nikosxeng
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτή που αν την κάνει πολύ λεπτός, θα βάλει κιλά...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Τι εννοείς δεν καταλαβαινώ; είναι πολύ γενικό αυτό που λεςτο θέμα είναι να κάνεις διατροφή...
αυτή που αν την κάνει πολύ λεπτός, θα βάλει κιλά...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Και βέβαια αν κάνεις διατροφή θα βάλεις κιλά! όχι βέβαια λίπους αλλά κυρίως μυικής μάζας. Πάντως αξίζει να δοκιμάσει κανείς τα ωμοφαγικά, είχα δοκιμάσει μερικά και ήταν νοστιμότατα -μόνο που και εκεί πρέπει να ισχύει το ίδιο: Αν φας πολλά θα παχύνεις. Μπανάνες, χαρούπια, ξηροί καρποί παντός είδους και πολλά άλλα είναι βεβαιότατο ότι σε ποσότητες παχαίνουν. Κοντολογίς "παν μέτρον άριστον" και η διατροφή βασικά αυτό σε διδάσκει ....Kαλά, έχει μεγάλο σουξέ αυτό το ποστ!!!! Πως και δεν το πήρα χαμπάρι πιο μπροστά! μα που ζω!!!!!
Ξεκίνησα διατροφή για να χάσω 20 κιλά - τόσα μου είπε ο γιατρός, ...
.......Έτσι λοιπόν, τελικός απολογισμός: σε 8 μήνες μπες-βγες, βάλε-βγάλε, πάνε-έλα έχασα το τρομερό βάρος των τριών (ναι τρία) κιλών!! ....... mama mia!! .......
elvenstar
Επιφανές μέλος
Επειδή τα πάντα παχαίνουν εκτός από τον νερό κ τον σκέτο καφέ, καλό είναι να μετράς πόσα γραμμάρια τρως σε κάθε γεύμα, εγώ αυτό κάνω, επίσης λέω να κόψω κ το βραδυνό γιατί έχω πολύ ανεβασμένο το λεύκωμα κ δεν φαύγουν εύκολα τα κιλά επειδή κάνω κατακράτηση υγρών. 'Ετσι σκέφτομαι αν μειώσω κ άλλο την ποσότητα ίσως χάσω πιο γρήγορα κιλάΚαι βέβαια αν κάνεις διατροφή θα βάλεις κιλά! όχι βέβαια λίπους αλλά κυρίως μυικής μάζας. Πάντως αξίζει να δοκιμάσει κανείς τα ωμοφαγικά, είχα δοκιμάσει μερικά και ήταν νοστιμότατα -μόνο που και εκεί πρέπει να ισχύει το ίδιο: Αν φας πολλά θα παχύνεις. Μπανάνες, χαρούπια, ξηροί καρποί παντός είδους και πολλά άλλα είναι βεβαιότατο ότι σε ποσότητες παχαίνουν. Κοντολογίς "παν μέτρον άριστον" και η διατροφή βασικά αυτό σε διδάσκει ....
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εγώ πάλι θα πρέπει να κάνω διατροφή συντήρησης για μένα και διατροφή για να βάλει κιλά ο άντρας γιατί είναι κι αυτός στέκας![]()
Πολυ ταιριαστη οικογενεια σας βρισκω.
Μπορειτε να τρωτε οσο θελετε και οι δυο χωρις να ζηλευει ο ενας τον αλλον.

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πολυ ταιριαστη οικογενεια σας βρισκω.Μπορειτε να τρωτε οσο θελετε και οι δυο χωρις να ζηλευει ο ενας τον αλλον.
![]()
Ναι δεν βλέπεις? Εγώ να σκίζομαι στη δίαιτα να φτάσω στα 64 και εκείνος να σκίζεται στο μπούκωμα να ξεπεράσει τα 67! 
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
![]()
![]()
Ναι δεν βλέπεις? Εγώ να σκίζομαι στη δίαιτα να φτάσω στα 64 και εκείνος να σκίζεται στο μπούκωμα να ξεπεράσει τα 67!
![]()
Γιατι δεν τα εφτασες ηδη τα 64?

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατι δεν τα εφτασες ηδη τα 64?![]()
Δεν τολμάω να ζυγιστώ ακόμα
αλλά τα 66 σίγουρα θα τα έφτασα.Τώρα γιατί δεν ζυγίζομαι ακόμα... ας πούμε πως έχω πόλεμο με τις ζυγαριές

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Και εγω στη ιδια ακριβως παγιδα επεφτα τοσο καιρο και δεν μπορουσα να κανω σωστη διαιτα.Δεν τολμάω να ζυγιστώ ακόμααλλά τα 66 σίγουρα θα τα έφτασα.
Τώρα γιατί δεν ζυγίζομαι ακόμα... ας πούμε πως έχω πόλεμο με τις ζυγαριές![]()
Νομιζω χωρις την ζυγαρια ειναι πολυ δυσκολη καθε προσπαθεια.
Κουραγιο, αν δυο κιλα ειναι που σου εμειναν ακομη,τι ειναι? Εισαι στο παρα πεντε!

Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και εγω στη ιδια ακριβως παγιδα επεφτα τοσο καιρο και δεν μπορουσα να κανω σωστη διαιτα.Νομιζω χωρις την ζυγαρια ειναι πολυ δυσκολη καθε προσπαθεια.
Κουραγιο, αν δυο κιλα ειναι που σου εμειναν ακομη,
τι ειναι? Εισαι στο παρα πεντε!![]()
Ναι Ναι κοντεύω
Καλή τύχη και σε σένα και καλή υπομονή

Ζυγαριά ισως να μην έχω, αλλά έχω μεζούρα ένα παντελόνι, που άν δεν μπώ εκεί μέσα δεν σταματάω τη δίαιτα

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ζυγαριά ισως να μην έχω, αλλά έχω μεζούρα ένα παντελόνι, που άν δεν μπώ εκεί μέσα δεν σταματάω τη δίαιτα![]()
Παλιο το κολπο αλλα καλο και αποτελεσματικο!

nikosxeng
Εκκολαπτόμενο μέλος
προσοχή, αναφέρεται σε παντελώς υγιή άτομα
και δεν ξέρω αν μπορεί να εφαρμοστεί σε γυναίκες τις κρίσιμες μέρες...
Nehalennia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παλιο το κολπο αλλα καλο και αποτελεσματικο!![]()
Πάντα!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
έχω αναφερθεί σε προηγούμενη σελίδα στην διατροφή...προσοχή, αναφέρεται σε παντελώς υγιή άτομα
Συμφωνω μαζι σου.Θα ελεγα οτι οποια,οποιος θελει να χασει αρκετα κιλα ειναι καλυτερο να απευθυνεται σε ειδικο.Σιγουρα θα τους παρει ιατρικο ιστορικο και συστινει γενικες εξετασεις.Αναλογα με τα αποτελεσματα θα σους προτινουν και την διατροφη που θα ακολουθησουν.Ετσι εκανε και η δικη μου ιατρος.

μαγισσα
Διάσημο μέλος

όπως λέει ό άντρας μου

Τώρα πρέπει να χάσω πάλι τα κιλά που έβαλα για να ελαφρύνω τα πόδια μου γιατί ανακάλυψα ότι έχω και οστεοαθρίτιδα.......
Τώρα μένει να ανακαλύψω και την διάθεση να κάνω δίαιτα

πράγμα που το βλέπω χλωμό....

Άντε να δούμε τι θα κάνω.....

prince
Διάσημο μέλος
ολόκληρη -ξέρετε τα παιδιά στην αιθιοπία πεινάνε- τς τς τς δεν ανέβηκα ζυγαριά σημερα... σήμερα θα καταναλώσω πολύ νερόοοο
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Mη το αφήνεις, βάλε τα δυνατά σου όσο είναι νωρίς! Έτσι και γω το άφηνα με τη σιγουριά της λεπτής (που ήμουνα - γύρω στα 55 [h:1,64] με στιγμές στα 49 και άλλες στα 58) που όποτε θέλει τα χάνει και μετά άρχισα "όχι τώρα,ύστερα", μια το στρες της δουλειάς, μια τα προβλήματα της ζωής, μια τα προσωπικά και των παιδιών, μια τα της υγείας, μια τα ταξίδια κτλ, κτλ και μια ωραία ημέρα είχα φτάσει τα 83. Ε, βέβαια μετά με πονούσαν τα πόδια από το βάρος, η πλάτη που δεν υποστηριζόταν από το μυϊκό κτλ, κτλ ο γιατρός μου είπε χάσε άμεσα πολλά κιλά τουλάχιστον 20. Ε, τώρα ενάμυσι χρόνο το παλεύω και είμαι γύρω στα 77 προσπαθόντας να κατέβω με διατροφή, λίγο γυμναστική, ζυγαριά και "παντελόνι". Τι τα θες όμως, όταν έχεις καθιστική ζωή, μια ηλικία, μειωμένες καύσεις και χαμηλό μεταβολισμό δεν φεύγουν εύκολα ....Εγώ μετά από τα 51 κιλά που ήμουν και το ότι ήμουν σαν σκελετός και ανορεκτική πέρασα στο άλλο άκρο της ζουμερούλαςόπως λέει ό άντρας μου
![]()
Τώρα πρέπει να χάσω πάλι τα κιλά που έβαλα για να ελαφρύνω τα πόδια μου γιατί ανακάλυψα ότι έχω και οστεοαθρίτιδα.......
Τώρα μένει να ανακαλύψω και την διάθεση να κάνω δίαιταπράγμα που το βλέπω χλωμό....
Άντε να δούμε τι θα κάνω.....![]()
Αντε λοιπόν, κάντε τα κουράγια σας όσο είναι καιρός και θάναι πάντα υπέρ σας .....
Όσο για διάθεση για δίαιτα είμαι πεπεισμένη ότι είναι ψυχολογικό το θέμα και πολύ πολύπλοκο μάλιστα ....ρωτήστε και τους ειδικούς του σάιτ....
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Mπράβο σου σε θαυμάζω! καλή επιτυχία!Ναι Ναι κοντεύω![]()
Καλή τύχη και σε σένα και καλή υπομονή
Ζυγαριά ισως να μην έχω, αλλά έχω μεζούρα ένα παντελόνι, που άν δεν μπώ εκεί μέσα δεν σταματάω τη δίαιτα![]()
elvenstar
Επιφανές μέλος
Να ζυγιστείς γιατί τα 66 όσο δεν ζυγίζεσαι κ δεν ξέρεις πόσο είσαι εύκολα γίνονται 70 και μετά 75 κ το πρόβλημα γίνεται βουνό κ δεν ξέρεις από που ν΄αρχίσεις. Ξεκίνα τώρα δεν είναι κ πολλά τα κιλά που πρέπει να χάσεις αν θέλεις μπορείς να μου στείλεις το email σου με ΡΜ κ να σου στείλω μία δίαιτα 3 εβδομάδων που αν την κάνεις κατά γράμμα χάνεις τουλάχιστον 18 κιλάΔεν τολμάω να ζυγιστώ ακόμααλλά τα 66 σίγουρα θα τα έφτασα.
Τώρα γιατί δεν ζυγίζομαι ακόμα... ας πούμε πως έχω πόλεμο με τις ζυγαριές![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool