"Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε..."

Απάντηση: Δεν με αφήνει να κοιμηθώ, με δαγκώνει συνέχεια.

ευχαριστωωωωωω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάθε βράδυ γίνεται πόλεμος κανονικός!

Το ζουζούνι μου είναι 4-5 μηνών. (Ημίαιμο Σιαμ) Λες και το κάνει επίτηδες βρε παιδί μου, ό,τι θόρυβο δεν κάνει όλη μέρα, τον κρατάει για το βράδυ! Μένω σε σοφίτα με μπάνιο οπότε είναι αδύνατο να χει δικό του δωμάτιο, με αποτέλεσμα να μη με αφήνει να κοιμάμαι κανονικά. Δε τολμώ να το κλείσω στο μπάνιο (εκέι μέσα κάνει ακόμη πιο πολύ θόρυβο) :P Όλη μέρα είναι τέλειος και το βράδυ ως δια μαγείας φοβάται ακόμη κ μένα κ άμα πέσω να κοίμηθώ τότε του πιάνει η όρεξη για θορυβώδες games :P και την επόμενη μέρα του κρατάω μούτρα. Από κάτω μου μένει μια οικογένεια (ο γατοθεός να την κάνει) Δε μ' έχουν ενοχλήσει ποτέ αλλα επειδή οι τοίχοι/πατώματα ειναι λεπτοί/-ά, θα προτιμούσα να κάθεται πιο ήσυχο. Προσπαθώ να το κρατώ ξύπνιο την περισσότερη ημέρα αλλα δεν μπορώ πάντα (άμα το καταφέρω, το βράδυ ξεραίνεται :D) HALP!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Απάντηση: Κάθε βράδυ γίνεται πόλεμος κανονικός!

Να σε ρωτησω κατι? Την υπολοιπη μερα παιζετε ωστε να βγαλει ολη την ενεργεια του και να κοιμηθει το βραδυ?
Οταν λες οτι του κρατας μουτρα τι εννοεις? Οι γατες αν δεν τους δωσεις να καταλαβουν τι ειναι σωστο εκεινη ακριβως τη στιγμη που το κανουν μετα απο ωρες δεν προκειται να καταλαβει τιποτα. Αν δεν το εχεις και πολυ καιρο παντως η συμπεριφορα του ειναι σχετικα φυσιολογικη. Και εμεις οταν πρωτο πηραμε τη μικρη μας σπιτι για καποια βραδια την αφηναμε εξω απο το υπνοδωματιο μεχρι να μας συνηθισει. Ξερω θα μου πεις δεν εχεις αλλο δωματιο...οποτε κανε υπομονη να σε συνηθισει...και θα συνηθισει και το χωρο και θα κοιμαται μαζι σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Κάθε βράδυ γίνεται πόλεμος κανονικός!

Έτσι έκανε και η δικιά μου στην αρχή. Τα βράδια ήθελε να παίξει (δεν έκανε βέβαια και πολύ θόρυβο) και δεν μπορούσα κοιμηθώ γιατί ορμούσε στα μαλλιά μου :mad: ενώ κοιμόμουν. Αυτό που μπορείς να κάνεις, όπως είπε και η Ειρήνη, είναι να παίζεις μαζί της ειδικά καμιά ώρα πριν κοιμηθείς εσύ, ώστε όταν έρθει η ώρα του ύπνου σου να είναι κουρασμένη. Πιστεύω με τον καιρό θα συνηθίσει να είναι ήρεμη. Πλέον η δικιά μου τις περισσότερες νύχτες, παρ΄ ολο που είναι ξυπνια, ξαπλώνει στο κρεβάτι μου χωρίς να μου ορμάει και κοιμάται μετά τις 4. Υπάρχουν βέβαια και νύχτες που τρελαίνεται, οπότε την αφήνω έξω από το δωμάτιο. Τώρα προσωρινά το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να μαζεύεις τα θορυβώδη παιχνίδια της (με κουδουνάκια κλπ)

Νυχτονιαουρίσματα

Όλοι ξέρουμε ότι οι γάτες είναι νυκτόβιες... Ενώ εμείς κοιμόμαστε μακάριοι στα κρεβατάκια μας το αγαπημένο μας τετράποδο μπορεί να μαγειρεύει οτιδήποτε! Όλοι οι αφοσιωμένοι γατογονείς έχουν τουλάχιστον μια ιστορία να διηγηθούν σχετικά με τα νυχτερινά καμώματα του φουντωτού τους μωρού/(στην πραγματικότητα πρόκειται για διαόλια :devil: /αλλά ο κάθε γατογονιός θα δικαιολογίσει το μικρό του με τον άλφα ή βήτα τρόπο και θα θυσιάσει πολύτιμο ύπνο προκειμένου να ικανοποιήσει τα μεταμεσονύχτια του καπρίτσια).
Η ιδέα μου ήρθε προχθες που συζητούσαμε στο θέμα της Έφης (Πουπουλίνα) για την ταραχή που προκάλεσε ο Μπουκάκος της ένα βράδυ... αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω και τη Μπήλιω της Αφροδίτης (bilio) που νύχτες ολάκερες τα χε με το χαλί και της είχε τσακίσει τα νεύρα ("χρουτς χρουτς" να το ξύνει συνέχεια)... βέβαια έχω και μια άλλη περίπτωση/περιπτωσάρα που θα μπορούσα να διηγηθώ μιας φίλης που ο γατογιος της..... :hmm::hmm:
Αλλά είμαι σίγουρη πως θα θέλει να τα μοιραστεί εκείνη μαζί μας... Πολύ γέλιο θα πέσει αν γράψουμε όλοι τα δικά μας μεταμεσονύχτια γατοβάσανα... Αρχίζω εγώ.. Αυτό συνέβη πριν μερικές νύχτες:

Κοιμόμουνα βαθιά (είμαι εξοντωμένη απ' τη κούραση) αλλά μες τον ύπνο μου άκουγα επίμονα νιαουρίσματα - κραυγές... ηχούσαν σε όλη τη γειτονιά.. Δεν ξέρω πόση ώρα γινόταν αυτό αλλά κάποια στιγμή πετάγομαι από τον ύπνο: "Ο δικός μου είναι!!" Τρέχω με τα μάτια κλειστά στο περιφραγμένο μπαλκονάκι, φωνάζω: "Ντίζνεϊ έλα στη μαμα σου" και ακούω το χαρακτηριστικό κουδουνάκι, τρέχει, ανεβαίνει τις γατόσκαλες και σαν άνεμος μπαίνει σπίτι, (με προσπερνάει) και κατεβαίνει τις σκάλες για το σαλόνι. Κοιτάζω από το μπαλκονάκι και τι βλέπω; Ένας γάτος θρονιασμένος στη κορυφή της μπέρκολάς μας να κοιμάται όρθιος μες τη φεγγαρολουσιά.. Μάλιστα λέω. Τώρα κατάλαβα: Εισβολέας.
Κλείνω την μπαλκονόπορτα, τον περιμένω να φανεί. Σύντομα ανεβαίνει και πάλι τις σκάλες για τον δεύτερο όροφο πάνω στα υπνοδωμάτια. Τον γραπώνω "ΜΙΙΙιιιιιι", το χέρι μου υγραίνεται. (Βρεγμένη γουνίτσα=ψεκασμός στο τοίχο του σαλονιού. Μετάφραση: Αυτή η περιοχή είναι δική μου). Τον κλείνω στο υπνοδωμάτιο μαζί μου γιατί αν τον αφήσω πάλι έξω δεν θα αφήσει κανέναν στη γειτονιά να κοιμηθεί. Αρχίζει και διαμαρτύρεται ενώ εγώ βλέπω το ζεστό μου κρεβατάκι με παράπονο.. Τι κάνω; Παίρνω το ποντίκι που αγαπάει, εκείνο που σκούζει σε κάθε κίνηση και αρχίζω να του παίζω.. Στην αρχή με κοιτάζει με μάτια γουρλωμένα. Μετά τον παρασύρει το ποντίκι σε τρελό χορό. Στην πορεία μου κατααφέρνει και 4 γδαρσίματα στο χέρι (να αναφέρω εδώ ότι κάποια φορά με ρώτησε συνάδελφος αν έχω κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα και κόβομαι/ "όχι γάτο έχω")΄Εν τέλει, ο μικρός απλώνει το πόδι και αρχίζει να το γλύφει.. (Έχει ξεχάσει τον εισβολέα και σκέφτεται να χαλαρώσει λίγο, είναι και ζεστά εδώ, είναι και η μανούλα, είναι απαλός ο φωτισμός...είναι και 4 τα χαράματα) Εννοείται παίρνω κι εγώ το μήνυμα: με κοιτάζει λες και μου λέει "Σταμάτα να με απασχολείς μ' αυτό τον ποντικό, τώρα κάνω grooming. Καλά δεν έχεις τίποτα καλύτερο να κάνεις;" (Εδώ να σημιώσω ότι έχει διπλή προσωπικότητα)
Τον φιλάω στο βελούδινο κεφαλάκι. Πέφτω στο κρεβάτι και αποκοιμιέμαι στο δευτερόλεπτο.

βέβαια έχω και μια άλλη περίπτωση/περιπτωσάρα που θα μπορούσα να διηγηθώ μιας φίλης που ο γατογιος της..... :hmm::hmm:
Αλλά είμαι σίγουρη πως θα θέλει να τα μοιραστεί εκείνη μαζί μας... Πολύ γέλιο θα πέσει αν γράψουμε όλοι τα δικά μας μεταμεσονύχτια γατοβάσανα...
Ηρθαααααααααα!!!!!:redface:
Το δικο μου το σκασμενο που λετε, εχει καμια βδομαδα που εκοψε αυτη την υπεροχη συνηθεια..Ξυπνουσε κατα τις 7 το πρωι και ηθελε φαγητο.Ολα τα φυσιολογικα γατακια, θα γκρινιαξουν, θα νιαουρισουν, θα δαγκωσουν καμια μυτη βρε αδερφε...ο δικος μου επρεπε να πρωτοπωρησει..Ανεβαινε στο τραπεζι της κουζινας και εριχνε οτι εβρισκε..Φυσικα το σπιτι μου ηταν ηδη διαμορφωμενο για να ζει αυτο το τερατακι αλλα ετσι επρεπε να μην υπαρχει τιποτα.Εριχνε το τηλεφωνο, εριχνε τον βραστηρα (ο οποιος εσπασε κιολας), μεχρι και μια διακοσμητικη πιατελα με αμμο (:crazy::crazy:) που ειχα την εριξε στην φλωκατη!!!!
Η λυση που βρηκα ηταν να τον μπουκωσω μερικες μερες λιγη ωρα πριν παμε για υπνο ετσι ωστε να μην ζητησει νωρις φαγητο.Μεχρι να πιασει κολλησα οτι μπορουσε να ριξει με patafix...Μονο ο Μπαμπης εμεινε χωρις να τον κολλησω!!!:P

Απάντηση: Νυχτοναουρίσματα

καλημερααα...:D μολισ ξυπνησαμε!εμενα η σουσουραδα μου με το που κλεισουμε τα φωτα ερχεται στο κραβατι μας γλιφετε,μετα γλιφει εμενα μετα γλιφει τ αγορι μου και μετα κοιμαται σαν πουλακι!!!το πρωι με ξυπναει με τον ιδιο τροπο και μεχρι να τελιωσω το καφε μου καθεται στην αγκαλια μ ησυχη.μετα αρχιζουμε τα παιχνιδια και το προγευμα!!!μας εχει τρελανει αυτο το κοριτσι με τοσο καλη συμπεριφορα:clapup:

καλημερααα...:D μολισ ξυπνησαμε!εμενα η σουσουραδα μου με το που κλεισουμε τα φωτα ερχεται στο κραβατι μας γλιφετε,μετα γλιφει εμενα μετα γλιφει τ αγορι μου και μετα κοιμαται σαν πουλακι!!!το πρωι με ξυπναει με τον ιδιο τροπο και μεχρι να τελιωσω το καφε μου καθεται στην αγκαλια μ ησυχη.μετα αρχιζουμε τα παιχνιδια και το προγευμα!!!μας εχει τρελανει αυτο το κοριτσι με τοσο καλη συμπεριφορα:clapup:

Η σουσουράδα είναι καλή!! Είναι τρομερά καλή!! :P:P

Αυτό παίρνει βραβείο παιδιά!! :P:P:P

Ευχαριστουμεεεεεε:D:clapup:

Καλημερα!!!Και μενα καπως ετσι ηταν.Μολις πεφταμε στο κρεβατι πηγαινε ετρωγε μερικες κροκετουλες και ερχοταν στο κρεβατι.Εκανε το μπανακι του και μετα κοιμοταν σαν πουλακι.Απλα ετυχε κατι και τον αφησαμε μονο του μερικες ημερες και καποιος και τον προσεχε οποτε το ωραριο του αλλαξε εντελως..Ελπιζω να επανελθει καποια στιγμη και να γινει σαν το δικο σου αγγελουδακι!!!!:angelnot: Πραγμα αδυνατον βεβαια αλλα αφηστε με να ονειρευομαι!!!!

Εγώ πάλι επειδή κοιμάμαι στη σκάλα, πηδάω από το παράθυρο της σκάλας στο μπαλκόνι και μετά αρχιζω να χτυπαω με μανία το τζάμι της μπαλκονόπρτας με μανία! Όταν μου ανοίξουν τρέχω να βγω στην άλλη μπαλκονόπορτα γιατί εκεί είναι το φαγητό μου. Βαριέμαι να κάνω το γύρο από μόνος μου και πρέπει να τους ξυπνάω ο :mpinelik:! Άσε που όταν κάποιος ξυπνήσει τα ξημερώματα πηγαίνω και νιαουρίζω στο παράθυρο του δωματίου που είναι! Και σα δε φτάνει αυτό ξυπνάω και τους άλλους, ειδικά όταν τα παράθυρα είναι ανοιχτά που ακούγομαι πιο πολύ! Και αντί να κοιμάμαι στη σκάλα ή να πάω στο άλλο μπαλκόνι να φάω, κάθομαι εκεί και κάνω καθιστική διαμαρτυρία που δε μου ανοίγουν να μπω και μετά να βγω στο άλλο μπαλκόνι -τόσο βαριέμαι πια να κάνω το γύρο- ο :mpinelik: !

Εγώ πάλι επειδή κοιμάμαι στη σκάλα, πηδάω από το παράθυρο της σκάλας στο μπαλκόνι και μετά αρχιζω να χτυπαω με μανία το τζάμι της μπαλκονόπρτας με μανία! Όταν μου ανοίξουν τρέχω να βγω στην άλλη μπαλκονόπορτα γιατί εκεί είναι το φαγητό μου. Βαριέμαι να κάνω το γύρο από μόνος μου και πρέπει να τους ξυπνάω ο :mpinelik:! Άσε που όταν κάποιος ξυπνήσει τα ξημερώματα πηγαίνω και νιαουρίζω στο παράθυρο του δωματίου που είναι! Και σα δε φτάνει αυτό ξυπνάω και τους άλλους, ειδικά όταν τα παράθυρα είναι ανοιχτά που ακούγομαι πιο πολύ! Και αντί να κοιμάμαι στη σκάλα ή να πάω στο άλλο μπαλκόνι να φάω, κάθομαι εκεί και κάνω καθιστική διαμαρτυρία που δε μου ανοίγουν να μπω και μετά να βγω στο άλλο μπαλκόνι -τόσο βαριέμαι πια να κάνω το γύρο- ο :mpinelik: !

Γάτος εφιάλτης!! Γάτος τρομοκράτης! Δαιμόνιο μαυρογατίδιον που λάμπει στη φεγγαρολουσιά ενώ χαλά τον ύπνο σ' όλη τη γειτονιά. :P:P

Και η Τσιτάρα μας είναι όπως ακριβώς και η σουσουράδα!!!
Κοιμάται μαζί μας στο κρεβάτι κάτω από τις κουβέρτες!! Το έχει συνηθίσει τόσο πολύ, που όταν καθόμαστε στο καναπέ αυτή τρυπώνει κάτω από το κάλυμμα και κοιμάται! Πρέπει να προσέξεις πολύ για να μην κάτσεις πάνω στο λοφάκι!!!!!!
Επίσης τα τελευταία βράδια έχει βρει καινούργια εργασία,αφού ξεπεράσαμε το σύνδρομο να ανεβαίνουμε σε όλα τα ψηλά του σπιτιού!
Ενώ λοιπόν, έχει πάντα μπολάκι με φαγητό, προτιμά να ανοίγει το ντουλάπι που έχω τις κροκέτες και να τις τρώει από εκεί! :mad:

Ενώ λοιπόν, έχει πάντα μπολάκι με φαγητό, προτιμά να ανοίγει το ντουλάπι που έχω τις κροκέτες και να τις τρώει από εκεί! :mad:
Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι λετε να ανακαλυψει και ο Τιγρης τετοια πατεντα;;;;;:confused: Μετα θα πρεπει να παρω θυσαυροφυλακιο να βαζω και κωδικο!!

Το έχω ξαναγράψει για την Χιονάτη. Μένει ξύπνια μέχρι τις 0100-0200 τρέχοντας εδώ κι εκεί (ευτυχώς δεν περνά σαν σίφουνας πάνω από το κρεβάτι μου αλλά από κάτω) και μετά θα έλθει να κοιμηθεί κοντά μου και πάντα πάνω από την κουβέρτα. Το πρωί έχω διαπιστώσει πως ξυπνά από τις 0600 περίπου θα κάνει το μπάνιο της θα πάει στη λεκάνη θα φάει (τα ίδια κάνει και πριν πάει για ύπνο) και μετά θα έλθει κοντά μου περιμένοντάς με να ξυπνήσω. Ανιαρή ζωή, έ??

Χααχαχαχαχαχαχαχαχα...ειναι απιστευτα τα γατουλινια μας!!!!!και εγω θα την αφησω μονη της για 3 μερουλες ελπιζω να μην αλλαξει συμπεριφορα:hmm: και να αλλαξει ομως παλι θα την υπερλατρευωωωωω:D

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι λετε να ανακαλυψει και ο Τιγρης τετοια πατεντα;;;;;:confused: Μετα θα πρεπει να παρω θυσαυροφυλακιο να βαζω και κωδικο!!

Γιατί όχι; Εξάλλου ο Τίγρης έχει ήδη οικιοποιηθεί την κουζίνα κανονικά.. Με τους βραστήρες μια χαρά πέρα δώσε είχε, στο ερμαράκι θα κολλήσει; :lol::lol:

Πρόπερσι το καλοκαίρι είχα φιλοξενήσει τη μαμά μου για μια νύχτα.. Ο μικρός έκανε επιδρομές στο δωμάτιό της: κάλπαζε σαν άλογο, πεταγόταν σαν ιπτάμενος σκίουρος προσγειωνόταν με φόρα πάνω στη κοιλιά της κι' έφευγε σίφουνας με τα αυτιά τεντωμένα πίσω. Φόβος και τρόμος είχε καταντήσει. Μέχρι που τον γράπωσα στο διάδρομο και τον έκλεισα στο υπνοδωμάτιό μου μπας και ησυχάσει η γυναίκα. Εκεί μεταμορφώθηκε σε άλλο γατί... μελιστάλακτο βλέμμα και έντονο γουργουριτό, μπροστινά πατούσια διπλωμένα και πιγουνάκι υψωμένο.. (έχω αναφέρει πως πάσχει από διπλή προσωπικότητα;)

Απάντηση: Νυχτονιαουρίσματα

Λοιπον..σας παρουσιαζουμε το προγραμμα μας...που επαναλαμβανεται ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ-ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ,παρακαλω πολυ.
Αρχικα,ξαπλωνω...ξερω τι θα συμβει..αλλα ελα που δεν μπορω να ξαπλωσω,χωρις να εχω την πουπυ να μου ερθει..και να αρχισει τα γουργουρητα της;;
Ερχεται λοιπον..ξεκιναει τα χουρ-χουρ.Σε καποια φαση θα ερθει και ο μπουκακος,ο οποιος συνηθως θελει την ησυχια του.Μια χαρα ολα.Κατα της 3-4...παντα ξυπναω..με την πουπυ να βολοδερνει πανω απο το κεφαλι μου..και τον μπουκακο.ή να κοιμαται..ενοχλουμενος απο τη διαολιτσα..ή να εχει μπει και αυτος στο παιχνιδι..και να γινεται το σωσε.Στην κυριολεξια ομως.Τρεχουν πανω κατω,κοπανιουνται σε ντουλαπες..πορτες..στην κεφαλα μου..και οπου μπορειτε να φανταστητε.:hehe::hehe::hehe:...κλασικα,αρχιζω να βριζω..λεω 5-6 σκασμος...δεν με ακουνε βεβαια,και τοτε σηκωνομαι..και χωνω την πουπυ στην κρεβατοκαμαρα τους(με ολα τους τα υπαρχοντα βεβαια-αμμο..φαγακι -νερακι)...Ο μπουκακος εκεινη την ωρα βασικα...θελει να χωθει και αυτος..για να του βαλω να φαει.Αμ δε...ειναι πολυ νωρις..και δεν πρεπει να φαει εκεινη την ωρα,διοτι δεν θα του φτασει η συγκεκριμενη ποσοτητα φαγητου που του βαζω(καθοτι και χοντρομπαλας ο μπουλης..και κανει διαιτα)..οποτε αυτος μενει σε εμενα.Ερχεται στο κρεβατι..και συνεχιζουμε τον υπνο μας..μεχρι της 5.30 με 6..αντε 6.30 να σου βαλω το πολυ.Γιατι τοτε..αρχιζει το μαρτυριο μου...ο μπουκακος πανω απο το κεφαλι μου..και δεν με αφηνει σε χλωρο κλαρι με το πατουσι του(που παρεπιπτοντως..ποτε δεν βαζει νυχι μεσα..:eek:)Μετα παλι απο το αναγκαιο βρισιδι...ανοιγω την πορτα της κρεβατοκαμαρας τους στον μπουκακο,προσεχοντας να μην βγει εξω και η πουπυ..τους βαζω φαγητο..τα κλεινω μεσα..και μετα προσπαθω και εγω η ερμη να απολαυσω τις τελευταιες ωρες υπνου...που παρεπιπτοντως..οταν φαει ο μπουκακος,αρχιζει και κοπαναει την πορτα της κρεβατοκαμαρας,για να ερθει στο κρεβατι μου.Σας φαινεται υπερβολικο;;; Και ομως..ειναι περα για περα αληθινο..και συμβαινει καθε βραδυ...:hehe::hehe::hehe:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back