Απροσδόκητα ατυχήματα

χριστινα

Διάσημο μέλος

Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
Καθώς όλοι έχουμε εμπειρία από γατακια, είπα να μοιραστώ κάποιες αναμνήσεις ατυχημάτων..... που μόνο γάτες θα κατάφερναν!
Στο πατρικό μου σπίτι μια γατούλα που είχαμε απολάμβανε να ανεβαίνει στα ντολάπια της κουζίνας και να μας κοιτάζει αφ' υψηλού. Ενα πρωί ακούσαμε φασαρία και κακό και είδαμε πως το γατί ήταν πάνω στον αποροφητήρα και είχε σπασμούς. Είναι επιληπτικό φωναξε η μαμά και έτρεξε να το κατεβάσει. Ο πατέρας μου ευτυχώς σκέφτηκε την αιτία και κατέβασε το γενικό του ρεύματος. Το γατί πύραυλος..... Το σκασμένο είχε δαγκώσει τα καλώδια του αποροφητήρα κι έπαθε ηλεκτοπληξία! :hmm: Κί όμως, το σκέφτηκε να το κάνει!! Δεν άπαθε κάτι ανεπανόρθωτο ευτυχώς.
Ακόμη πιο παλιά είχαμε μια άλλη περσική γατούλα. Μια χειμωνιάτικη νύχτα λοιπόν είδαμε στο σπίτι μας ένα φλεγόμενο κομήτη. Το γατάκι που τόσο του άρεσε να κάθεται κοντά στη σόμπα είχε τρυπώσει την ουρά του και πυρπολήθηκε!!! Ευτυχώς πάλι ο αδερφός μου αντέδρασε άμεσα σε ρόλο πυροσβέστη και το γατί δεν έπαθε μεγάλη ζημιά. Απλά για λίγο, από Περσικό, έγινε άτριχο.
Στο δικό μου σπίτι πλέον, είχα βρεί ένα ταλαίπωρο μικρό αρρωστούλι και το μαζεψα. Μακρυα από τα δικά μου μέχρι να δω τι έχει, στη βεράντα μου, που ήταν τεράστεια, σε μιά κούτα με μια ζακετούλα. Εκεί το άφησα πριν κοιμηθώ, αλλά εκεί δεν το βρήκα! Και δεν το βρήκα πουθενά στη βεράντα. Εμενα στον πέμπτο, τρόπο δεν είχε να πηδήξει γιατί έιχε χτιστά κάγκελα, αλλά το μικρό πουθενά, εξαφανισμένο. Μπα, βρήκα το γατί - κόπερφιλντ!!! Και τότε άκουσα ένα αχνό νίαου απο την υδροροή:/: :( :hmm: . Είχε καταφέρει να χωθεί εκεί και κόλλησε μεταξύ τετάρτου και πέμπτου. Πρόβλημα. Το χέρι μου δεν χωρούσε. Φωναξα λοιπόν υδραυλικό, να σπάσει τη σωλήνα, να βγάλω το γατάκι. Η απο κάτω μου ευτυχώς φιλόζωη (Πάλι καλά). Τελικά ασχολήθηκε ο υδραυλικός, και κατάφερε να ξεκολλήσει το γατί αλλά με κατεύθυνση προς τα κάτω. Πάει λέω το γατάκι, δεν θα την έβγαλε. Ετρεξα κάτω και ήταν εκεί στο πεζοδρόμιο, μια χαρά. Βρεγμένο και μπερδεμένο αλλά καλά.
Ο Πίου Μίου πιο μικρός, ανακάλυψε τη χαρά του τραπεζομάντηλου τραβάει - τραβάει. Βλέπαμε τηλεόραση στο δωμάτιο κι ακούσαμε ένα θόρυβο σαν να έσπασαν όλα τα πιάτικά μας μαζί!!! ΤΡέξαμε στη κουζίνα και η τηλεόραση ήταν στο πάτωμα, να καπνίζει με την οθόνη σε χιλια κομμάτια. Γυαλιά, καπνοί, κακό.... Πάει η τηλεόραση της κουζίνας!! :mad: :( :mad: . Ο πίου μίου είχε γαντζωθει από την γωνία που περίσσευε λίγο και η τηλεόραση γλύστρισε κι έπεσε. Το γατί εξαφανίστηκε φυσικά (Ο άλλος ήταν, όχι εγώ) Ευτυχώς δεν έπεσε πάνω του γιατί ήταν και μικρός και με ένα πόδι. Δεν μας περισσεύει άλλο!!
Τελικά τα πιο απίθανα πράγματα βρίσκουν και κάνουν Πού να τα σκεφτεί κανείς όλα. Τα δικά μου ευτυχώς έληξαν καλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά λέει ο σοφός λαός: "Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα". Όλα από την περιέργειά τους τα παθαίνουν. Εμένα ευτυχώς, με εξαίρεση τις απίστευτες τούμπες που τρώνε προσπαθώντας να ανέβουν όπου δεν φτάνουν, δεν έχουν πάθει τίποτα! Ούτε αυτά που έχω τώρα, ούτε και κανένα άλλο από αυτά που είχαμε παλιότερα! Ευτυχώς...!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χριστίνα: καλέ σας ρήμαξαν αυτά τα γατιά!!! :lol::lol::blink::blink:

Oπου γάτα και ζημιά :/: Eυτυχώς σώθηκαν όλες. Φιου!
Aυτό με τη υδροροή (νομίζω) το είχε πάθει και μια θεία μου με ένα γατί που είχε φέρει όταν λείπαμε στο μπαλκόνι. Kάπως βγήκε τελικά. Oμως πως δεν έπαθε τίποτα η γυναίκα αφού το άκουγε να κλαίει ανάμεσα απο τα δύο πατώματα!!!!!

Πω πω!!!! Εμένα δεν μου έχουν συμβεί τόσο περίεργα πράγματα. Αν εξαιρέσεις την μανία που είχει ο Σάκης με το καλώδιο του παλιού σταθερού. Αυτό το σπιράλ του ακουστικού. Έπαιζε με αυτό όλη την ώρα αν τύχαινε και κρεμμόταν από κάπου. Ως αποτέλεσμα ήταν να το ρίχνει όλη την ώρα κάτω (ευτυχώς όχι πάνω του) και από τηλέφωνο να γίνει κουδουνίστρα. Τώρα έχω ασύρματο.

Eμένα με φοβίζει το να μπλεχτεί το νύχι κάπου και να μην βγαίνει :/:
Ποσες φορές ήμουν μπροστά και έσωσα την κατάσταση...
Tο πιο τρελό τέτοιου είδους ήταν με το Φιντέλ να έχει σηκωθεί όρθιος στην πόρτα εισόδου του σπιτιου και να σφηνώσει όπως είναι όρθιος. Eυτυχώς είμασταν εκεί όλη η οικογένεια και προσπαθούσαμε να του το βγάλουμε. Tον πήρε αγκαλιά η αδελφή μου και οι άλλοι τραβάγαμε μαλακά. Aυτός, πέρα από την πρώτη στριγκλιά, κύριος! Περίμενε υπομονετικά να τον ξεμπλοκάρουμε. Kαι της Mέλανι το νύχι είχε μπλεχτεί άσχημα κάτω από το στρώμα. Eνας θεός ξέρει πως κατάφερα απο κει κάτω χωμένη να της το σώσω και να μην ξεριζωθεί :cry:
Mια μέρα είδα το νυχι της Kαρμέλα μωβ. Ποιος ξέρει τι έγινε, έλειπα...
Eχω ιστορικό με τα νύχια σας λέω, και πόσα άλλα δεν σας είπα.

εμενα τα μονα ατυχηματα που ειχαμε μεχρι τωρα κ ολα τα εχει κανει η πατουνα φυσικα ηταν οτι με εχει αφησει χωρις ποτηρια νερου 3 6αδες κ αυτες της εχω μισες τι μανια να πινει απο το ποτηρι μας κ αλλη μανια που εχει ειναι με τη τσαντα μου καθε πρωι μαζευω τα χαρτια μου απο εδω κ απο εκει μεχρι το κινητο μου περνει

Καλά, η μαμά σου δεν ανησύχησε πως αν πεθάνει εκεί, θα μυρίσει? :hmm: . Είναι ένα θέμα κι αυτό.
Πάντα χρειάζεται προσοχή, αλλά η φαντασία τους ξεπερνά τη δική μας. Τώρα θυμήθηκα στο πατρικό μου (αναφέρθηκε το τηλέφωνο) πως η γάτα είχε ρίξει κάτω το τηλ μια νύχτα και το είχε πατήσει, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί ο αριθμός που λέει τα αποτελέσματα προπο κλπ. Όταν το ανακάλυψε η μαμά το πρωί, ήταν αργα. Ηρθε ένας λογαριασμός φουσκωμένος.... Ο μπαμπάς να δείτε χαρά που έκανε!!! Από τότε μου έχει μείνει και το κλειδώνω.

** η γάτα είχε ρίξει κάτω το τηλ μια νύχτα και το είχε πατήσει, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί ο αριθμός που λέει τα αποτελέσματα προπο κλπ. Όταν το ανακάλυψε η μαμά το πρωί, ήταν αργα. Ηρθε ένας λογαριασμός φουσκωμένος.... **

Έλα, δε σε πιστεύω! Πλάκα κάνεις!!! :blink:

Οτσι, δεν κάνω πλάκα. Είναι η κακιά στιγμη... :)

Mια φορά ο Φρίσμπυ-που έχει μανία με τις σακούλες- ετρεχε σαν τρελός μεσα σε μια σακούλα AB και χτυπιόταν σαν τρελος σε τζάμια, πόρτες κλπ. Mέχρι να τον πιάσουμε πως δεν σκοτώθηκε!

Καλά, η μαμά σου δεν ανησύχησε πως αν πεθάνει εκεί, θα μυρίσει? :hmm: . Είναι ένα θέμα κι αυτό.
Πάντα χρειάζεται προσοχή, αλλά η φαντασία τους ξεπερνά τη δική μας. Τώρα θυμήθηκα στο πατρικό μου (αναφέρθηκε το τηλέφωνο) πως η γάτα είχε ρίξει κάτω το τηλ μια νύχτα και το είχε πατήσει, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί ο αριθμός που λέει τα αποτελέσματα προπο κλπ. Όταν το ανακάλυψε η μαμά το πρωί, ήταν αργα. Ηρθε ένας λογαριασμός φουσκωμένος.... Ο μπαμπάς να δείτε χαρά που έκανε!!! Από τότε μου έχει μείνει και το κλειδώνω.
Αφού δεν πήρε καμμιά αυστραλία-αμερική πάλι καλά! Ή ακόμα χειρότερα κανένα ρόζ τηλέφωνο! Εκει να δεις γλέντια με τον λογαριασμό! Είναι απίστευτο πάντως τι σκαρφίζονται τα τέρατα!

:lol: :lol:
Ναι πραγματικά.....

.
Ακόμη πιο παλιά είχαμε μια άλλη περσική γατούλα. Μια χειμωνιάτικη νύχτα λοιπόν είδαμε στο σπίτι μας ένα φλεγόμενο κομήτη. Το γατάκι που τόσο του άρεσε να κάθεται κοντά στη σόμπα είχε τρυπώσει την ουρά του και πυρπολήθηκε!!! Ευτυχώς πάλι ο αδερφός μου αντέδρασε άμεσα σε ρόλο πυροσβέστη και το γατί δεν έπαθε μεγάλη ζημιά. Απλά για λίγο, από Περσικό, έγινε άτριχο.

Κ η σαρδελα, στα γενεθλια της, αντι να σβησει κερακι, εσβησε....την ουρα της :blink: που ειχε λαμπαδιασει, γιατι το σκασμενο την ειχε βαλει μεσα σε ενα αρωματικο κερι.:lol: :lol: :lol:
Ευτυχως, δεν επαθε τιποτα στο δερμα της...

Κ η σαρδελα, στα γενεθλια της, αντι να σβησει κερακι, εσβησε....την ουρα της :blink: που ειχε λαμπαδιασει, γιατι το σκασμενο την ειχε βαλει μεσα σε ενα αρωματικο κερι.:lol: :lol: :lol:
Ευτυχως, δεν επαθε τιποτα στο δερμα της...

σαρδέλα...φλαμπέ!!!! :rolleyes:

Παραλιγο να γινει σαρδελα....στα καρβουνα!!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: Mου φτιάξατε το κέφι βρε παιδιά.!

Όταν ήταν μικρός ο Σάκης (~1 έτους) ήμουν με μια φίλη μου στο σπίτι και καπνίζαμε. Όπως λοιπόν είχε η φίλη μου απλωμένο το χέρι της με το τσιγάρο ο Σάκης πήγε και οσμιζόταν τον καπνό και μετά κόλλησε πάνω την μυτόνγκα του! Ευτυχώς ήταν υγρή και η φίλη μου απομάκρυνε το τσιγάρο εγκαίρως και δεν είχαμε άλλα παρατράγουδα! Έκτοτε δεν πλησιάζει οτιδήποτε με φλόγα! Μάλλον του έγινε μάθημα, σαν τα παιδάκια!

quote]
Τι να σου πω βρε Χριστινα...Αβυσσος!
Η μαμα μου δυστυχως δεν θελει ζωα μεσα στο σπιτι (ποτε δεν ηθελε) και οσο ημουν εγω εκει κι ο αδελφος μου της τα επιβαλαμε (συμμαχοντας με το μπαμπα μου).
Τοτε (με το γατακι) ειχε φριξει γιατι ειχαν καμια 20αρια γατες στο μπαλκονι που ταϊζαν.
Αποφασισα να μεσολαβησω και να πιανουμε (οσες πιανονταν) και να στειρωνουμε τουλαχιστον τα θηλυκα...

Σωστή η μεσολάβηση :) :) . Πάντως είναι απίθανα τα πιτσιρίκια.....
Ακου σαρδέλα στα κάρβουνα :D . Τι μπουφοι είναι ώρες ώρες.... :D :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back