yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Εμας ο Σαββας μονο μικροζημιες κανει, αλλα ο Ξανθος (Σουμαχερ) που μενει εξω καθε φορα που ειναι η μητερα μου εξω μπλεκεται στα ποδια της και ειδικα στα σκαλια με αποτελεσμα ολο και να παραπαταει η μητερα μου και ολο να του παταει την ουρα η κανενα ποδαρακι (ευτυχως οχι τπτ σοβαρο). Αυτο ομως συνεχιζει απτοητοΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
σημερα η πατουνα εφερε κατω το σκανερ κ το εσπασε λιγο
παλι καλα που δεν χτυπησε η ιδια!!!
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν θέλω να το θυμάμαι!!!Ευτυχώς η σκασμενούλα μου,
είναι κύρια και δεν κάνει ζημίες. Ούτε καλώδια πειράζει, ούτε ρίχνει αντικείμενα, έχει πλάκα που περνάει ανάμεσα τους και δεν ρίχνει κανένα. Μόνο 2 φόρες είχε κάνει ζημία. Είχε ανέβει πάνω στο στρωμένο τραπέζι και όπως πήγε να κατεβεί, παράσυρε μαζί της το τραπεζομάντιλο μαζί με τα ποτήρια. Την άλλη φόρα, έριξε ένα ολόκληρο βάζο με νερό πάνω στο χαλί.
Τελικά αυτό το θέμα με τα απροσδόκητα ατυχήματα είναι λιγάκι αστείο
γέλασα με την ψυχή μου, αλλά ανατρίχιασα με την ηλεκτροπληξία...
Δεν θα ήθελα να δω τέτοιο πράγμα σε ζώο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Tην σήκωσα ορθια και προσπαθούσα να το απεγκλωβίσω αλλά τιποτα. Aπελευθερώθηκε ξαφνικά και αίμα αρχισε να γεμίζει τη χούφτα μου!!!!! Γέμισε! Φοβήθηκα οτι της εφυγε το νύχι και ήταν δικό της το αίμα αλλά ευτυχώς με είχε «απλά» δαγκώσει μέσα στον πανικό. Tο αίμα πάρα πολύ, αλλά ευτυχώς σταμάτησε γρήγορα. Oμως πρήστηκε αρκετά ο αντίχειράς μου και τρόμαξα λίγο. Aλλά τι ανακούφηση... Bεβαια τρόμαξε και πόνεσε τόσο πολύ η καημενούλα. Tέλος καλό όλα καλά αλλά αν δεν ήμουν εκεί... Xριστέ μου τι θα γινόταν...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Aχ, αχ, αχ... H Kαρμελα κρεμάστηκε απο το νύχι του ποδιου την Kυριακή απο το τις γρυλίτσες (κενά) που έχει πάνω το καλοριφέρ και γατζώθηκε τόσο άσχημα... Eκανα δευτερόλεπτα να τρέξω να την βοηθήσω αλλά ήταν αρκετά για να την δω να σφαδάζει κρεμάμενη ανάποδα απο το ποδαράκιTην σήκωσα ορθια και προσπαθούσα να το απεγκλωβίσω αλλά τιποτα. Aπελευθερώθηκε ξαφνικά και αίμα αρχισε να γεμίζει τη χούφτα μου!!!!! Γέμισε! Φοβήθηκα οτι της εφυγε το νύχι και ήταν δικό της το αίμα αλλά ευτυχώς με είχε «απλά» δαγκώσει μέσα στον πανικό. Tο αίμα πάρα πολύ, αλλά ευτυχώς σταμάτησε γρήγορα. Oμως πρήστηκε αρκετά ο αντίχειράς μου και τρόμαξα λίγο. Aλλά τι ανακούφηση... Bεβαια τρόμαξε και πόνεσε τόσο πολύ η καημενούλα. Tέλος καλό όλα καλά αλλά αν δεν ήμουν εκεί... Xριστέ μου τι θα γινόταν...
Έπαθε το ίδιο ακριβώς ο Δημήτρης μου με την Ruby, όταν το νύχι της πιάστηκε στην καρέκλα του κήπου. Τον δάγκωσε πολύ άσχημα και πονούσε για μέρες...
Ελπίζω το δικό σου να μην είναι τόσο επώδυνο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως σήμερα πονάει λιγότερο και άρχισε να ξεπρήζεται. Φτηνά τη γλυτώσαμε πάντως. 
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος

χτες σε μια επιθεση,πηδηξε πανω στην πλατη μου,πιαστηκε με τα δυο της χερια πανω μου,κολλησε το νυχι της και "συρθηκε"ετσι κατα μηκος της πλατης μου κανοντας τη ριγε![]()
Αουτς....
Η σαρδελα δεν ορμαει, αλλα οταν θελει να παιξει, δαγκωνει και κλωτσαει...

gristofer
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι είναι καλέ το γατόνι? Κατσικάκι?
aspasiapef
Διάσημο μέλος

Αυτό το κάνει και ο δικός μου! Μου βούτάει για παράδειγμα το χέρι με τα μπροστινά του ποδαράκια και με δαγκώνει, ενώ με τα πίσω με κλωτσαει σαν να σκάβει...![]()
![]()
![]()
Ακριβως αυτο κανει!

Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Αυτό το κάνει και ο δικός μου! Μου βούτάει για παράδειγμα το χέρι με τα μπροστινά του ποδαράκια και με δαγκώνει, ενώ με τα πίσω με κλωτσαει σαν να σκάβει...![]()
![]()
![]()
και ο δικος μου το κανει!!! και αν παω να τραβηξω το χερι δεν με αφηνει!! αλλα δαγκωνει απαλα το μωρο μου...

Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι ναι και σε μένα ακριβώς αυτό κάνει!Εννοείται οτι δαγκώνει απαλά..καταλαβαίνουν πως δεν πρέπει να μας πληγώσουν!
Μπαααααααααα! Ο Χουζούρης δαγκώνει τόσο δυνατά μέχρι να μου βγάλει αίμα. Κάνει πιπί όπου γουστάρει, δαγκώνει...είναι σκατόγατο!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool