"Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε..."

Πρόπερσι το καλοκαίρι είχα φιλοξενήσει τη μαμά μου για μια νύχτα.. Ο μικρός έκανε επιδρομές στο δωμάτιό της: κάλπαζε σαν άλογο, πεταγόταν σαν ιπτάμενος σκίουρος προσγειωνόταν με φόρα πάνω στη κοιλιά της κι' έφευγε σίφουνας με τα αυτιά τεντωμένα πίσω. Φόβος και τρόμος είχε καταντήσει. Μέχρι που τον γράπωσα στο διάδρομο και τον έκλεισα στο υπνοδωμάτιό μου μπας και ησυχάσει η γυναίκα. Εκεί μεταμορφώθηκε σε άλλο γατί... μελιστάλακτο βλέμμα και έντονο γουργουριτό, μπροστινά πατούσια διπλωμένα και πιγουνάκι υψωμένο.. (έχω αναφέρει πως πάσχει από διπλή προσωπικότητα;)

χαχαχαχαχαχα...φοβερο!!:hehe::hehe::hehe:..παλι καλα ομως που μεσα στο δωματιο καθεται ησυχο.Διοτι ο μ πουκακος..οταν τον κλεινω..κοπαναει την πορτα με ολη του τη δυναμη...μιλαμε..θηριο γινεται..αδυνατον να τον αφησω να χτυπιεται.Πρωτον τον λυπαμαι,δευτερον..θα χαλασει την πορτα..:hehe:..και τριτον..μαλλον δεν θα αφησει κανεναν χριστιανο ,απο τους αλλους ενοικους..να κλεισουν ματι.Αρα...ειμαι χαμενη απο χερι..παντα υποχωρω..:hehe:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατί όχι; Εξάλλου ο Τίγρης έχει ήδη οικιοποιηθεί την κουζίνα κανονικά.. Με τους βραστήρες μια χαρά πέρα δώσε είχε, στο ερμαράκι θα κολλήσει; :lol::lol:
Λες ε;;;:worry: Αμαααααν...Το βλεπω το θυσαυροφυλακιο ερχεται!!!Αλλα με τον διαολο που εχω παιζει να το διαριξει κιολας!!!!:P

Πρόπερσι το καλοκαίρι είχα φιλοξενήσει τη μαμά μου για μια νύχτα.. Ο μικρός έκανε επιδρομές στο δωμάτιό της: κάλπαζε σαν άλογο, πεταγόταν σαν ιπτάμενος σκίουρος προσγειωνόταν με φόρα πάνω στη κοιλιά της κι' έφευγε σίφουνας με τα αυτιά τεντωμένα πίσω. Φόβος και τρόμος είχε καταντήσει. Μέχρι που τον γράπωσα στο διάδρομο και τον έκλεισα στο υπνοδωμάτιό μου μπας και ησυχάσει η γυναίκα. Εκεί μεταμορφώθηκε σε άλλο γατί... μελιστάλακτο βλέμμα και έντονο γουργουριτό, μπροστινά πατούσια διπλωμένα και πιγουνάκι υψωμένο.. (έχω αναφέρει πως πάσχει από διπλή προσωπικότητα;)
Αχου το μωρε...!!:redface: Ξερει ποια ειναι η μανουλα...!!!!how sweet!!!!

Σε καποια φαση θα ερθει και ο μπουκακος,ο οποιος συνηθως θελει την ησυχια του.Μια χαρα ολα.Κατα της 3-4...παντα ξυπναω..με την πουπυ να βολοδερνει πανω απο το κεφαλι μου..και τον μπουκακο.ή να κοιμαται..ενοχλουμενος απο τη διαολιτσα..ή να εχει μπει και αυτος στο παιχνιδι..και να γινεται το σωσε.Στην κυριολεξια ομως.Τρεχουν πανω κατω,κοπανιουνται σε ντουλαπες..πορτες..στην κεφαλα μου..και οπου μπορειτε να φανταστητε.:hehe::hehe::hehe:.
αχαχαχαχαχαχ :rofl::rofl::rofl::rofl:τελεια η περιγραφη σου Εφη, ακομα πιο τελεια τα γατονια σου!!!!Αλλα σε καταλαβαινω!!!!Λες αμα παρω και εγω δευτερο να γινεται ετσι;;;;:confused: :worry: :hmm::D Παω να παρω!!!!!!:bleh::bleh::bleh:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λες ε;;;:worry: Αμαααααν...Το βλεπω το θυσαυροφυλακιο ερχεται!!!Αλλα με τον διαολο που εχω παιζει να το διαριξει κιολας!!!!:P

αχαχαχαχαχαχ :rofl::rofl::rofl::rofl:τελεια η περιγραφη σου Εφη, ακομα πιο τελεια τα γατονια σου!!!!Αλλα σε καταλαβαινω!!!!Λες αμα παρω και εγω δευτερο να γινεται ετσι;;;;:confused: :worry: :hmm::D Παω να παρω!!!!!!:bleh::bleh::bleh:

Παρε..παρε καμαρι μου..να δεις τη..γλυκα...:hehe::hehe::hehe:

Απάντηση: Νυχτονιαουρίσματα

χαχχαχαχχχαχαχ

τελικά τα θέλει ο π...ς μας. Εμείς τα καλομαθαίνουμε τα διαόλια μας .

Έχω περάσει από τις καταστάσεις που περιγράφετε και σας καταλαβαίνω .

Ευτυχώς τώρα με την Έρση στις 11 χαλάει τον κόσμο για να πάμε για ύπνο.Έρχετε κάτω από τα σκεπάσματα αγκαλιά αυτοκόλλητη.
Στις 3-4 σηκώνετε , τσισάκια μια δυο κροκέτούλες και αγκαλιά πάλι ώς τις 7 που θα χτυπήσει το καταραμένο το ξυπνητήρι.
Καλόβολο το κορίτσι μας το μόνο κακό είναι όταν έχουμε κόσμο στο σπίτι και αναγκαστικά καθόμαστε μετά τις 11 .
Εκεί κάθετε και κοιμάτε όρθια .Ούτε στο κρεβάτι παει μόνη της ούτε στις κουβερτούλες τηςη κουτσομπόλα .Κουτουλάει αλλά μην χάσει και δεν
μάθει ότι πούμε .μόλις φύγουν οι φίλοι σφέρα πάνω στο κρεβάτι με γουργουρητά και νιαουρίσματα για να μην αργήσουμε άλλο .

χαχχαχαχχχαχαχ

τελικά τα θέλει ο π...ς μας. Εμείς τα καλομαθαίνουμε τα διαόλια μας .
.
Το οτι τα ζηταει ο.............οργανισμος μας αγαπητε μου Βασιλιε..ειναι το μονο σιγουρο..:hehe::hehe::hehe:

Καλησπερα και απο εμας.Ειμαστε νεοι εδω αλλα βλεπω οτι θα περασουμε πολυ καλα ολοι οι γατογονεις.
Το δικο μας νυχτερινο προγραμμα εχει ως εξης.
Τρωμε με την μαμα μου και μετα εγω αρχιζω το μπανιο μου, η μαμα αν εχει τελειωσει με το φαγητο της καθεται μπροστα απο το υπολογιστη και κοιταει διαφορα.Λιγο μετα παω και εγω στο κρεββατι της για να την πεισω να σηκωθει επιτελους μηπως και παιξουμε.Αλλες φορες ερχεται και αλλες παλι οχι (συγγνωμη Smokey μου που ειμαι πτωμα λεω να μην το ξανακανω).Μετα το παιχνιδι παω και ξαπλωνω σε σημειο που δεν ενοχλω την απασχολημενη μαμα αλλα σιγα σιγα πως βρισκομαι πανω της να γουργουριζω δεν ξερω.Κατι σαν μαγνητης με τραβαει...Νομιζω οτι φταινε τα χαδια.Εκεινη λοιπον ενω ξερει οτι με λενε Smokey αρχιζει να με λεει "παπακι"(λες να φταιει οτι τρελαινομαι για το νερο;) ή "πουρπουρακο" ( απο το πουρ-πουρ που κανω).Οταν λοιπον σβησει τα φωτα και πεσει να κοιμηθει ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ τοτε ειναι που θελω να λυσσαξω στο παιχνιδι.Αρχιζω να ορμαω στα ποδια της χιχιχιχι...μου λεει ΣΣΣΣΣΣΣΣΣςςςςςςςςςς και καταλαβαινω οτι δεν με παιρνει και παω να παιξω στο σαλονι.Υστερα κοιμαμαι στο σαλονι γιατι ησυχια δεν εχει η μανα μου ολο γυριζει στο κρεβατι και με ενοχλει.Το πρωι λοιπον οταν αρχισουν τα 7 με 8 ξυπνητηρια να βαρανε ξερω τι πρεπει να κανω.Πρεπει να παω να την ξυπνησω γιατι δεν προκειται να σηκωθει με τιποτα.ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ και μετα λενε εμας υπναδαρες... νιαρρρρρρ

Και εδω θα σας πω και εγω την νυχτερινη μου περιπετεια.Πεφτω η καημενη να κοιμηθω και ο Smokey εχει δωσει ρεστα στο σαλονι απο το παιχνιδι.Καποια στιγμη λοιπον κατα τις 4 το πρωι χτυπαει το ασυρματο και πεταγομαι στον υπνο μου γιατι ξερουμε πολυ καλα οτι τετοια ωρα το σταθερο δεν ειναι για καλο.Κοιταω τον αριθμο και ελεγε εσωτερικη κληση....Εμεινα για λιγο να το κοιταζω μεχρι να καταλαβω τι ειχε γινει μες στον υπνο μου.ο καλος μου ο γατουλης οπως επαιζε ειχε πατησει το κουμπι της αναζητησης του ακουστικου απο την βαση και με πεθανε λεμε νυχτιατικα.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ...καλωσηρθες SMOKEY..ε..αυτο πια..να σε παρει τηλεφωνο ο γατος σου...ειναι ..ανεπαναληπτο!!:clapup::clapup::clapup:....σε καλωσοριζουμε στο κλαμπ των..ταλαιπωρημενων γατογονιων..:hehe::hehe::hehe:

Ευχαριστω. Καλως σας βρηκα...:) ναι ναΙ το καμαρι μου το εκανε και αυτο.

ειναι απο τα πιο ωραια..που εχω ακουσει..:lol::lol::lol:
Εμενα παλι,ο μπουκακος μου..παλιοτερα...ειχε κανει το εξης.Βραδυ..αρκετα αργα...,στο προηγουμενο σπιτι που εμενα,το οποιο ηταν μονοκατοικια,μεσα στην ερημια,ειχα κλειστη την πορτα της κρεβατοκαμαρας και εβλεπα τηλεοραση.Καποια στιγμη..αντιλαμβανομαι μια κινηση...στο χερουλι της πορτας...γυρναγε..για να ανοιξει..:eek::eek:..λεω..δεν ειναι δυνατον,καποιος προσπαθει να ανοιξει την πορτα!! Μου κοπηκε η ανασα..ωσπου ανοιγει η πορτα,και δεν βλεπω ΤΙΠΟΤΑ,γιατι απλουστατα..κοιταζα ψηλα.Οταν κοιταξα χαμηλα,ειδα οτι ηταν ο μπουκακος μου!:hehe: Τι ειχε κανει το ζωντοβολο;Ηθελε να μπει μεσα,διπλα ακριβως απο την πορτα,ηταν το καλοριφερ.Σκαρφαλωσε λοιπον στο καλοριφερ...και με το πατουσακι του..ανοιξε το χερουλι!!Εμενα δε η ψυχη μου..πηγε εκει που φανταζεστε..:hehe:

Λοιπον..σας παρουσιαζουμε το προγραμμα μας...που επαναλαμβανεται ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ-ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ,παρακαλω πολυ.
Αρχικα,ξαπλωνω...ξερω τι θα συμβει..αλλα ελα που δεν μπορω να ξαπλωσω,χωρις να εχω την πουπυ να μου ερθει..και να αρχισει τα γουργουρητα της;;
Ερχεται λοιπον..ξεκιναει τα χουρ-χουρ.Σε καποια φαση θα ερθει και ο μπουκακος,ο οποιος συνηθως θελει την ησυχια του.Μια χαρα ολα.Κατα της 3-4...παντα ξυπναω..με την πουπυ να βολοδερνει πανω απο το κεφαλι μου..και τον μπουκακο.ή να κοιμαται..ενοχλουμενος απο τη διαολιτσα..ή να εχει μπει και αυτος στο παιχνιδι..και να γινεται το σωσε.Στην κυριολεξια ομως.Τρεχουν πανω κατω,κοπανιουνται σε ντουλαπες..πορτες..στην κεφαλα μου..και οπου μπορειτε να φανταστητε.:hehe::hehe::hehe:...κλασικα,αρχιζω να βριζω..λεω 5-6 σκασμος...δεν με ακουνε βεβαια,και τοτε σηκωνομαι..και χωνω την πουπυ στην κρεβατοκαμαρα τους(με ολα τους τα υπαρχοντα βεβαια-αμμο..φαγακι -νερακι)...Ο μπουκακος εκεινη την ωρα βασικα...θελει να χωθει και αυτος..για να του βαλω να φαει.Αμ δε...ειναι πολυ νωρις..και δεν πρεπει να φαει εκεινη την ωρα,διοτι δεν θα του φτασει η συγκεκριμενη ποσοτητα φαγητου που του βαζω(καθοτι και χοντρομπαλας ο μπουλης..και κανει διαιτα)..οποτε αυτος μενει σε εμενα.Ερχεται στο κρεβατι..και συνεχιζουμε τον υπνο μας..μεχρι της 5.30 με 6..αντε 6.30 να σου βαλω το πολυ.Γιατι τοτε..αρχιζει το μαρτυριο μου...ο μπουκακος πανω απο το κεφαλι μου..και δεν με αφηνει σε χλωρο κλαρι με το πατουσι του(που παρεπιπτοντως..ποτε δεν βαζει νυχι μεσα..:eek:)Μετα παλι απο το αναγκαιο βρισιδι...ανοιγω την πορτα της κρεβατοκαμαρας τους στον μπουκακο,προσεχοντας να μην βγει εξω και η πουπυ..τους βαζω φαγητο..τα κλεινω μεσα..και μετα προσπαθω και εγω η ερμη να απολαυσω τις τελευταιες ωρες υπνου...που παρεπιπτοντως..οταν φαει ο μπουκακος,αρχιζει και κοπαναει την πορτα της κρεβατοκαμαρας,για να ερθει στο κρεβατι μου.Σας φαινεται υπερβολικο;;; Και ομως..ειναι περα για περα αληθινο..και συμβαινει καθε βραδυ...:hehe::hehe::hehe:

Τι τα θέλεις Χριστιανή μου και βάζεις τα διαόλια μες το κρεβάτι κάθε βράδυ;; Παραπιπτόντως.. το Μπουκάκο με ταύρο τον έκανε η μάνα του;:rofl:

Ναι, ξέρει ποια είναι η μανούλα του! Τα προβλήματα ξεκινούν όταν εκείνος που έχει απέναντί του δ ε ν είναι η μανούλα του! :devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil:

Καλοσώρισες Smokey στη παρέα μας!!
Δεν φτάνει δηλαδή που σου κανε το σαλόνι καλοκαιρινό, έκανε και τα τηλεφωνήματα του ο μικρός, κανονικά! Όταν κοιμούνται οι γάτες χορεύουν τα ποντίκια και όταν κοιμούνται οι γατογονείς χορεύουν οι γάτες!!

Γάτος εφιάλτης!! Γάτος τρομοκράτης! Δαιμόνιο μαυρογατίδιον που λάμπει στη φεγγαρολουσιά ενώ χαλά τον ύπνο σ' όλη τη γειτονιά. :P:P

είμαι ένας όμως! Τρομοκρατεί και τις γάτες τις γειτονιάς τα βράδια! Πάνε αυτές καμιά φορά να μου φάνε το φαΐ -έχουν βρει έναν τρόπο να ανεβαίνουν στο μπαλκόνι- κι εγώ τις κυνηγώ για σχέση! (δεν έχουμε κάνει στείρωση γιατί κάθε που πάω στον κτηνίατρο είμαι άρρωστος). Αν είναι αγόρια τους κυνηγώ για να αφήσουν το φαΐ μου ήσυχο!

Xαα... βρήκα το θέμα μου... να πω τον πόνο μου. Θα το εγραφα στο νημα της μικρής μου εχτες αλλά ημουν πυρ και μανια μαζι της και λέω ας ηρεμίσω πρωτα και μετα να το γραψω με καθαρό μυαλο.
Βλέπω οτι δεν ειμαι η μόνη που ξυπνάω απο τα χαράματα με τα καμωματα της μικρής και παριγοριέμαι. Ο φίλος μου βεαβαια δεν είναι της ίδιας άποψης...
Χτες λοιπον η μικρή εδωε ρέστα σκανδαλιας στις 5 το πρωί. Φασαρια απο δω φασαρία απο κει... το ματι μας γραίδα μετά. Σηκώνομαι και την βγαζω έξω στη ταρατσα (να σας πω οτι στο σπιτι μου δεν εχω πορτες αλλα σκεφτομαι πολυ σοβαρα να βαλω μια για την μικρη). Έλα ομως που έβρεχε και εκανε κρυο. Μεχρι να βγω απο τη τουαλέτα αλλάζω γνωμη και την βαζω μεσα. Τη λυπηθηκα, καθοταν απο κατω απο το παραθυρο και μιαουριζε. Αντε μεσα μικρη και κατσε ησυχη, της είπα. Κουνια που με κουναγε.Μετα απο 5 λεπτα ξανα φασαρία. Περιμενω μπας και βαρεθει και σταματησει, τιποτα αυτη. Δεν αντεχω αλλο, ο φιλος μου απο την αλλη τα ειχε παρει και αυτος μαζι της, σκεφτοταν το πως θα βγαλει 12 ωρες δουλειας την επομενη μερα. Ξανασηκωνομαι την κυνηγαω και την ξαναπεταω εξω. Και σηκονεται ο φιλος μου και την βαζει μεσα λεγοντας μου "οκ το προβλημα αυτο πρεπει να λυθει, αλλα το να κρυωσει το γατι εξω στη ταρατσα δεν ειναι η λυση". Ωραία, ο δικος μου την αγαπάει αλλα αυτοματως με έκανε "κακια μαμα" στα ματια της μικρής.:mad: Η μικρη με το που μπηκε πηγε στο κρεβατι της και απολαυσαμε μιση ωρα ησυχια αλλα ο υπνος μας ειχε κανει φτερά. Προσπαθουσαμε να κοιμηθουμε αλλα ματαια, καθε ηχος ειχε οξυνθει στα αυτια μας. Το μισαωρο ανακοχης της μικρης δεν κρατησε και πολυ... Ξανασηκωθηκε και συνεχισε το παιχνιδι της. εβαλα το μαξιλαρι στο κεφαλι και προσπαθησα να κοιμηθω... Μπααα... Αυτο κρατησε καμια ωρα μεχρι που αρχισε να ξημερώνει. Η δικια μου συνεχιζε απτοητη, μεχρι που τα πηρα στην κρανα και σηκωθηα και την ξαναβοθτηξα και την πεταξα παλι εξω ψελνοντας την. "σε λυπηθηκαμε 2 φορες αλλα εσυ παλιο εγωιστρια δε μας λυπασαι καθολου...τωρα μεινε εξω και θα μπεις ξανα το πρωι"
Αν νομιζετε οτι μετα απο αυτο κοιμηθηκαμε γελιεστε. Αρχισε να μας παιρνει ο υπνος 5 λεπτα πριν χτυπησει το ξυπνητηρι @##$%$4. Φυσικα στη δουλεια εγω κουτουλαγα αλλα ευτυχως εγω μπορω και κοιμαμαι τα μεσημέρια. Ο φιλος μου ομως εείχε συνεχομενο 12ωρο δουλειάς. Πραγματικα τον λυπόμουνα.
Αποφάσισα να μαζεψβ ολα τα παιχνιδια της το βραδυ ωστε να μην εχει με τι να παιξει μπας και βρω την ησυχια μου. Δεν της άφησα τιποτα. Ειχα δει και μερικα βιντεακια- συμβουλες απο την εκπομπη παρατριχα για το πως εκπαιδευεις τη γατα σου. Ελεγε οτι για να σταματησεις τη γατα απο το να κανει καπια σκανδαλια η τιμωρια πρεπει να ειναι ουρανοκατέβατη. Στο παραδειγμα της η παρουσιαστρια ειε ενα ψεκαστηρι με νερο.... Το συγκρατησα λοιπον στο μυαλο μου αυτο το "ουρανοκατεβατη τιμωρια".
Το βραδυ λοιπον η δικια μου μπορει να μην ειχε παιχνιδια να παιξει αλλα το ζοντοβολο επινοησε δικά της. :mad: Θυμηθηκα λοιπον το "ουρανοκατεβατη τμωρια" κι επειδη δεν ειχα ψεκαστηρι με νερο, της εστειλα μια ουρανοκατεβατη παντόφλα!!!!!
Δεν ξέρω αν ηταν τυχαιο, αλλα το κολπο έπιασε. Αμεσως πηγε στο κρεβατι της και με κοιταζε αποτιμενη. Κι εγω κοιμηθηκα σαν πουλάκι:whistle:

Aμαν τι τραβας και εσυ βρε Μπιλλιω μου....οντως μια πορτα θα σας...σωσει.:crazy::crazy::crazy:
ΥΓ..Πλακα πλακα,ειναι πολυ προτιμοτερο να δωσετε καποια λεφτα για αυτο..παρα να εχετε αυτο το μαρτυριο..και να ειναι και εξω η αλλη..:/:

Αν ηταν μονο αυτο το εξοδο Εφη μου δε θα το συζητουσα. Αλλα αυτη τη περίοδο σχεδιαζουμε με τον φιλο μου να συγκατοικισουμε ( θα στιμοχτουμε σε ενα σπιτι 35 τετραγωνικων ) και για να γινει αυτο θελουμε καινουρια κουζίνα (επιπλα) ντουλάπα για τα ρουχα του, και γραφείο. Εχουμε φτιαξει εναν λογαριασμο, αστα να πανε.... να βάλουμε και πόρτα; Θα μου πεις τι ειναι 100 ευρω μπροστα στα χιλιαρικα που εχουμε να δωσουμε

Αν ηταν μονο αυτο το εξοδο Εφη μου δε θα το συζητουσα. Αλλα αυτη τη περίοδο σχεδιαζουμε με τον φιλο μου να συγκατοικισουμε ( θα στιμοχτουμε σε ενα σπιτι 35 τετραγωνικων ) και για να γινει αυτο θελουμε καινουρια κουζίνα (επιπλα) ντουλάπα για τα ρουχα του, και γραφείο. Εχουμε φτιαξει εναν λογαριασμο, αστα να πανε.... να βάλουμε και πόρτα; Θα μου πεις τι ειναι 100 ευρω μπροστα στα χιλιαρικα που εχουμε να δωσουμε

ω ναι...σε καταλαβαινω απολυτα...ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα τωρα..:/:

Ελάτε τώρα !!! Παιδιά είναι. :clapup::clapup:
Αφήστε τα να εκδηλώσουν την ταυτότητά τους. :P:P:P
Μη τους προκαλείτε ψυχολογικά προβλήματα. :teasing:
Το καθήκον των γονέων είναι να συμπαραστέκεστε στο παιχνίδι των παιδιών σας. Είναι υποχρέωση σας :whistle::whistle:
Έτσι θα διαμορφωθεί η προσωπικότητά τους, η κοινωνικότητά τους, η ευαισθησία τους στο περιβάλλον που ζούνε. :crazy::crazy:
Τι κάναν τα ευτυχισμένα αυτά παιδάκια ??. Ένα πόμολο αγγίξανε, ένα τηλέφωνο πήραν, άνοιξαν ερμάριο ανεβοκατεβαίνουν στα κρεβάτια. Ε και?? Αυτά δεν τα κάνατε κι εσείς στην ηλικία τους ???? :devil::devil:

Sorry αλλά όλα αυτα μπορουν να τα κανουν κατα τη διαρκεια της ημέρας...δε θα χα κανενα πεόβλημα. Και στο κατω κάτω εγω μικρη δε χοροπηδαγα στο κρεβατι των γονιων μου στις 4 το πρωι και καθε μερα....χαχαχαχα Αντε να τους ταλαιπωρησα όσο ήμουν μωρο με τα κλαματα μου αλλα αυτο κρατησε 1 χρόνο.... Αυτη τη κατασταση με την Μπηλιω την ζω 2 μιση χρονια τωρα και θα συνεχιζεται απο ότι βλέπω για πολυ ακόμα.

Καλο Πασχα!!!!(με λιγοτερους ''εφιαλτες'')Εγω δεν εχω ζησει τετοιες περιπτωσεις γιατι οταν ειχα γατουλι τον ειχα στην βεραντα.Αλλα θυμαμαι οτι τα Χριστουγεννα του 2010 που ειχε καμποσο κρυο για να τον αφησω εξω.Τον ειχα αγκαλια σε αποσταση ασφαλειας απο το τζακι,ισα-ισα να ζεσταινομαστε.Αρχιζει να κοιμαται,εγω διακριτικα να τον αφηνω στην πολυθρονα να κοιμηθει και παω να κοιμηθω.Θα 'ταν 3.00 το πρωι που ακουσα εναν παραξενο μεταλικο θορυβο.Παω να δω τι ηταν και βλεπω τον Μιμι(τον γατο μου) να εχει σκαρφαλωσει στο προστατευτικο που εχω βαλει μπροστα στο τζακι.Γιατι νωριτερα ειχε την ταση να μπαινει μεσα στο τζακι και γαι αυτο τον λογο να το εχω βαλει.3.30 τα χαραματα εγω και ο αδιστακτος Μιμις να παλευουμε.Εγω να παλευω για να φυγει απο 'κει και αυτος για να πει''Ασε με καλε!!Η φωτια ειναι σπουδαια ανακαλυψη!!!''Καταληγουμε αγκαλια μπροστα απο το τζακι και αυτη τη φορα οχι σε αποσταση ασφαλειας.
Συμπερασμα:
1)Στον αγωνα γατας και ανθρωπου νικαει η γατα.
2)Αν καθεσαι κοντα στο τζακι για 5 ωρες εχεις κοκκινιλες.
3)Ποτε μην κοιμηθεις σε πολυθρονα γιατι θα πιαστεις.
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!!!ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!!!!ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!!!!!ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!!!!!

είμαι ένας όμως! Τρομοκρατεί και τις γάτες τις γειτονιάς τα βράδια! Πάνε αυτές καμιά φορά να μου φάνε το φαΐ -έχουν βρει έναν τρόπο να ανεβαίνουν στο μπαλκόνι- κι εγώ τις κυνηγώ για σχέση! (δεν έχουμε κάνει στείρωση γιατί κάθε που πάω στον κτηνίατρο είμαι άρρωστος). Αν είναι αγόρια τους κυνηγώ για να αφήσουν το φαΐ μου ήσυχο!

Μ' ένα σμπάρο δυο τρυγώνια!! :P:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back