Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
Ο μικρούλης είναι ο Φοίβος μου και τον αγόρασα είναι γατάκι Περσίας τον πήρα από μια κοπέλα εδώ από το φόρουμ που γέννησε η γατούλα της.Γενικά όμως και στα αδεσποτάκια βρίσκεις μικρά πανέμορφα φουντωτά γατάκια,σε καταλαβαίνω που τα θες όλα και εγώ κάπως έτσι νιώθω αλλά λόγω έλλειψης χώρου περιορίζομαι σε 2Κατι ασχετο αλλα θα σκασω αμα δεν ρωτησω
Αυτο το ασπροφουντωτο και μικρουλι γατουλινι Μαρια Γατσιου το αγορασες απο καπου ή το βρηκες?????
Ειναι τοσο ομορφο!!!!
Και μενα στην γειτονια μου κυκλοφορει ενας ιδιος ακριβως γατος μονο που ειναι μαυρος και πιο μεγαλος σε ηλικια.Τον εχω ερωτευθει τρελα!!!
Αλλα δεν με αφηνουν να τον παρω και αυτον στο σπιτι......καμια φορα παω και τον ταιζω γιατι τον λυπαμαι...αλλα παλι καλα η γειτονια ειναι γενικως φιλοζωη και τον φροντιζουν ο καθενας οσο μπορει και αυτον και γενικα ολα τα αδεσποτα...αλλα τι αδεσποτα.. τα περισσοτερα που εχω δει μεχρι τωρα ειναι γλυκες..τι μακρυ τριχωμα,τι λαμπερο γκρι,τι τιγρε..κουκλια ολα τους..αφου το λεω στην μαμα μου οτι αν εμενα μονη θα τις ειχα μαζεψει ολες και με κοροιδευει κιολας και με λεει η τρελη με τις γατες![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Desdemona, και το βιβλιαριο της Μυρτουλας και αυτο του Αρη(που βγηκε σε αλλη κτηνιατρο) αναφερουν την στειρωση.Ειναι στην τελευταια σελιδα εκει που γραφει διαγνωστικα τεστ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
mickey mouse
Διάσημο μέλος
και σε γνωστό γιατρό στο σαιτ πήγα και τον Ρούμπυ μου και τη μια μερα τον είδε και την άλλη που πέθανε το κουκλί μου και τον πήρα τηλ. μου είπε να....του υπενθυμίσω για ποιά περίπτωση μιλούσα
και τελικά πήγα στον Αίλουρο και εμαθα κι απο κοντά τι θα πεί ΓΙΑΤΡΟΣ και ΑΝΘΡΩΠΟΣ που αγαπά τα γατάκια και ΞΕΡΕΙ τη δουλειά του!!!
Ειλικρινά μακάρι να υπήρχε κάτι αντίστοιχο του Πάνου και για τα σκυλιά. Δεν θα είχα χάσει τόσο άδικα τον Ρούντυ μου.
Ότι και να σας πουν γι'αυτό τον γιατρό είναι λίγο. Και οι τιμές, αν και θα του έδινα και το πορτοφόλι μου οταν εξέτασε επι 1+ ώρα τα ζουζούνια μου με τον πιο διεξοδικό τρόπο, πολύ μα πολύ πολύ καλές.
Είναι το κάτι άλλο, και μην σε πτοεί η απόσταση. Η φροντίδα του θα σε αποζημιώσει και θα με θυμηθείς.
Μίκυ
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Πάντως αυτά που είπα για τον Αίλουρο ισχύουν και με το παραπάνω και άλλαξα γιατρό μια για πάντα πλέον κι ας πρέπει να κάνω μεγάλη διαδρομή για να πάω
katerina10
Περιβόητο μέλος
ουπς sorry δεν είδα πως είσαι Βόλο, πάντως ο καλός γιατρός δεν εξαρτάται απο την τιμή αλλά ανν αγαπάει τα ζωάκια και νοιάζεται πραγματικιά.
Πάντως αυτά που είπα για τον Αίλουρο ισχύουν και με το παραπάνω και άλλαξα γιατρό μια για πάντα πλέον κι ας πρέπει να κάνω μεγάλη διαδρομή για να πάω
Θα διαφωνήσω βέβαια γιατί ένα κριτήριο για τον κτηνίατρο είναι το αν τα κάνει όλα για το κέρδος ή τον ευχαριστεί..Οταν βλέπεις και υπερχρεώνει αλλά φέρεται καλά στα ζωάκια καταλαβαίνεις ότι το κάνει για βιτρίνα..
Εμένα εκείνη που μου είχε πει 150 την στείρωση της Ηλιας και του Μάπα 100 και 250 σε περίπτωση που είχε μείνει έγκυος μου φάνηκε στην αρχή πολύ καλή..αλλά εκμεταλεύτηκε πολλά..
Είμαι υπερευχαριστημένη!
Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
dafni.ps
Πολύ δραστήριο μέλος
Μήπως λέμε,μήπως θα έπρεπε να σκεφτείς πως το ένστικτο της ζουζούνας σου είναι καλύτερος σύμβουλος?Δύσκολη απόφαση η αλλαγή κτηνιάτρου, γιατί είναι κάτι από το οποίο εξαρτάται η υγεία των γατιών μας! Άλλαξα κι εγώ γιατρό πριν τη στείρωση, όχι για θέμα χρημάτων, αλλά γιατί ο πρώτος δε συμφωνούσε με τη στείρωση πριν πάει η γάτα 1 έτους. Από τότε πηγαίνω στη γιατρό που έκανε τη στείρωση, πιστεύω είναι καλό να το παρακολουθεί ένας γιατρός και να ξέρει το ιστορικό του. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι η γάτα μου δε συμπαθεί πολύ το νέο κτηνιατρείο. Υποψιάζομαι ότι το έχει συνδυάσει με τη στείρωση και τη φιλοξενία και αγριεύεται πολύ άσχημα και την καημένη τη γιατρό τη μάτωσε την τελευταία φορά! Ενώ στον προηγούμενο γιατρό απλά γραπωνόταν από τη μπλούζα μου και περίμενε να τελειώσει το βασανιστήριο! Μέχρι και υπέρηχο είχε κάτσει να της κάνει και της είχε ξυρίσει και την κοιλίτσα χωρίς ούτε ένα χχχχ! Ενώ τώρα για μια απλή ψηλάφηση γίνεται πόλεμος!![]()

katerina10
Περιβόητο μέλος
Η άλλη γιαρός την οποία και κρατήσαμε πήρε 90 για την Ηλια και 60 για τον Μάπα!και εγώ για τη στείρωση της Τίτίκας είχα δώσει 150 ευρώ και ενός αρσενικού σιαμ που είχα βρει αδέσποτο πήγε 80 ευρώ γενικά κάπου εκεί παίζουν οι τιμές απ'ότι έχω καταλάβει...
Και έκανε πολύ καλή δουλειά δεν φαίνεται να ταλαιπωρήθηκαν καθόλου τα μωρά μου!
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα διαφωνήσω βέβαια γιατί ένα κριτήριο για τον κτηνίατρο είναι το αν τα κάνει όλα για το κέρδος ή τον ευχαριστεί..Οταν βλέπεις και υπερχρεώνει αλλά φέρεται καλά στα ζωάκια καταλαβαίνεις ότι το κάνει για βιτρίνα..
Εμένα εκείνη που μου είχε πει 150 την στείρωση της Ηλιας και του Μάπα 100 και 250 σε περίπτωση που είχε μείνει έγκυος μου φάνηκε στην αρχή πολύ καλή..αλλά εκμεταλεύτηκε πολλά..
Και έτσι την άλλαξα!!Ήταν ακριβή αλλά πολύ καλή..Βρήκα μια πολύ καλή και πάρα πολύ φτηνή!!
Είμαι υπερευχαριστημένη!
![]()
Σιγουρα ομως ειναι ενας απο τους παραγοντες που παιζουν ρολο αρθροιστικα για το αν θα κρατησεις εναν κτηνιατρο....
Δεν ειναι απολυτο να χρυσοπληρωνεις τους καλους γιατρους και αυτο τουλαχιστο ο Αιλουρος το εχει αποδειξει!

chryssa
Διάσημο μέλος
Μήπως λέμε,μήπως θα έπρεπε να σκεφτείς πως το ένστικτο της ζουζούνας σου είναι καλύτερος σύμβουλος?![]()
Το έχω σκεφτεί πολλές φορές... Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την τωρινή γιατρό, από όλες τις πλευρές (κατάρτιση, εμπειρία, συμπεριφορά προς τις γάτες, τιμές), αλλά η γάτα μου έχει άλλη άποψη, μάλλον επειδή έχει συνδέσει το κτηνιατρείο με τη στείρωση και την φιλοξενία το καλοκαίρι (έχει μεγαλώσει μόνη της και τις άλλες γάτες τις φοβάται). Προβληματίζομαι μήπως πρέπει να αλλάξω γιατρό για να μη φοβάται τόσο η Μπουμπού! Τον Αίλουρο σκέφτομαι κι εγώ, μας πέφτει και πολύ πιο κοντά.
Τώρα θέλω να της κάνω εξετάσεις αίματος και η γιατρός που πάμε μου είπε ότι δε θα κάτσει και θα χρειαστεί νάρκωση. Αν την πάω για αιμοληψία αλλού θα φοβηθεί και τον νέο γιατρό! Από την άλλη πλευρά, σε όποιο γιατρό και να καταλήξουμε, πάλι κάποια στιγμή θα ξαναχρειαστεί εξετάσεις αίματος, οπότε καταλήγουμε στον ίδιο παρονομαστή... Το χειρότερο είναι που δε μπορώ να εξηγήσω στη γατούλα μου γιατί πρέπει να περνάει τόσες ταλαιπωρίες...

konstans
Περιβόητο μέλος
Και βέβαια για εμπειρία δεν το συζητάω εννοείται....

Και οι τιμές του είναι πολύ λογικές........
EL GATO
Διάσημο μέλος

Ο δικος μου ειναι 2μιση μηνων ακομα και εχω κατι στο μυαλο μου για κτηνιατρο (μου τον συστησαν φιλοι), αλλα δε θα με χαλαγε να μαθαινα περισσοτερα πραγματα.
Ευχαριστω, ε?
konstans
Περιβόητο μέλος
Ο κ.Πάνος, όπως και η σύντροφος του είναι απλά τέλειοι!!!
Είναι άνθρωποι με άλφα κεφαλαίο, είναι πολύ καλοί στην δουλειά τους, νοιάζονται για τα ζώα, έχουν άριστη επαφή μαζί τους και δεν τα βλέπουν μόνο σαν έσοδο. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!!
EL GATO
Διάσημο μέλος
Προσωπικά ότι και να σου πω για τον αίλουρο θα είναι λίγο.
Ο κ.Πάνος, όπως και η σύντροφος του είναι απλά τέλειοι!!!
Είναι άνθρωποι με άλφα κεφαλαίο, είναι πολύ καλοί στην δουλειά τους, νοιάζονται για τα ζώα, έχουν άριστη επαφή μαζί τους και δεν τα βλέπουν μόνο σαν έσοδο. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!!
Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Συγχωρεστε την αγνοια μου, αλλα οντας νεος "γατομπαμπας" δεν ξερω πολλα για τον Αιλουρο. Δηλαδη αναλαμβανει και χρεη κτηνιατρου? Μπορω να τον εχω σα τον τακτικο μου κτηνιατρο? Με τοσα καλα λογια που εχω ακουσει, μαλλον θα πρεπει να το δω λιγο αυτο.
stellak
Διάσημο μέλος
Ευχαριστω για την αμεση απαντηση. Συγχωρεστε την αγνοια μου, αλλα οντας νεος "γατομπαμπας" δεν ξερω πολλα για τον Αιλουρο. Δηλαδη αναλαμβανει και χρεη κτηνιατρου? Μπορω να τον εχω σα τον τακτικο μου κτηνιατρο? Με τοσα καλα λογια που εχω ακουσει, μαλλον θα πρεπει να το δω λιγο αυτο.
Μα κτηνίατρος είναι, δεν είναι πανσιόν. Το διευκρινίζω γιατί κάτι δείχνει στην απάντησή σου να έχεις μπερδευτεί.

EL GATO
Διάσημο μέλος
Μα κτηνίατρος είναι, δεν είναι πανσιόν. Το διευκρινίζω γιατί κάτι δείχνει στην απάντησή σου να έχεις μπερδευτεί.![]()
Μαλιστα... Σε ευχαριστω για την διευκρινηση, αλλα προειπα οτι δεν ξερω πολλα για τον Αιλουρο. Το ειχα στο μυαλο μου σα μια οργανωση ή κατι τετοιο. Μαλλον θα πρεπει να μαθω περισσοτερα.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
https://www.ailouros.gr/Μαλιστα... Σε ευχαριστω για την διευκρινηση, αλλα προειπα οτι δεν ξερω πολλα για τον Αιλουρο. Το ειχα στο μυαλο μου σα μια οργανωση ή κατι τετοιο. Μαλλον θα πρεπει να μαθω περισσοτερα.
τώρα θα μάθεις

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool