aretha
Περιβόητο μέλος
Το πρώτο ιντερνετικό φεστιβάλ ανασφάλειας;

Καλέ, χαλαρώστε λίγοοοοοοοο!
Το σημαντικότερο είναι να είμαστε υγιείς, δηλαδή στο σωστό βάρος και με καλή διατροφή. Τα υπόλοιπα είναι κυρίως στο κεφάλι μας. Το κωμικό της κατάστασης δε, είναι ότι μπορεί εμείς να χάνουμε τον ύπνο μας για μια "ατέλεια" την οποία οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) οι άντρες ούτε που την παίρνουν χαμπάρι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
χάνουμε τον ύπνο μας για μια "ατέλεια"
Όπως το λες! Μια ατελεια. Δευτερη δεν υπάρχει!!!!
Όχι μωρε, δεν είναι θέμα ανασφάλειας. Απλά κουβέντα κάνουμε. Μια χαρά ειμαστε. Καλύτερα απο ποτέ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Τι γίνεται εδώ βρε παιδιά;Το πρώτο ιντερνετικό φεστιβάλ ανασφάλειας;
Καλέ, χαλαρώστε λίγοοοοοοοο!
Το σημαντικότερο είναι να είμαστε υγιείς, δηλαδή στο σωστό βάρος και με καλή διατροφή. Τα υπόλοιπα είναι κυρίως στο κεφάλι μας. Το κωμικό της κατάστασης δε, είναι ότι μπορεί εμείς να χάνουμε τον ύπνο μας για μια "ατέλεια" την οποία οι περισσότεροι (αν όχι όλοι) οι άντρες ούτε που την παίρνουν χαμπάρι![]()
Δεν ξέρω τι λέει ο δικός σου άντρας, αλλά ο δικός μου λέει ότι την επόμενη φορά που θα πάω μαζί του στο εργοστάσιο θα με βάλει στη φρέζα...

Βέβαια, ούτε και κοκαλιάρα με θέλει
ούτε και υπερβολικά αδύνατη... όπως ήμουν όταν τα φτιάξαμε... θέλει, λέει, και κανένα πιασιματάκι
Τι να πω...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Εσύ; Πως τον θες;;; Και εγώ τον άντρα τον θέλω Σβαρτσενέιγκερ αλλά όλοι τις πατσοκοιλίτσες τους τς έχουνΔεν ξέρω τι λέει ο δικός σου άντρας, αλλά ο δικός μου λέει ότι την επόμενη φορά που θα πάω μαζί του στο εργοστάσιο θα με βάλει στη φρέζα...
Βέβαια, ούτε και κοκαλιάρα με θέλειούτε και υπερβολικά αδύνατη... όπως ήμουν όταν τα φτιάξαμε... θέλει, λέει, και κανένα πιασιματάκι
Τι να πω...
Melini
Διάσημο μέλος
Εσύ; Πως τον θες;;; Και εγώ τον άντρα τον θέλω Σβαρτσενέιγκερ αλλά όλοι τις πατσοκοιλίτσες τους τς έχουν
Εγώ τον θέλω όπως είναι
έχει υπέροχο σφιχτό πισινό (για χάζι αλλά και χούφτωμα
) και με λίγη πατσοκοιλίτσα να ζυμώνω όταν είμαστε αγκαλιά
γιατί μην ξεχνάμε ότι κι εγώ γατούλα είμαι, και γουργουρίζω ζυμώνοντας 

elvenstar
Επιφανές μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Ο δικός μου δεν αντέχει τη γκρίνια (που συνοδεύει τόσο το άγχος του "πω πω πάχυνα" όσο και την περίοδο της δίαιτας), οπότε με προτιμάει χορτάτη -έστω και λίγο πιο τσουπωτήΔεν ξέρω τι λέει ο δικός σου άντρας, αλλά ο δικός μου λέει ότι την επόμενη φορά που θα πάω μαζί του στο εργοστάσιο θα με βάλει στη φρέζα...![]()
- και ευτυχή, παρά διαιτούσα και γκρινιάρα 
Στη φρέζα θέλει να σε βάλει ο δικός σου;
Γιατί καλέ, τι είσαι; Κομοδίνο; 

Melini
Διάσημο μέλος
Ο δικός μου δεν αντέχει τη γκρίνια (που συνοδεύει τόσο το άγχος του "πω πω πάχυνα" όσο και την περίοδο της δίαιτας), οπότε με προτιμάει χορτάτη -έστω και λίγο πιο τσουπωτή- και ευτυχή, παρά διαιτούσα και γκρινιάρα
Στη φρέζα θέλει να σε βάλει ο δικός σου;Γιατί καλέ, τι είσαι; Κομοδίνο;
![]()
Ε όχι και κομοδίνο βρε Αλικάκι

είμαι λίγο... ψωμωμένη 

aretha
Περιβόητο μέλος
Με παρεξήγησες, απλώς με τη φρέζα έκανα τον συνειρμό "έπιπλο" και ίσα-ίσα που το κομοδίνο είναι απ'τα μικρότερα έπιπλα καλέ! (Φαντάσου να 'λεγα "ντουλάπα" ή "καναπές τριθέσιος" δηλαδή)Ε όχι και κομοδίνο βρε Αλικάκιείμαι λίγο... ψωμωμένη
![]()

Είσαι ψωμωμένη, ε; Χμ, τώρα που το σκέφτομαι, ναι, είχες κάτι περισσευούμενα στη φτέρνα και στον αντίχειρα, αυστηρή δίαιτα από αύριο! (είναι εντελώς τρελοί αυτοί οι ρωμαίοι)

Melini
Διάσημο μέλος
Με παρεξήγησες, απλώς με τη φρέζα έκανα τον συνειρμό "έπιπλο" και ίσα-ίσα που το κομοδίνο είναι απ'τα μικρότερα έπιπλα καλέ! (Φαντάσου να 'λεγα "ντουλάπα" ή "καναπές τριθέσιος" δηλαδή)
Είσαι ψωμωμένη, ε; Χμ, τώρα που το σκέφτομαι, ναι, είχες κάτι περισσευούμενα στη φτέρνα και στον αντίχειρα, αυστηρή δίαιτα από αύριο! (είναι εντελώς τρελοί αυτοί οι ρωμαίοι)![]()
Ούτε κομοδίνο, ούτε ντουλάπα, ούτε καναπές τριθέσιος

Γεροδεμένη είμαι

Αχ, ναι οι φτέρνες και οι αντίχειρες είναι λίγο... πρησμένοι, μπιροπαχάκια μωρέ....

aretha
Περιβόητο μέλος
Αχ, ναι οι φτέρνες και οι αντίχειρες είναι λίγο... πρησμένοι, μπιροπαχάκια μωρέ....![]()

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

Melini
Διάσημο μέλος

Σήμερα θα φάω παστίτσιο

annita18
Νεοφερμένο μέλος
γεια σας με λενε Αννιτα και προσπαθω και εγω να χασω τα κιλα μου εχω χαση 23 κιλα απο 95-72 και θελω να φτασψ στα 60 αλλα οσω ποιο λιγα ποιο δυσκολο ε ?
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
γεια σας με λενε Αννιτα και προσπαθω και εγω να χασω τα κιλα μου εχω χαση 23 κιλα απο 95-72 και θελω να φτασψ στα 60 αλλα οσω ποιο λιγα ποιο δυσκολο ε ?

23 κιλά;;;; σε τι διάστημα τα έχασες αυτά;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
annita18
Νεοφερμένο μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
σε 8 μηνες με διατροφη κ υποκαταστατα γευματων . λογο πολυ τρεξηματος αυτος για εμενα ειναι ο ποιο ευκολος τροπος δεν μπορω να ετημαζω ειδικα γευματα και να στερουμε .
Φαντάζομαι ξέρεις και μόνη σου ότι είναι πολύ μεγάλος ο αριθμός των κιλών που έχασες σε ένα υπερβολικά μικρο διάστημα. Θα ξέρεις επισης ότι χρειάζεται πααααααααααααρα πολλη προσοχή προκειμένου να μην τα ξαναπάρεις. Έχεις σταθεροποιηθεί σε κάποια κιλά για ενα χρονικό διάστημα ή είσαι ακόμα στην φάση καθόδου;
Από άσκηση; Κανεις κάτι ή ήταν μόνο αποτέλεσμα της πείνας η απώλεια όλων αυτων των κιλών;
annita18
Νεοφερμένο μέλος
απο ασκηση σχεδων τιποτα , προσπαθο να περπαταω αντι να περνω ταξι πολλες φορες αλλα γενικα ειναι καθυστικη η ζωη μου .
υπαρχουν πολλα τρικ που αν τα χρησημοποιητε βοηθανε , απο τους πολουσ διετολογους εμαθα κατι αλλα και απο βιβλια .
σταθεροποιηηση εκανα για ενα μηνα τον μαρτιο .
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι για το θέμα της δίαιτας δηλαδή. Κάτι ψιλοξέρουμε για τα γατάκια αλλα και πάλι στα δύσκολα πηγαίνουμε σε γιατρούς.Απλά έχει ανοιχτεί και αυτό το θεματάκι εδω και κυριολεκτικά ο καθένας μας λέει το μακρύ και το κοντό του.
Ετσι για να το βγαλει απο μέσα του

annita18
Νεοφερμένο μέλος
τορα που το ειπες ομως ψαχνω για να αγορασω γατακι Σιαμ , η αν χαριζη κανεις ...εχω βαλη και σε αλλης συζητησης την ερωτηση μου για γατακι , τα αγαπαω πολυ ειχα οταν ημουν μικρη .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool