economist
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ο κτηνιατρος που τον παρακολουθει δεν σας συνεστησε τιποτα; Εαν το στομαχακι του εχει προβλημα υπαρχουν φαρμακα για το στομαχι που ο κτηνιατρος τα γνωριζει, καποια μαλιστα και σε ενεσιμη μορφη για πιο γρηγορη δραση.
Επισης υπαρχουν ειδικες τροφες για ευαισθητα στομαχια, θα πρεπει να μιλησεις με τον κτηνιατρο σου, μην ντρεπεσαι, να τον παρεις ενα τηλεφωνο να τον ρωτησεις, εξαλλου δουλεια του ειναι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
economist
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ πολύ, τον πήρα και θα πάμε αύριο να βάλουμε ορό ....
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ειναι νομιζω το καλυτερο μεχρι να παρει τα πανω του, μην αφυδατωθει κιολας το καημενο.
Να πάνε όλα καλά για τον καβγατζή σου!
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Πιστευω ομως πως μεχρι την Τριτη θα ανοιξει μονο του, να ειστε προετοιμασμενοι για παρα πολυ αιμα μαζι με πυον, θα βγαζει για καμποσες μερες. Επισης ειναι σημαντικο οταν επιστρεψει ο κτηνιατρος να τον δει για να του κανει θεραπεια αν χρειαστει, ή μηπως πρεπει ακομα και να του το καθαρισει καλα, γιατι αλλιως θα ξαναγινεται συνεχεια και θα τον καταβαλλει τον καημενο τον γατουλη.
Υ.Γ. Βρε παιδια το εχετε παρατηρησει ομως πως ολα τα περιεργα συμβαινουν οταν εχει αργιες και δεν μπορεις να βρεις κτηνιατρο;
νόμιζα πως μόνο εγώ ήμουν η γκαντέμω!Αν ανοίξει μέχρι την Τρίτη να του βάλω κάτι πάνω?Δεν θέλω και να ενοχλήσω πάλι τον κτηνίατρο στο
τριήμερο του!
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Πόσο τα λυπάμαι μωρέ τα καημενούλια όταν έχουν κάτι..Ευτυχώς που σας βρήκα!Ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθεια που έχει γίνει σ αυτό το site!Είναι πολύ παρήγορο να ξέρεις πως υπάρχουν
πολλοί άνθρωποι που αγαπούν πραγματικά τα ζωάκια!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool