε περισσότερο ούτε λιγότερα από τα κοντότριχα το καλοκαίρι
Περίμενε μάχρι να δείς και τον O......... Ωχ, μου ξέφυγε. Συγγνώμη....:down::down:
Τι σου ξέφυγε δεν κατάλαβα τίποτα:rolleyes:
Απο την Κίνα θα γυρίσει με ένα Tibethan spaniel ή με ένα Σιχ...
Επειδή από την Ιταλία πήρε τον Δράκο λέω από την Κίνα φαντάζομαι τη θα έφερνε κανένα Εντέι:lol:

Κίνα

Φαντάζομαι ότι οπως όλα τα μακρύτριχα από την άνοιξη θα αρχίζουν να ρίχνουν το τρίχωμα, κ από την εμπειρία μου βλέπω ότι τα μακρύτριχα δεν υποφέρουν ούτε περισσότερο ούτε λιγότερα από τα κοντότριχα το καλοκαίρι

Τι σου ξέφυγε δεν κατάλαβα τίποτα:rolleyes:

Επειδή από την Ιταλία πήρε τον Δράκο λέω από την Κίνα φαντάζομαι τη θα έφερνε κανένα Εντέι:lol:

Ευτυχώς, που δεν κατάλαβες κάτι.
Πάντως μετά τον Μάρτιο, αρχίζουν και χάνουν τρίχωμα. Όταν έχουν συνηθίσει να ζούνε στους -20 βαθμούς, όταν ζήσουν στους 30 τι θα κάνουν;

Εμείς και θέλουμε να βγάλουμε και την πέτσα μας, αυτά τι θα κάνουν;

Πάντως στον υπολογιστή μου έχω κατεβάσει απο το Internet μέχρι και 50 φωτογραφίες με Σιβηράκια.

Είναι αυτό που λέμε : απο την Μόσχα με αγάπη.

Συνημμένα

• Siberian006.jpg
    Siberian006.jpg
    57,6 KB · Εμφανίσεις: 23
  • Siberian007.jpg
    Siberian007.jpg
    52 KB · Εμφανίσεις: 27
  • Siberian008.jpg
    Siberian008.jpg
    76 KB · Εμφανίσεις: 29
Πάντως μετά τον Μάρτιο, αρχίζουν και χάνουν τρίχωμα. Όταν έχουν συνηθίσει να ζούνε στους -20 βαθμούς, όταν ζήσουν στους 30 τι θα κάνουν;

Κοιτα κ τα περσικά δεν έχουν λιγότερη γούνα κ όμως τα βλέπεις ότι είναι στην ίδια κατάσταση με τα κεραμιδάκια ούτε καλύτερα ούτε χειρότερα, λίγο το κλιματιστικό λίγα μπανάκια παραπάνω κ θα περάσει το καλοκαίρι ;)

Το χειμωνα ειναι πιο ευκολα τα πραγματα,το πρωτο τους καλοκαιρι ειναι λιγο δυσκολο,ο Υο-Υο μου λαχανιαζε...

Και να φανταστείς οτι φέτος δεν είχαμε ούτε μεγάλο σε διάρκεια καλοκαίρι αλλά ούτε κ πολύ ζεστό:/:

Ναι,απλα αυτα που ερχονται απο πολυ βορειες χωρες θελουν καποιο καιρο να προσαρμοστουν,και τα δικα μου ηρθαν Ιουλιο.

Και εγώ αυτό ακριβώς είχα στο μυαλό μου.:hmm:Αν το φυσικό τους περιβάλλον είναι -20 βαθμοί, οι +35-40 που συνηθίζονται στις ελληνικές κληματολογικές συνηθήκες φυσικό είναι να τα δυσκολεύουν πολύ. :hmm::(
Αναφέρομαι Ελενα πάντα σ'άυτήν την φυλή, κάποιες άλλες μακρύτριχες, όπως τα Περσικά τα δικά σου, λογικά είναι καλύτερα προσαρμοσμένα στην ζέστη.:hmm:Οπως και η Κοινή Ευρωπαική;) που έχω εγώ.:D
Δεν παύουν όμως τα Σηβιρίας, να είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back