Απροσδόκητα ατυχήματα

εμενα να δειτε τι κανουν καμια φορα σκεφτομαι μηπως μπαινει μεσα τους ο εξω απο εδω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό το κάνει και ο δικός μου! Μου βούτάει για παράδειγμα το χέρι με τα μπροστινά του ποδαράκια και με δαγκώνει, ενώ με τα πίσω με κλωτσαει σαν να σκάβει...:lol: :lol: :lol:
Μάλλον είναι κλασική κίνηση. Πάντως έχουν πολύ πλάκα όταν το κάνουν αυτό. Ο Σάκης συνήθως μετά δαιμονίζεται και αρχίζει να τρέχει στο σπίτι και να κάνει ίου-ίου-ίου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμενα να δειτε τι κανουν καμια φορα σκεφτομαι μηπως μπαινει μεσα τους ο εξω απο εδω

:lol: :lol: :lol: :lol: εγω νομιζω οτι μπαινει!!!! τα τριβολακια μας!!!!:lol: :lol: :lol:

:D :D :lol: :lol:
Πολύ πλάκα όλα αυτά! Αυτό με τα πισω πόδια το κάνουν κ ο Πίου Μίου και ο Πουρπούρης. Αν καμια φορά βάλουν δυναμη (ειδικά ο μικρός) απλά τα αφηνω..... Μη προκαλώ τη τυχη μου......
Ενα ποδι λιγότερο εννοούσα κι όχι ένα ποδι από τα 4! Απλά το εγραψα λάθος!!!
Περαστικά με το δάχτυλο. Μπορει να εχουμε 10 αλλά τα θέλουμε.....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back