"Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε..."

Με πιάνουν τα γέλια τώρα γιατί χτες παρήγγειλα ωτοασπίδες από το ιντερνετ..Παρ'ότι τα δικά μου είναι ήδη 7μηνών!:crazy::hehe:

Μην ανησυχείς, θα πιάσουν τόπο :lol:

χαχαχαχα να την καθησυχάσω την κοπέλα!!!!
Βέβαια εντάξει η αλήθεια είναι πως καααάτι καλύτερα είναι από τους 7 μήνες και μετά...Ειδικά εάν στειρωθεί...Αρχίζει η πορεία προς την ηρεμία! Αλλά για να παίρνω και εγώ ωτοασπίδες.......:P

γκουχ γκουχ... o δρόμος προς την ηρεμία ήταν ιδιαίτερα μακρύς σε εμάς :lol: 3.5 ετών είναι τώρα και δεν έχει ηρεμίσει :PΑλλά μπορεί να είμαστε η εξαίρεση στον κανόνα :whistle: Η μόνη διαφορά είναι ότι πλέον το πρωινό ξύπνημα συνοδεύεται με άπειρο γουργουρητό :redface:

Τουλάχιστον ας ελπίσουμε ότι η φασαρία που κάνουν θα περιοριστεί στο νιαούρισμα :P Συμβουλή: αν κυκλοφορούν ιπτάμενοι οργανισμοί στο σπίτι, εξολοθρεύστε τους για ήρεμο ύπνο. Δεν θέλετε να κυνηγούν νυχτοπεταλούδες όταν βρίσκεστε στο 3ο όνειρο :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χαχαχα, παρηγοριά στον άρρωστο δλδ :P

"Τροφή μόνιμα απέξω" δεν παίζει και πολύ, γιατί ο γάτος είναι της θεωρίας της μαύρης τρύπας : "Τρώω οτιδήποτε, οσοδήποτε, όσο πιο γρήγορα μπορώ!"
Είναι τόσο κοιλιόδουλος, που μπορεί να έχει φάει μόλις κονσέρβα, και να έρθει τρέχοντας - με πρησμένη κοιλιά - να δει "τι είναι αυτό που ξετυλίγεις από το αλουμινόχαρτο - φαΐ? Να φάω? να φάω?"
Γενικά το μπολ του δεν μένει ποτέ γεμάτο, να πεις ότι χόρτασε, οοχχιιιι!
Η αλήθεια είναι ότι ούτε και γω πιστεύω ότι στους 7 μήνες θα αλλάξει κάτι, αλλά εναποθέτω τις ελπίδες μου στον κτηνίατρο και στην στείρωση - μάλλον σύντομα..
Όσο για τις ωτασπίδες, πιο πολύ άγχος θα έχω αν δεν ακούω τίποτα, μήπως μου γκρεμίσει όλο το σπίτι και γω κοιμάμαι!
Και δεν σε καλύπτουν στην περίπτωση να πέσει "κατά λάθος" πάνω σου :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χαχαχα, παρηγοριά στον άρρωστο δλδ :P

"Τροφή μόνιμα απέξω" δεν παίζει και πολύ, γιατί ο γάτος είναι της θεωρίας της μαύρης τρύπας : "Τρώω οτιδήποτε, οσοδήποτε, όσο πιο γρήγορα μπορώ!"
Είναι τόσο κοιλιόδουλος, που μπορεί να έχει φάει μόλις κονσέρβα, και να έρθει τρέχοντας - με πρησμένη κοιλιά - να δει "τι είναι αυτό που ξετυλίγεις από το αλουμινόχαρτο - φαΐ? Να φάω? να φάω?"
Γενικά το μπολ του δεν μένει ποτέ γεμάτο, να πεις ότι χόρτασε, οοχχιιιι!
Η αλήθεια είναι ότι ούτε και γω πιστεύω ότι στους 7 μήνες θα αλλάξει κάτι, αλλά εναποθέτω τις ελπίδες μου στον κτηνίατρο και στην στείρωση - μάλλον σύντομα..
Όσο για τις ωτασπίδες, πιο πολύ άγχος θα έχω αν δεν ακούω τίποτα, μήπως μου γκρεμίσει όλο το σπίτι και γω κοιμάμαι!
Και δεν σε καλύπτουν στην περίπτωση να πέσει "κατά λάθος" πάνω σου :P
:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Υπάρχουν κάτι πλαστικές μπαλίτσες που βάζεις μέσα τροφή και παίζουν για να βγει η τροφή και να φάνε. Τις χρησιμοποιούν για τις υπέρβαρες γατούλες συνήθως. Αν βρεις σε pet shop κάτι τέτοιο, δοκίμασε το. Μπορεί να το κρατήσει απασχολημένο όλο το βράδυ αφού είναι τόσο λιχούδης :P

Έχεις λέηζερ; Αν όχι, καιρός να πάρεις ένα. Πριν πέσεις για ύπνο παίξε μαζί του με το λέηζερ μέχρι να λαχανιάσει από το τρέξιμο. Μετά δώστου να φάει μέχρι να πρηστεί η κοιλιά του και έπειτα πέσε για ύπνο. Στον δικό μου πιάνει και πέφτει ξερός για ύπνο. Επίσης μη το αφήνεις να κοιμάται την ημέρα πολλές ώρες :P

Απάντηση: "Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε.."

Όντως, το laser αποδίδει!
Εμένα η δική μου το κυνηγάει με την ίδια μανία και με το ίδιο άχτι από την αρχή που είμαστε μαζί έως σήμερα.
Προσπάθησε να την ξεθεώνεις στο παιχνίδι πριν τον ύπνο ώστε να πέφτει κι αυτή να κοιμάται μετά και να μην ξυπνάει μέσα στη νύχτα. ;)

Χαχαχα!
Πραγματικά μια σκέτη ταλαιπωρία ακούγεται...
Όσο αφορά το φαγητό, εγώ συμφωνώ με τη Βικτώρια γιατί όντως το γατάκι τώρα αναπτύσσεται..Εγώ είμαι της άποψης να μένει το μπωλ γεμάτο σε αυτή την ηλικία..Θα μου πεις..θα το φάει όλο! Άκου τι θα κάνεις.. Θα πάρεις ένα μεγάαααλο μπωλ και θα βάλεις μέσα πολύυυυ ποσότητα φαγητού..Θα το γεμίσεις..Και θα το διατηρείς σε αυτή την κατάσταση συνέχεια..Ο γατούλης στην αρχή θα φάει λίγο κτηνωδώς (μπορεί να κάνει και εμετούλη λόγω ποσότητας) αλλά μετά από 2-3 μέρες θα αρχίσει να καταλαβαίνει ότι το φαγητό θα είναι πάντα εκεί και δε χρειάζεται να τρώει κάθε γεύμα με τα μανίας.Αυτή τη στιγμή τρώει όπως τρώει γιατί πρώτον το έχει ανάγκη αφού μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και δεύτερον γιατί δεν του είναι διαθέσιμο το φαγητό 24 ώρες/ 24ωρο οπότε από "ένστικτο" το τρώει όοοολο για να είναι καλυμένος.. Βέβαια εάν δεις ότι μετά από 1-2 εβδομάδες δε το κόβει το συνήθειο, τότε δίνε του γεύματα καλύτερα..
Οι απόψεις διίστανται..Οι κτηνίατροι εδώ εν Ελλάδι μου λένε ότι σε αυτή την ηλικία πρέπει να τρώνε 2 γεύματα αυστηρά! Οι κτηνίατροι στη Σουηδία μου έχουν πει μέχρι ενός έτους να τρώνε κατά βούληση.....
Anyway, πάντως να ξέρεις ότι γενικά, πολλά από αυτά που κάνουν τα βράδια είναι λόγω του ότι θέλουν να φάνε..Όχι όλα αλλά πολλά!!!
Εγώ πήρα τις ωτοασπίδες γιατί έχω να κοιμηθώ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ περίπου 5-6 μήνες..Ευτυχώς ο σύντροφός μου δε τις θέλει οπότε κάποιος θα έχει το νου του:)
Ceres Victoria εμένα η μεγάλη μου είναι 2 χρονών και οι μικρές 7 μηνών..Η μεγάλη μόνο από τα ζυμώματα μπορεί να με ξυπνήσει και αν...Οι άλλες με ξυπνάνε γιατί παίζουν μεταξύ τους και γίνεται χαμός!! Ασε που έχω 2 μικρά μάλλινα προβατάκια να κάθονται στην κορυφή της ντουλάπας και η καινούρια τους μανία είναι να πηδάνε εκεί και να τα "αυτοκτονούν" !!!:P Αλλά η αλήθεια είναι ότι παραπάνω από το μισό της νύχτας, κοιμούνται πλέον!!!!) :)

Σε κάθε περίπτωση.....ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

Όντως, το laser αποδίδει!
Εμένα η δική μου το κυνηγάει με την ίδια μανία και με το ίδιο άχτι από την αρχή που είμαστε μαζί έως σήμερα.
Προσπάθησε να την ξεθεώνεις στο παιχνίδι πριν τον ύπνο ώστε να πέφτει κι αυτή να κοιμάται μετά και να μην ξυπνάει μέσα στη νύχτα. ;)

Αχ ναι! Το λαιζερ σώζει ύπνους! Και το βαριούνται Π Ο Τ Ε !!!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Δυστυχώς το laser δεν τον ενθουσιάζει - και αυτό με το σχήμα ποντικάκι του πήρα αλλά το βαριέται.. Πάντως, πριν τον ύπνο, ο φίλος μου τον ξεθεώνει στο παιχνίδι παίζοντας με το χέρι του (το δικό μου το χεράκι δεν αντέχει τέτοια βαρβαρότητα) - έχετε δει κάτι λυκόσκυλα που ορμάνε σε χέρια? Κάπως έτσι, καμιά φορά γρυλίζει κιόλας!
Όσο για την μπάλα με την τροφή είναι καλή ιδέα, αρκεί να του πάρω μια σε μέγεθος ΧΧΧLLL :D
Τι νομίζετε, τσάμπα τα γούρλωσε τα μάτια του ο υπάλληλος στο pet shop όταν του είπα ότι ο 5 μηνών γάτος μου είναι 3.5 κιλά? (τώρα θα είναι πατημένα 4 :P)
Και φαντάζεστε πια λέξη καταλαβαίνει αμέσως, ε?
"Τι θα ΦΑΜΕ ozzy?" :D:D
Και δεν χρειάζεται να είσαι καν στην κουζίνα :P

Βικυ ξυπνουσαμε χαραματα για αρκετους μηνες...μεγαλη βαρβαροτητα...
Πλεον ομως (και εδω και αρκετο καιρο) ξυπναμε κανονικα την ωρα που θελουμε, και οι κοκονες δε μας ενοχλουνε ποτε:)
Τις περισσοτερες φορες τις βρισκουμε εξω απο την πορτα της κρεβατοκαμαρας, αλλα δεν κανουν πια φασαρια. Με υπομονη και επιμονη, χωρις να ενδιδεις σε αυτο που θελουνε, και κουραγιο για καποιες μερες μπορεις να αλλαξεις τις συνθηκες. Εμας δεν κοιμουνται μεσα στο δωματιο ομως, οποτε κι αυτο βοηθαει καπως τα πραγματα. Ο δικος σας ομως ειναι και πολυ μικρος ακομα, και θελει συνεχεια παιχνιδια, πιστευω πως μεγαλονωντας θα προσαρμοστει στο προγραμμα σας. Εμενα η μικρη παντως τρελαινεται για μπαλιτσες απο αλουμινοχαρτο, ειναι τρελη ποδοσφαιριστρια και για σπαγγο:D

Τι ωραια περιγραφη!!!!Εγω τα γατουλινια-μαντραχαλους τους εχω βαλει να μενουν στο υπογειο!!!!Ειναι τριοροφο το σπιτι(αφου μενω μαζι με την οικογενεια μου13 χρονων πιτσιρικι....:P).Αλλα και οι δικοι μου δεν ηρεμουν(ειναι και τεσσερα,ειναι κι ολα αρσενικα....).Συνεχως ριχνουν πραγματα πανω στην ταατσα και μεσα στα αγρια χαραματα ακους ενα γκοουουουππππ!!!!ΝΙΑΟΥ!!!!Αναμενουμε φωτο!!!!!

Καλά, γελάω πολύ με το παραφρασμένο τραγούδι!!!

Θα ηρεμίσσει λίγο το κατσουλίνι σου μετά τη στείρωση, αλλά η περισσότερη γκρίνια όπως ανέφεραν οι προλαλήσαντες είναι λόγω πείνας...
Μιλάω εκ πείρας :)

Δυστυχώς το laser δεν τον ενθουσιάζει - και αυτό με το σχήμα ποντικάκι του πήρα αλλά το βαριέται.. Πάντως, πριν τον ύπνο, ο φίλος μου τον ξεθεώνει στο παιχνίδι παίζοντας με το χέρι του (το δικό μου το χεράκι δεν αντέχει τέτοια βαρβαρότητα) - έχετε δει κάτι λυκόσκυλα που ορμάνε σε χέρια? Κάπως έτσι, καμιά φορά γρυλίζει κιόλας!
Όσο για την μπάλα με την τροφή είναι καλή ιδέα, αρκεί να του πάρω μια σε μέγεθος ΧΧΧLLL :D
Τι νομίζετε, τσάμπα τα γούρλωσε τα μάτια του ο υπάλληλος στο pet shop όταν του είπα ότι ο 5 μηνών γάτος μου είναι 3.5 κιλά? (τώρα θα είναι πατημένα 4 :P)
Και φαντάζεστε πια λέξη καταλαβαίνει αμέσως, ε?
"Τι θα ΦΑΜΕ ozzy?" :D:D
Και δεν χρειάζεται να είσαι καν στην κουζίνα :P

Δεν θέλω να σε ανησυχήσω, αλλά προσέχετε με το παιχνίδι με το χέρι. Μη το αφήνετε να σας δαγκώνει γιατί αν καμιά μέρα σας δαγκώσει βαθιά, μπορεί να μολυνθεί η πληγή και να τρέχετε στους γιατρούς (είχα μια όχι τόσο ευχάριστη εμπειρία πρόσφατα... εμένα με δάγκωσε πάνω στον φόβο του, οπότε διαφέρει κάπως από το δάγκωμα πάνω στο παιχνίδι)

Ceres Victoria, δεν φαντάζεσαι πως είχαν γίνει τα πόδια μου το καλοκαίρι - που δεν φόραγα και μακριά παντελόνια - λες και είχα παλέψει με λιοντάρι!
Γρατσουνιές και δαγκώματα παντού - το "ζωγράφιζε" το ποδαράκι μου, κάτι σαν αφηρημένη τέχνη :P
Παρόλα αυτά δεν έπαθα τίποτα, έλεγα μόνο πότε να έρθει ο χειμώνας να βάλω κάλτσα!
Τώρα, δυο μήνες μετά έχω ακόμα τα σημάδια, αλλά φεύγουν σιγά σιγά..
Όχι ότι έχει ηρεμήσει και δεν δαγκώνει - λιγότερο βέβαια - αλλά τώρα έχω βρει το κόλπο και όταν αγριεύει του πετάω ένα παιχνίδι - "δόλωμα" και ξεσπάει σε αυτό.
Βέβαια, δεν λείπουν οι φορές που με βλέπει να έρχομαι και παραμονεύει κρυμμένος στον καναπέ να αρπάξει το θήραμα!
Τελικά γάτο έχω ή τίγρη??

Σύντομα θα σας συστηθούμε και με φώτο, να δείτε τον μικρό μπαχαλάκια :P

Update : Πριν μέρες πήγαμε στο ιατρείο, μου είπαν πως θα έτρωγα καλά
και εκεί που εψαχνα για το ψυγείο, ήρθε η κυρία και με τσίμπησε κρυφά

Και επεσα για ύπνο στο γραφείο, τι έγινε δεν ξέρω να σας πω
Μα όταν ξυπνησα εκανε κρύο, και άνοιξα τα πόδια μου και τι να δω..

Δεν ήξερα πολύ ανατομία, μα κάτι δεν μου πήγαινε καλά
Αλλιώς τα μέτρησα καλέ κυρία, και αλλιώς μου βγαίνανε στο μέτρημα μετά!

Γι' αυτό (όλοι μαζί):

Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε, να πάτε κατευθείαν για δουλειάααα
Απόψε στο κρεβάτι θα την βρούμε, και γω θα συνεχίσω όπως παλιάααα..(yeah)

Update : Πριν μέρες πήγαμε στο ιατρείο, μου είπαν πως θα έτρωγα καλά
και εκεί που εψαχνα για το ψυγείο, ήρθε η κυρία και με τσίμπησε κρυφά

Και επεσα για ύπνο στο γραφείο, τι έγινε δεν ξέρω να σας πω
Μα όταν ξυπνησα εκανε κρύο, και άνοιξα τα πόδια μου και τι να δω..

Δεν ήξερα πολύ ανατομία, μα κάτι δεν μου πήγαινε καλά
Αλλιώς τα μέτρησα καλέ κυρία, και αλλιώς μου βγαίνανε στο μέτρημα μετά!

Γι' αυτό (όλοι μαζί):

Απόψε λέω να μην κοιμηθούμε, να πάτε κατευθείαν για δουλειάααα
Απόψε στο κρεβάτι θα την βρούμε, και γω θα συνεχίσω όπως παλιάααα..(yeah)

χαχαχαχα
you wish!!!:P

αχαχαχαχαχαχχαα τέλειο το τραγουδάκι!!!

Παιδιά καλημέρα,

Θέλω και εγώ τα φώτα σας μιας και δεν έχω μεγάλη εμπειρία με τους φίλους μας. Έχω ένα γατάκι εδώ και 1 1/2 χρόνο. Τους τελευταίους 2 μήνες, κάθε πρωί στις 5:30 με ξυπνάει τρώγοντας παπούτσια, τα stop στις πόρτες, την μόνωση του καλοριφέρ και γενικότερα ό,τι βρει αρκεί να με ξυπνήσει. Στην αρχή τον τάιζα, αλλά συνέχιζε τα ίδια, μετά τον έκλεισα έξω από το δωμάτιο, αλλά γρατζουνάει την πόρτα. Έχω καταλήξει στον να τον βγάζω στο μπαλκόνι αλλά έρχεται πολύ κρύο και δεν μου φαίνεται η βέλτιστη λύση. Έχετε να προτείνετε κάτι?? Όσο το να έχει φαγητό στο μπωλ του δεν είναι επιλογή διότι ο συγκεκριμένος γάτος μπορεί να τρώει συνέχειαααααααα, είναι ήδη 6,5 κιλά 1 1/2 χρονών. Βοήθειαααα παιδιά, δεν έχω κοιμηθεί 2 μήνες!!!

Καλησπερα.:)
Ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και εγω με τον μπουκακο μου.Η μονη λυση,εφοσον τα κανει ολα αυτα..ειναι απλα να σηκωνεσαι στις 5.30 και να του βαζεις φαγητο.Και εγω το ιδιο κανω..δεν γινεται αλλιως.Οταν παιρνουμε ζωακι,ειναι δεδομενο οτι καποιες θυσιες θα κανιουμε και εμεις,γιατι ειναι ζωντανα πλασματα..που εχουν και αυτα τα δικα τους θελω,και τις δικες τους αναγκες.:)Παντως οπωσδηποτε ΟΧΙ στο μπαλκονι.Πρωτον ακριβως για το κρυο..αλλα το πιο σημαντικο να μην εχετε ατυχηματα,σαλτο απο το μπαλκονι δηλαδη.

Δεν είναι τόσο πρόβλημα ότι ξυπνάς το πρωί και τον ταΐζεις, όσο ότι δεν ησυχάζει μετά, άρα ΔΕΝ ξανακοιμασαι..
Βασικά, νομίζω ότι ο λόγος που μας ξυπνάνε το πρωί δεν είναι τόσο για να φάνε, αλλά για να δηλώσουν ότι πρέπει και μεις να ξυπνήσουμε! Εμένα ο δικός μου τουλάχιστον, όσο και να έχει φάει, όσο και να του βάλω να φάει, δεν ξανακοιμάται αλλά κάνει φασαρία μέχρι να σηκωθώ..διάολος κανονικός! :devil:
Νόμιζα ότι είναι θέμα ηλικίας, αλλά από ότι συζητάμε, δεν είναι :(
Ελπίζω τουλάχιστον να βοηθήσει λίγο η στείρωση,ε?
Στο μέλλον ίσως,ε?
Λιγάκι,ε?
Ε, ε, ε? :P
Κουράγιο γατο-γονείς!! :wall:

Κορίτσια, ευχαριστώ για τις συμβουλές... Ο γατούλης μου εν ονόματι dennis είναι λίγο ατακτούλης γενικά. Έχει στειρωθεί απο πέρυσι :( δυστυχώς αλλά δεν γινόταν αλλιώς διότι είχε κάνει spray επανειλλημένως το κρεβάτι μου. Φέτος αποφάσισε να με τυραννίσει λίγο παραπάνω και μου έχει "βρέξει" το κρεβάτι 3 φορές ενώ την μια μας ευλόγησε και με το Νο2... :( (πάει το πάπλωμα). Γενικά είναι ατακτούλης γατούλης, αλλά τώρα τελευταία με ταλαιπωρεί περισσότερο. Η αλήθεια είναι οτι μένει πολλές ώρες μόνος του λόγω δουλειάς και πως βαριέται μιας και είναι κλεισμένος μέσα σε ένα διαμέρισμα. Έχετε να προτείνετε τρόπους να γίνει η σχέση μας λίγο καλύτερη γιατί πραγματικά θεωρώ ότι τελευταία υπάρχει "απόσταση" :)

Ο δικός μου με τρέλανε το βράδυ. Κατά τις 4, άρχισε να μασουλάει καλώδια, να ρίχνει πράγματα και να κάνει φασαρία. Ούτε 4 ώρες δεν κοιμήθηκα και έχω να παραδώσω εργασία αύριο και να κάνω μια παρουσιάση... έχω την εντύπωση ότι το κάνει επίτηδες :whistle:

Μου έχει μαρκάρει και εμένα ένα πουπουλένιο πάπλωμα 34532423 φορές... το καθάριζα τοπικά και ξαναπήγαινε και τελικά το έβαλα στην μπανιέρα και το έπλυνα (2 φορές απορρυπαντικό και το άφησα να κάτσει στο απορρυπαντικό για 1 ώρα). Το κρέμασα να στεγνώσει, και την 2η μέρα τίναξα λίγο τα πούπουλα να αραιώσουν γιατί είχαν γίνει μπαλάκια, και μετά από 2 μέρες στέγνωσε και έγινε αφράτο αφράτο. Δεν το έχει ξαναμαρκάρει από τότε.

Τρελόγατες :pfff:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back