Από Δευτέρα αρχίζω δίαιτα... Όλα όσα μας προβληματίζουν...

Και πάλι επιμένω:
Δες τε το πιλάτες! Βρείτε ένα ειδικευμένο γυμναστήριο και συζητήστε το έτσι, από περιέργεια!
Κάνει τους μυς μακρόστενους, σε μαθαίνει ΄ν' αναπνέεις, σφίγκει απίστευτα την κοιλιά, βγαίνεις σαν άνθρωπος και συνεχίζεις τις δραστηριότητές σου! Δεν είναι το άπαν το να γίνεσαι φέτες και να ιδρώνεις μέχρι θανάτου! Πιστέψτε με!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

για σπονδυλική στήλη με μπόλικα κατάγματα μικρά (η ακτινόγραφία ήταν διάτρητη είχαν πει) ένα σόβαρό και λεκάνη με δύο σοβαρά κατάγματα και αμέτρητα μικρά κάνει; δεν έχει περάσει χρόνος που σκοτώθηκα ακόμα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το power plate πάντως εκτός απο ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ δεν είναι καθόλου ξεκούραστο!!! Σε 15 λεπτά νιώθεις ότι έχεις κάνει 2 ώρες φούλ γυμναστική και σέρνεσαι...Γιαυτό και η διάρκεια που κάνεις στα γυμναστήρια είναι το πολύ 15-20 λεπτά.

Υπάρχει εδώ και χρόνια στην Αμερική και γενικά στο εξωτερικό.. ετσι οι stars γεννάγανε και σε 2 μήνες ήταν φετες!!;) Εδώ και μερικά χρόνια το έφερε και η Πετρουλάκη ( το Power plate) γιατί υπάρχουν ένα σορό...!!
https://global.ebay.com/gbh/search?b...&crlp=550916955_23392&keyword=vibration+plate πχ εδω τα σκοτώνουν στο ebay....

Δεν ξέρω αν θυμόσαστε την Μενεγάκη που γέννησε και μετά απο 1 ή 2 μήνες παρουσίαζε τα καλλιστεία και φόραγε ένα διάφανο φόρεμα και ήταν φέτες! ΠΩΣ τα κατάφερε? Ορίστε η απάντηση.

Και η Βανδή και όλες αυτές...;)
Πράγματι τα σκοτώνουν αλλά φαντάζεσαι να περάσει αυτό το τέρας τελωνείο πάλι το ίδιο θα σου βγει σα να το έπαιρνες από εδώ

Ε, ναι.... και είναι και αμφιβόλου ποιότητας....:hmm:

Θα ακούσω την Ανιμα και θα το ψάξω με pilates....:)

παιδιά πολύ απλά, τα πάω τέλεια στην διατροφή μου...

αλλά όποτε μου την σπάει κάποιος-α πάω πίσω μερικές μέρες...

πάω να κάνω το σκοινάκι μου, το ποδήλατό μου, να ξαναγίνω άνθρωπος και έρχομαι να βάλω σίδερο ενώ μου κρατάτε συντροφιά... :)

καλημερα συμφορουμίστριες συμφορουμιστές :)

πώς πάει ο αγώνας; τώρα που χειμωνιάζει πρέπει να προσέξουμε να μην πεσουμε στο τρυπάκι, κάνει κρύο φοράω πιο χοντρά ρούχα δεν φαίνονται τα κιλά.....

Πάντως εμείς τολμήσαμε! Την κάνουμε τη δίαιτα. 5η μέρα σήμερα και η πιο σκληρή!!!
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

λέω να δω και εγω το θέμα pilates σιγα σιγα μηπως και γυμνασουμε την κοιλίτσα μας...:redface:

Νότα, έχουμε το καταπληκτικό ΑΙΩΝ στην αρχή της οδού Αγίας Λαύρας, αρκετά κοντά μας δηλαδή. Εκεί κάνω γιόγκα εγώ. Έχει και pilates, το οποίο έλεγα μήπως κάνω μετά τον Οκτώβριο. Πάμε;

Νότα, έχουμε το καταπληκτικό ΑΙΩΝ στην αρχή της οδού Αγίας Λαύρας, αρκετά κοντά μας δηλαδή. Εκεί κάνω γιόγκα εγώ. Έχει και pilates, το οποίο έλεγα μήπως κάνω μετά τον Οκτώβριο. Πάμε;
Να πάτε, συναδελφόντζελε, κι έπειτα να πείτε και σε μένα τι πράγμα είναι αυτό... Μην είναι τίποτις για λοκατζήδες;;;; :blink:
χαπ του θρι φορ, χαπ του θρι φορ :lol::lol::lol:

Να πάτε, συναδελφόντζελε, κι έπειτα να πείτε και σε μένα τι πράγμα είναι αυτό... Μην είναι τίποτις για λοκατζήδες;;;; :blink:
χαπ του θρι φορ, χαπ του θρι φορ :lol::lol::lol:

Βρε, πήγαινε σε ένα γυμναστήριο να δεις τι είναι αυτό το πράγμα, κι αν δεν μας μνημονεύεις σε όλη σου τη ζωή μετά, εμένα να με φτύξεις, που λένε κι εκεί στο Νότο, που μεγάλωσα. Θα σε ξεκουράσει τόσο πολύ, θα σου τεντώσει το σώμα, θα ξεπιαστείς, άκου με... ξέρω τι σου λέω. Εκτός κι αν θες κι εσύ να μάθεις να κάνεις ΩΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜ (και με πιστοποίηση...) οπότε πας φουνταριστή για γιόγκα:lol: Αλίκη, πες κι εσύ που έχεις κάνει!

ααα αμα εχω και παρεα ακομα καλυτερα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Στελλακι! (επισης δηλωνω οτι ουτε εγω εχω κανει ξανα ποτε, οποτε αν με δειτε να κουτρουβαλιαζομαι με τις μπαλλες κοιταξτε αλλου)

Βρε, πήγαινε σε ένα γυμναστήριο να δεις τι είναι αυτό το πράγμα, κι αν δεν μας μνημονεύεις σε όλη σου τη ζωή μετά, εμένα να με φτύξεις, που λένε κι εκεί στο Νότο, που μεγάλωσα. Θα σε ξεκουράσει τόσο πολύ, θα σου τεντώσει το σώμα, θα ξεπιαστείς, άκου με... ξέρω τι σου λέω. Εκτός κι αν θες κι εσύ να μάθεις να κάνεις ΩΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜ (και με πιστοποίηση...) οπότε πας φουνταριστή για γιόγκα:lol: Αλίκη, πες κι εσύ που έχεις κάνει!
Καλέ για το πιλάτες ρωτούσα εγώ, όχι για το τι εστί γυμναστήριο!
Συναδελφόντζελε, με παρεξηγήσατε... Φαίνεται εργάζεσθε πολύ σκληρά για το καφεδάκι/ουζάκι/κρασάκι του λαού! :up::up::D
Φαντάζεσαι να τους κάνουν πιλάτες στο Μεγάλο Πεύκο;;; :blink:

To Pilates ειναι ενα αργο μαθημα που εχει να κανει με αναπνοες και πανω σε αυτες βασιζονται ενα σωρο ασκησεις για κοιλιακους ραχιαιους γλουτους κυριως!Αλλα το δυσκολο ειναι οι αναπνοες που θελει εκπαιδευση απο τον γυμναστη.Ετσι,πολυ πολυ γενικα :)
Το Φεβρουαριο θα παω σε σχολη να μαθω pilates για να διδασκω κι αυτο το ειδος.Ειμαι γυμναστρια για οσους δεν το ξερουν!

Καλέ για το πιλάτες ρωτούσα εγώ, όχι για το τι εστί γυμναστήριο!
Συναδελφόντζελε, με παρεξηγήσατε... Φαίνεται εργάζεσθε πολύ σκληρά για το καφεδάκι/ουζάκι/κρασάκι του λαού! :up::up::D
Φαντάζεσαι να τους κάνουν πιλάτες στο Μεγάλο Πεύκο;;; :blink:

Άντε μωρέ, για το πιλάτες σου απαντούσα κι εγώ, αλλά που... εσύ! Αλλού το μυαλό (κατά Μεγάλο Πεύκο το βλέπω) αλλού το κεφάλι! Για να δεις τι είναι το πιλάτες όμως, πρέπει να πας σε ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ, hellooooo!:P

Πήγαινε (για πιλάτες) και γύρνα να μας πεις εμπειρίες:lol:

δοκιμάστε και μπέλυ ντανς... είναι χορός τρομερής αυτοσυγγέντρωσης :)

στο δεκάλεπτο θα με βρίζετε :)

(εγώ δυστυχώς δεν μπορώ πια να κάνω. ούτε να χορεψω βασικα)

Πήγαινε (για πιλάτες) και γύρνα να μας πεις εμπειρίες:lol:
Να υποθέσω ότι η διευκρινιστική παρένθεση μπήκε προς αποφυγήν της ερμηνείας "πήγαινε στο Μεγάλο Πεύκο και γύρνα να μας πεις εμπειρίες";
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Να υποθέσω ότι η διευκρινιστική παρένθεση μπήκε προς αποφυγήν της ερμηνείας "πήγαινε στο Μεγάλο Πεύκο και γύρνα να μας πεις εμπειρίες";
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Μα μέσα στο μυαλό μου είσαι;;;:lol::lol::lol:

Ακριβώς γι'αυτό μπήκε η διευκρίνιση, διότι η φίλη Zbeebz έχει πάψει να σκέφτεται, οπότε της δίνουμε μασημένη τροφή:P:P

Αν και εγω νομίζω οτι θα με ενδιεφερε περισσότερο να ακουσω τις εμπειρίες απο το Μεγαλο Πεύκο τωρα που το σκέφτομαι...:hmm::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back