aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
28-02-08
15:31
Δεν αναφερόμουν συγκεκριμένα σ' εσένα, Jeannine.
Είναι ένα ευρέως διαδεδομένο, όπως φαίνεται, επιχείρημα αυτό περί "εξάλειψης" και δεν ήθελα να το αφήσω να αιωρείται έτσι.

Είναι ένα ευρέως διαδεδομένο, όπως φαίνεται, επιχείρημα αυτό περί "εξάλειψης" και δεν ήθελα να το αφήσω να αιωρείται έτσι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα.
28-02-08
15:47
Μα μπορουν να εξαλειψουν οι γατες?Οχι πιστευω σε αυτο το κοσμο με τα δεδομενα αυτα ειναι εντελος αστειο αυτοΔεν αναφερόμουν συγκεκριμένα σ' εσένα, Jeannine.
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Thanasis46 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.807 μηνύματα.
06-03-08
20:35
και δεν υπήρχαν άνθρωποι στον πλανήτη, θα μπορούσαν να ζήσουν φίνα και ωραία και στο δρόμο.αν το ζώο είναι στειρωμένο κ' έχει φαγητό κ' νερό,
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πομφολιγκους
Νεοφερμένο μέλος
Ο πομφολιγκους αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
21-06-08
15:58
Μετα απο 6 εξι!! κτηνιατρους και οταν κανεις τους δεν μπορουσε να διαγνωσει απο τι επασχε ο γατος μου,ο Χριστοπουλος και διαγνωση εκανε και τον εσωσε.Οι καλοι γιατροι πρεπει να πληρωνονταιΑν πρόκειται για την Κλινική Ζώων στο Πικέρμι (νομίζω γι' αυτήν πρόκειται) να πω διότι έχω προσωπική εμπειρία ότι το να είναι κάποιος διαθέσιμος 24 ώρες το 24ωρο για την κακιά στιγμή που θα συμβεί στα ζώα μας, καλώς "πληρώνεται". Όταν ανήμερα Χριστουγέννων πήγαμε τη σκύλα φίλης μου διότι είχε φάει φόλα και την έσωσε ο συγκεκριμένος κτηνίατρος (Χριστόπουλος δεν λεγόταν αυτός που έδωσε τη συνέντευξη, ο οποίος είναι μάλιστα ένας από τους μετόχους της κλινικής, δεν θα με πείραζε να πληρώσω πολύ παραπάνω, αρκεί να σωθεί το ζώο! Ο συγκεκριμένος λοιπόν κτηνίατρος θυσίασε τις γιορτές του και τις πέρασε στο Νοσοκομείο Ζώων, κρατώντας το ανοικτό ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ, όταν όλοι οι λοιποί κτηνίατροι σε "στέλνουν" τέτοιες ώρες! Μην γενικεύουμε λοιπόν. 650 ευρώ μπορεί να είναι πολλά, ωστόσο πρέπει να γνωρίζουμε τις συνθήκες της συγκεκριμένης περίστασης. Είναι φυσιολογικό να χρεώνουν παραπάνω όταν το περιστατικό συμβαίνει σε δύσκολες ώρες! Η ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή, πληρώνεται... ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.
Να πω για την ιστορία ότι η σκυλίτσα μας σώθηκε από βέβαιο θάνατο, χάρη στον Χριστόπουλο. Πληρώσαμε την ημερα εκείνη (ανήμερα Χριστούγεννα) 180 ευρώ. Λίγα μας φάνηκαν...
Είχα κι εγώ τις επιφυλάξεις μου για τη συγκεκριμένη Κλινική, πλέον όμως νιώθω καλύτερα που ΥΠΑΡΧΕΙ... Θεός φυλάξοι πάντα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
, ο οποίος είναι μάλιστα ένας από τους μετόχους της κλινικής, δεν θα με πείραζε να πληρώσω πολύ παραπάνω, αρκεί να σωθεί το ζώο! Ο συγκεκριμένος λοιπόν κτηνίατρος θυσίασε τις γιορτές του και τις πέρασε στο Νοσοκομείο Ζώων, κρατώντας το ανοικτό ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ, όταν όλοι οι λοιποί κτηνίατροι σε "στέλνουν" τέτοιες ώρες! Μην γενικεύουμε λοιπόν. 650 ευρώ μπορεί να είναι πολλά, ωστόσο πρέπει να γνωρίζουμε τις συνθήκες της συγκεκριμένης περίστασης. Είναι φυσιολογικό να χρεώνουν παραπάνω όταν το περιστατικό συμβαίνει σε δύσκολες ώρες! Η ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή, πληρώνεται... ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.