Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ζηνα θα τα πουμε στην συναντηση.Πηγαινω μια φορα το μηνα σε ιατρο παθολογο που μου δινει προγραμμα διατροφης που σε μενα εκανε πραγματικα θαυμα.Την περασμενη Τριτη που ειχα το δευτερο ραντεβου, μετα απο ενα μηνα διαιτας εχασα συμφωνα με την ζυγαρια της 6,3 κιλα και 5% λιπος.Ουτε εγω περιμενα τετοιο αποτελεσμα.Ισως οφειλεται οτι ηταν ο πρωτος μηνας και εχω ακομη πολλα κιλα να χασω (συνολικα 20-25)Παντος πιστευω οτι καταφερε να ενεργοποιησει τον μεταβολισμο μου
κατι που θεωρουσα απιθανο να συμβει.
Και ενταξει σιγουρα ετρωγα λιγοτερο(και δεν "τσιμπουσα"τιποτα μεταξυ των γευματων) αλλα δεν πεινουσα κιολας.Μαλλον πρεπει να εχει πολυ σωστα δουλεμενες τις αναλογιες πρωτεινων-υδατανθρακων και λιπων και πρεπει να κανει και συνδυασμους τροφιμων.
Οταν σε δω θα στα πω ολα αναλυτικα.![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Σόρυ για το σοβαρό θέμα.. αλλά δεν κόλλαγε πουθενά αλλού.

Το πείρα απο το troktiko
Έφυγε σε ηλικία 38ετών και ήταν ένας από τους πραγματικούς θρύλους στην Χαβάι. Στην κηδεία του παραβρέθηκαν πάνω από 10.000 κόσμου. Έφυγε λόγω της παχυσαρκίας του και ήταν από τους σπουδαίους τραγουδιστές. Στο video θα δείτε πως στην Θάλασσα της Χαβάι όλος ο κόσμος βρέθηκε για να τον τιμήσει στην κηδεία του.
https://www.youtube.com/watch?v=PL-uL2M3xvM
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Οποτε εχω να προτινω τα εξης1.Η θα ανοιξουμε καινουργια θεμα Απο Δευτερα διαιτα ....αλλα στην Θεσσσαλονικη!

2. Η θα θεσπισουμε ενα ειδος face control για'αυτες που μπαινουν εδω μεσα και λεν, οτι χρειαζονται διαιτα!

Υ.Γ Τελικα μαλλον αληθευει οτι εδω η Θεσ/νικη φημιζεται για την υπεροχη της κουζινα.

Οι περισσοτερες απο μας εδω, ειμαστε τελικα η ζωντανη αποδειξη!

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχω να γατοκαταγγειλω το εξης.Με βαση αυτα που μου ειπε μια γατοκατασκοπος ολες εσεις οι γατομαμαδες απο την Αθηνα, δεν εχετε καμια απολυτος αναγκη να κανετε διαιτα και εδω συζητατε εντελως εγκυκοπαιδικα!Οποτε εχω να προτινω τα εξης
1.Η θα ανοιξουμε καινουργια θεμα Απο Δευτερα διαιτα ....αλλα στην Θεσσσαλονικη!
2. Η θα θεσπισουμε ενα ειδος face control για'αυτες που μπαινουν εδω μεσα και λεν, οτι χρειαζονται διαιτα!
Υ.Γ Τελικα μαλλον αληθευει οτι εδω η Θεσ/νικη φημιζεται για την υπεροχη της κουζινα.
Οι περισσοτερες απο μας εδω, ειμαστε τελικα η ζωντανη αποδειξη!![]()

Θα συμφωνίσω με τα παραπάνω

Χθες το παντελονάκι μου έμπαινε αλλά με έσφιγγε ... Αχ δεν μπορώ με παρασύρει ο δικός μου, και είναι κάργα κρεατοφάγος λόγω κουλτούρας... πολύ σπάνια να μην φάει κρέας μια μέρα και δεν έχω όρεξη να μαγειρεύω 2 φαγητά τη μέρα... αλλά προσπαθώ να βάζω λαχανικά όπου μπορώ.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Εχω να γατοκαταγγειλω το εξης.Με βαση αυτα που μου ειπε μια γατοκατασκοπος ολες εσεις οι γατομαμαδες απο την Αθηνα, δεν εχετε καμια απολυτος αναγκη να κανετε διαιτα και εδω συζητατε εντελως εγκυκοπαιδικα!Οποτε εχω να προτινω τα εξης
1.Η θα ανοιξουμε καινουργια θεμα Απο Δευτερα διαιτα ....αλλα στην Θεσσσαλονικη!
Οι περισσοτερες απο μας εδω, ειμαστε τελικα η ζωντανη αποδειξη!![]()
Η γατοκατάσκοπος, όπως καταλάβατε, είμαι ΕΓΩ

Και ναι, έχω να καταγγείλω, αδελφές ψυχές, ότι οι κυρίες μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ

όχι μόνο δεν χρειάζονται δίαιτα, αλλά μερικές μερικές πρέπει να πάρουν και κιλά!!!! Ακούς εκεί, να παίζουν με τον πόνο μας!!!
Προτείνω, λοιπόν, ή να τις αγνοούμε
ή να ανοίξουμε νέο θέμα "Λέω να αρχίσω δίαιτα - και την χρειάζομαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ"

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
πρέπει να έχουμε και ένα θέμα για τις κατά φαντασίαν παχουλές όμως
είναι και πολλές γμτ μόνο που εκεί να γράφουμε προτεινόμενους ψυχολόγους αντί διαιτολόγους
ένα έχω να πω γράψατε για έναν παχουλό που έφυγε από παχυσαρκία, ξέρετε πόσα κοριτσάκια φεύγουν από ανορεξία?

julia
Διακεκριμένο μέλος
αδελφές ψυχές, ότι οι κυρίες μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝόχι μόνο δεν χρειάζονται δίαιτα, αλλά μερικές μερικές πρέπει να πάρουν και κιλά!!!! Ακούς εκεί, να παίζουν με τον πόνο μας!!!
![]()

Ευτυχώς δηλαδή που βρήκα τον σκύλο...

Εκτός ότι μια εξήγηση οτι τα γλυκά σας είναι θεϊκά, μια άλλη εξήγηση είναι ότι εμείς οι Αθηναίες τρέχουμε όλη μέρα σαν τις τρελές και τα καίμε!!!!

Φίλη Raisa, δεν έχει σημασία ότι μπορεί να μην χρειαζόμαστε δίαιτα, η ψυχολογική υποστήριξη μετράει, ο καλός ο λόγος, η ενθάρρυνση. Έπειτα, ο λόγος μας μετράει.. γιατί γι ανα μην χρειαζόμαστε δίαιτα σημαίνει ότι κάτι παραπάνω ξέρουμε ή κανουμε απο εσας....
Οπότε καλό είναι να μας ακούτε με ευλάβια, κατάνοιξη και σεβασμό.!!!

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
γρηγορα μοντς καντε κατιιιιιι
julia
Διακεκριμένο μέλος
ειδικα στην Τζουλια (και στις Ελβετικες σοκολατες της) πρεπει να απαγορευτει η εισοδος στα περι διαιτας....
γρηγορα μοντς καντε κατιιιιιι
Το ξερα!!!!
Αγαπητή ότι θα το πετάγατε!!!!

Προς ενημέρωσή σας... τις έφαγα ΟΛΕΣ!!!! Δέν έχω άλλες του χρόνου παλι......:cry::cry:

Θα παρηγορούμαι τώρα με τις ταπεινές Ελληνικές....

Αν δεν με θέλετε... να φύγω μόνη μου.....

(Τωρα θα δείς.. θα το μετανιώσεις, θα σε πρήξω στις φωτογραφίες!!)
Αν έχεις πρόβλημα μαζί μου υπάρχει αντίστοιχο θέμα, μην το χαλάσουμε αυτό!!!!

aretha
Περιβόητο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ πάλι έχω να πω ότι η δίαιτα είναι δίαιτα, είτε έχει κάποιος να χάσει 2 κιλά, είτε 5, είτε 15.![]()
ΕΤΣΙ!!!

... να μπαίνουν κάποια πράγματα στην θέση τους.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ πάλι έχω να πω ότι η δίαιτα είναι δίαιτα, είτε έχει κάποιος να χάσει 2 κιλά, είτε 5, είτε 15.![]()
Απο την δηλωση σας και μονο καταλαβαμε κιουρια μου...
εισαστε και εσεις της σχολης ... "αχχχχχ πηρα 400 γραμμαρια στο τριτο δαχτυλο του δεξιου ποδιουυυυ"

Σαν ΣΜ (Σουπερ Μαρκετ? Σουπερ Μαριο?
)
για να επιβληθειτε πρεπει να παρετε... και 10 κιλακια 
Raisa
Περιβόητο μέλος
Απο την δηλωση σας και μονο καταλαβαμε κιουρια μου...
εισαστε και εσεις της σχολης ... "αχχχχχ πηρα 400 γραμμαρια στο τριτο δαχτυλο του δεξιου ποδιουυυυ"![]()
Πολλά είπες....50γρ και αν

Σαν ΣΜ (Σουπερ Μαρκετ? Σουπερ Μαριο?)
για να επιβληθειτε πρεπει να παρετε... και 10 κιλακια
![]()
Λίγα είπες.....15 και πάνω

toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κακό που μας βρήκε....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
ευχαριστω Νικολετα μου!!!

julia
Διακεκριμένο μέλος

θα περιμένω λιγάκι... να καταλαγιάσει ο θυμός, να χάσουν και κανένα κιλάκι..
γιατί μαλλον θα ξαναφύγω μόλις πατήσω το πόδι μου εκει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Θα ξαναφύγει και μάλιστα... ιπτάμενηγιατί μαλλον θα ξαναφύγω μόλις πατήσω το πόδι μου εκει.

όποια τυχόν προφέρει λόγια ταμπού όπως: "Αχ, πάχυναααααα, χρειάζομαι δίαιτααααα, ξεχείλισααααααα κι από νούμερο 0 πήγα στο νούμερο 0,5!"Κατά τα άλλα, έρχεστε όποτε θέλετε και λέτε, κάνετε και τρώτε ό,τι θέλετε! No problem!
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ πάντως τελευταία με τη δίαιτα των τριών εβδομάδων το έζησα δυο φορές και είπα να μην τριτώσει! Αλλά δυστυχώς το βλέπω να τριτώνει .... το κακό.
Εκτός πάλι αν αποφασίσετε για ασκητικό μενού και βάλετε επιπλέον και τα ωμοφαγικά της Yasmin1gr και το παίξετε "νέος τρόπος ζωής"!!!
Τώρα τα νέα από τη δίαιτα που κάνω με τη συμμετοχή της Sil8erin είναι σε τρεις εβδομάδες 5,5-6,0 κιλά. Τι λέτε?
Τώρα αναζητούνται δίαιτες συντήρησης! Όσες έχουν ας τις καταθέσουν!
Με πολλές ευχαριστίες
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
....Εκτός ότι μια εξήγηση οτι τα γλυκά σας είναι θεϊκά, μια άλλη εξήγηση είναι ότι εμείς οι Αθηναίες τρέχουμε όλη μέρα σαν τις τρελές και τα καίμε!!!!
Έπειτα, ο λόγος μας μετράει.. γιατί γι ανα μην χρειαζόμαστε δίαιτα σημαίνει ότι κάτι παραπάνω ξέρουμε ή κανουμε απο εσας.... /quote]
Σχόλια:
1) και βέβαια τα γλυκά μας είναι θεϊκά (μάλλον γιατί μας μοιάζουν...)
2) "εμείς οι Αθηναίες τρέχουμε όλη μέρα σαν τις τρελές και τα καίμε!!!!"
ΜΥΘΟΣ!!! Εσείς οι Αθηναίες -δηλαδή οι κάτοικοι Αθηνών άρτι αφιχθείσες από .... Θεσσαλονίκη κ.α. - αφού το ξέρουμε ότι καθόσαστε στα γραφεία σας και τηλεφωνείτε όλη μέρα!
3) "γιατί για να μην χρειαζόμαστε δίαιτα σημαίνει ότι κάτι παραπάνω ξέρουμε ή κανουμε απο εσας". Σίγουρο είναι αυτό. Και ξέρετε και κάνετε, τώρα το τι είναι αυτό ..... Γιατί πάλι εγώ νομίζω ότι ο συγκεντρωτισμός ωφελεί την υγεία? Γιατί νομίζω ότι οι δουλειές και οι ευκαιρίες για καριέρα είναι στην Αθήνα πολλαπλάσιες? Γιατί είμαι σίγουρη ότι τα κορίτσια και τ' αγόρια στη Θεσσαλονίκη βουλιάζουν στο άγχος και την κατάθλιψη? Γιατί και πάλι είμαι σίγουρη ότι αυτά τ' αγόρια και κορίτσια είναι οι αυριανοί Αθηναίοι αφού σύντομα θα πάρουν των ομματιών τους και θα τραβήξουν προς "της γης το δαχτυλίδι" ?
Γι αυτό
"Φίλη Raisa, δεν έχει σημασία ότι μπορεί να μην χρειαζόμαστε δίαιτα, η ψυχολογική υποστήριξη μετράει, ο καλός ο λόγος, η ενθάρρυνση".
Ακριβώς.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Από τότε που είπε ο Λαζόπουλος εκείνο το περίφημο "χαλλλαρά", όλοι οι Νότιοι νομίζουν ότι εμείς εδώ πάνω πίνουμε φραπέδες όλη μέρα και μόνο από τη Λάρισα και κάτω δουλεύουν...2) "εμείς οι Αθηναίες τρέχουμε όλη μέρα σαν τις τρελές και τα καίμε!!!!"
ΜΥΘΟΣ!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool