"Απότομη αλλαγή κτηνιάτρου"

shadowdancer

Δραστήριο μέλος

Η shadowdancer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 472 μηνύματα.
Μερικοι ισως το βρητε αστειο..αλλοι ισως να γελασετε... αλλα σας διαβεβαιωνω οτι πολλοι νιωθουν αμηχανα σε τετοιες περιπτωσεις.
Εστω οτι κανατε μια ερευνα τιμων γυρω απο τις στειρωσεις στα κτηνιατρεια της περιοχης σας και αποφασισατε να πατε σε αλλο κτηνιατρο απο αυτον που πατε συνηθως λογω χαμηλοτερης τιμης....
Η στειρωση λογικα καταγραφεται στο βιβλιαριο..
Την επομενη φορα που θα πηγαινατε στον οικογενειακο σας κτηνιατρο πως θα εξηγουσατε το γεγονος οτι η στειρωση δεν εγινε απο τον ιδιο...?Τι θα του λεγατε σε περιπτωση που ρωτουσε..?:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό ειναι ένα μεγάλο πρόβλημα κανείς δεν θέλει να έχει ένα δυσαρεστημένο γιατρό, από την άλλη είσαι σίγουρη ότι εκει που θα πας την γατούλα εκτός από χαμηλότερη τιμή είναι κ καλός γιατρός; Θέλει πολύ προσοχή πριν το αποφασίσεις. Είναι πολύ μεγάλη η διαφορά στην τιμή;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η διαφορά τιμής σε μια περίπτωση επέμβασης όπως είναι η στείρωση δεν θα με έκανε να αλλάξω κτηνίατρο αν μάλιστα τον εμπιστευόμουν.Θα επέλεγα να καθυστερήσω λίγο την στείρωση και να μαζέψω τα χρήματα.

Η στείρωση δεν καταγράφεται στο βιβλιάριο (τουλάχιστον στο δικό μας δε γράφει κάτι, μόνο η γιατρός το σημείωσε στην καρτέλα του Πρέστο). Αν το γατάκι σου είναι αρσενικό, ο γιατρός πολύ εύκολα θα δει ότι στειρώθηκε. Αν είναι θηλυκό και έχει περάσει καιρός από την επέμβαση, δεν φαίνεται τίποτα, αλλά και πάλι θα πρέπει να το γνωρίζει ο γιατρός που την παρακολουθεί.
Εγώ θα σου έλεγα αυτό που ανέφεραν και τα παιδιά πιο πάνω: αν δεν εμπιστεύεσαι το γιατρό σου και προτιμάς να πας σε άγνωστο γιατρό για μια επέμβαση, τότε σκέψου το ενδεχόμενο να άλλαζες γενικά κτηνίατρο, όχι μόνο για τη στείρωση. Αν πάλι τον εμπιστεύεσαι και η οικονομική διαφορά δεν είναι τεράστια, καλύτερα να περιμένεις μέχρι να μαζέψεις τα χρήματα και να το πας εκεί.

Θα συμφωνήσω με την Desdemona, αν αλλάξεις να αλλάξεις γενικά. Γιατί θα το καταλάβει έτσι και αλλιώς ο άλλος κάποια στιγμή, και μπορεί να το δεί στραβά... μπορεί και όχι, αλλά γιατί να παίζεις με την σχέση σας???

Αν πια, η διαφορά στην τιμή, είναι τόσο μεγάλη, και τελικά την πας μονο για στείρωση στον άλλον, μια καλή δικαιολογία είναι οτι η μανα σου επέμενε να την πάτε στον νέο.

εγω δεν εχω προβλημα,του το εχω πει καταμουτρα οτι θα κανω τις εξετασεις αλλου γιατι ειναι ακριβος,το ξερει και ο ιδιος ,σε αυτον παω οταν ειναι κατι σοβαρο.:)δεν εχει προβλημα,γιατι αλλωστε ? ας ριξει τις τιμες αμα θελει.

ακριβως το ιδιο επαθα εγω. την πηγαινα σε εναν γιατρο πριν, και με αφορμη την στειρωση την πηγα αλλου, (σε εξακριβωμενα καλη γιατρο ομως) και δεν το εχω μετανιωσει καθολου. η διαφορα ηταν γυρω στα 30 ευρω, αλλα μαρεσε τοσο η νεα γιατρος που ηδη μεσα μου εχω αλλαξει γιατρο και ο,τι τυχει, θα την παω στην καινουργια. :D

αφου εχεις επιλεξει να κανεις αλλου την στειρωση, κρατα το νεο σου γιατρο το μοναδικο γιατρο για τη γατα σου. τωρα, αν δε θες να αποκοπεις τελειως, και εφοσον τον εμπιστευεσαι πολυ, κρατα τον παλιο μονο για μια δευτερη γνωμη, ή για κατι σοβαρο (που φυσικα απεύχομαι..)

καθολου αστειο δνε το βρισκω...ειναι οντως ενα θεμα
και ειχα τον ιδιο προβληματισμο...

Αρχικα να σας ευχαριστησω ολους για τις συμβουλες σας.:D
Ακομα δεν εχω κανει ερευνα τιμων, θα κανω σημερα (αν και δεν νομιζω να υπαρξουν μεγαλες διαφορες)
Αν παρολα αυτα τυχει και βρω κατι πιο οικονομικο θα παρω πρωτα συμβουλες απο το forum αν τυχει καποιο απο τα μελη και γνωριζουν κατι σχετικο,γενικα θα το ψαξω..:hmm:
Το γιατρο μας τον εμπιστευομαι,ειναι καλος ανθρωπος , φαινεται οτι ενδιαφερεται και ειναι προθυμος να σου εξηγησει παντα..
Απλα το εβαλα πιο πολυ το θεμα σε περιπτωση που βρω κατι οικονομικοτερο και αποφασισω να την κανω εκει την στειρωση αλλα και επειδη νιωθω αμηχανα σε αυτες τις περιπτωσεις ...:redface:

Αρχικα να σας ευχαριστησω ολους για τις συμβουλες σας.:D
Ακομα δεν εχω κανει ερευνα τιμων, θα κανω σημερα (αν και δεν νομιζω να υπαρξουν μεγαλες διαφορες)
Αν παρολα αυτα τυχει και βρω κατι πιο οικονομικο θα παρω πρωτα συμβουλες απο το forum αν τυχει καποιο απο τα μελη και γνωριζουν κατι σχετικο,γενικα θα το ψαξω..:hmm:
Το γιατρο μας τον εμπιστευομαι,ειναι καλος ανθρωπος , φαινεται οτι ενδιαφερεται και ειναι προθυμος να σου εξηγησει παντα..
Απλα το εβαλα πιο πολυ το θεμα σε περιπτωση που βρω κατι οικονομικοτερο και αποφασισω να την κανω εκει την στειρωση αλλα και επειδη νιωθω αμηχανα σε αυτες τις περιπτωσεις ...:redface:
Ο παλίος μου κτηνίατρος δεν έκεν εξετάσεις,δεν έκανε καθαρισμούς δντιών(για τις γάτες λέω) τελοσπάντων δεν έκανε.....γενικως.Βρήκα
ένα που έκανε τα πάντα(αν και μακριά στην ΝΕΑ ΛΑΜΨΑΚΟ ΕΥΒΟΙΑΣ)
πήρα και τις καλλύτερες πληροφορίες ,μου ενεπνεύσε και εμπιστοσύνη
και αυτο ήταν.Οσο για τις τιμές ηταν καλές.Το σημαντικό για μένα ηταν πως ΠΑΝΩ απ ολα ξέρει την δουλειά της και αγαπάει πραγματικά τα ζώα(αδέσποτα και μη.

εγω δεν εχω προβλημα,του το εχω πει καταμουτρα οτι θα κανω τις εξετασεις αλλου γιατι ειναι ακριβος,το ξερει και ο ιδιος ,σε αυτον παω οταν ειναι κατι σοβαρο.:)δεν εχει προβλημα,γιατι αλλωστε ? ας ριξει τις τιμες αμα θελει.
Είναι κι αυτό μια λύση βέβαια, αν έτσι βολεύει καλύτερα. Το θέμα όμως δεν είναι το θάρρος που πρέπει να βρεις για να πεις σε κάποιον κάτι τέτοιο, όσο το ότι είναι καλύτερο για το γατάκι να παρακολουθείται από έναν κτηνίατρο, γιατί όταν μπλέκονται πολλοί, κάπου μπορεί να μπλεχτεί η υπόθεση.

Εγώ τι να πω που τόσα χρόνια είχα γιατρό 2 στενά από το σπίτι μου πολύ καλό που τον εμπιστευόμουν και τα τελετυταία 4 επειδή είναι κτηνίατρος η μητέρα του φίλου μου έπρεπε να αλλάξω;Δεν λέω καλά είναι να έχεις μια κτηνίατρο διαθέσιμη όποτε την χρειαστείς και χωρίς οικονομική επιβάρυνση αλλά και πάλι δεν νιώθω πολύ καλά που άλλαξα γιατρό...θέμα συνήθειας μάλλον:hmm:

εσυ μαρια γατσιου οντως την πατησες, αλλαξες χωρις να θες !!! :P

εσυ μαρια γατσιου οντως την πατησες, αλλαξες χωρις να θες !!! :P
Εμ τι να έκανα..;Ευτυχώς που είναι καλή γιατρός τουλάχιστον και την εμπιστεύομαι αλλά αν τύχει κάτι σοβαρό(που δεν το εύχομαι)πάλι στον παλιό γιατρό θα πάω..ο παλιός είναι αλλιώς που λέει και το τραγούδι:/:

Δύσκολη απόφαση η αλλαγή κτηνιάτρου, γιατί είναι κάτι από το οποίο εξαρτάται η υγεία των γατιών μας! Άλλαξα κι εγώ γιατρό πριν τη στείρωση, όχι για θέμα χρημάτων, αλλά γιατί ο πρώτος δε συμφωνούσε με τη στείρωση πριν πάει η γάτα 1 έτους. Από τότε πηγαίνω στη γιατρό που έκανε τη στείρωση, πιστεύω είναι καλό να το παρακολουθεί ένας γιατρός και να ξέρει το ιστορικό του. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι η γάτα μου δε συμπαθεί πολύ το νέο κτηνιατρείο. Υποψιάζομαι ότι το έχει συνδυάσει με τη στείρωση και τη φιλοξενία και αγριεύεται πολύ άσχημα και την καημένη τη γιατρό τη μάτωσε την τελευταία φορά! Ενώ στον προηγούμενο γιατρό απλά γραπωνόταν από τη μπλούζα μου και περίμενε να τελειώσει το βασανιστήριο! Μέχρι και υπέρηχο είχε κάτσει να της κάνει και της είχε ξυρίσει και την κοιλίτσα χωρίς ούτε ένα χχχχ! Ενώ τώρα για μια απλή ψηλάφηση γίνεται πόλεμος! :hmm:

Εγώ όπου και να τα πάω τα ίδια έχω,πόλεμος γίνεται με το που μπαίνουν στη γατοφόρο μέχρι και την ώρα που θα επιστρέψουν σπίτι..μαρτύριο!Όλη η γειτονιά ξέρει πότε πάνε τα μικρά για εμβόλιο ή για εξέταση:DΕυτυχώς τουλάχιστον την ώρα της εξέτασης είναι ήρεμα,μόνο με κοιτούν με θλιμμένο ύφος σαν να μου λένε ''τι έκανα και με έφερες εδώ;''

Εμ τι να έκανα..;Ευτυχώς που είναι καλή γιατρός τουλάχιστον και την εμπιστεύομαι αλλά αν τύχει κάτι σοβαρό(που δεν το εύχομαι)πάλι στον παλιό γιατρό θα πάω..ο παλιός είναι αλλιώς που λέει και το τραγούδι:/:

δικιο εχεις, παλι καλα που ειναι καλη τουλαχιστον. φανταζεσαι να επρεπε να το πηγαινεις απο ευγενεια και να μην ηξερε και τη δουλεια της;;:/::rolleyes:

δικιο εχεις, παλι καλα που ειναι καλη τουλαχιστον. φανταζεσαι να επρεπε να το πηγαινεις απο ευγενεια και να μην ηξερε και τη δουλεια της;;:/::rolleyes:
Ναι σιγά μην της τα πήγαινα τότε..καλύτερα να παρεξηγηθεί παρά να ρισκάρω την υγεία των μωρών μου...;)

Κατι ασχετο αλλα θα σκασω αμα δεν ρωτησω:redface:
Αυτο το ασπροφουντωτο και μικρουλι γατουλινι Μαρια Γατσιου το αγορασες απο καπου ή το βρηκες?????
Ειναι τοσο ομορφο!!!!:inlove::inlove::inlove:
Και μενα στην γειτονια μου κυκλοφορει ενας ιδιος ακριβως γατος μονο που ειναι μαυρος και πιο μεγαλος σε ηλικια.Τον εχω ερωτευθει τρελα!!!:inlove:
Αλλα δεν με αφηνουν να τον παρω και αυτον στο σπιτι......καμια φορα παω και τον ταιζω γιατι τον λυπαμαι...αλλα παλι καλα η γειτονια ειναι γενικως φιλοζωη και τον φροντιζουν ο καθενας οσο μπορει και αυτον και γενικα ολα τα αδεσποτα...αλλα τι αδεσποτα.. τα περισσοτερα που εχω δει μεχρι τωρα ειναι γλυκες..τι μακρυ τριχωμα,τι λαμπερο γκρι,τι τιγρε..κουκλια ολα τους..αφου το λεω στην μαμα μου οτι αν εμενα μονη θα τις ειχα μαζεψει ολες και με κοροιδευει κιολας και με λεει η τρελη με τις γατες:lol::lol:

πραγματι δύσκολο θέμα. Κι εγω έχω διλημμα αυτες τις μερες. Θελω να παω τον Φρεντυ και σε εναν δευτερο γιατρο για μια αλλη γνωμη γιατι για το θεμα της περιτονοτιδας οι γνωμες διχαζονται κι ακομα δεν ξερω τι ειναι το καλυτερο για τον γατο μου.
Αλλα πώς θα το πω στην κτηνιατρο μας που παρακολουθεί και τα αλλα τρια, ερχεται σπιτι οταν χρειαστει, μπορώ να την παρω μεσα στην αγρια νυχτα τηλεφωνο και ειναι και καλος ανθρωπος;:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back