Από Δευτέρα αρχίζω δίαιτα... Όλα όσα μας προβληματίζουν...

για διατροφη

παντος ενα καλο κολπο για λιγουρες ειναι να πινετε ζεστα ροφηματα οταν πινατε δοκιμαστετο και περημενετε 5 λεπτα και θα με θυμηθητε .
θα σας λεω και αλλα κολπακια που εμαθα για να κανετε την διατροφη διασκεδαση .

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τορα που το ειπες ομως ψαχνω για να αγορασω γατακι Σιαμ , η αν χαριζη κανεις ...εχω βαλη και σε αλλης συζητησης την ερωτηση μου για γατακι , τα αγαπαω πολυ ειχα οταν ημουν μικρη .

Ανοιξε ένα θεμα καινούριο στις "γατοαγγελίες" στο "ζητώ για υιοθεσια" για να το βλέπουν όλοι. Αν το γράφεις σε άσχετα θέματα δεν θα το προσέξει κανείς και θα χαθει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαρηστω πολυ ειμαι κενουργεια και δεν το ηξερα .

Mια και για άντρες ο λόγος, εμένα ο δικός μου είναι όπως τα γατάκια μου. Όταν του είπα για κάτι επεμβασούλες μου δήλωσε ότι ας κάνω ότι θέλω εκείνος πάντως δε θα μ' αγαπάει περισσότερο αν τα κάνω αυτά. Ούτε και λιγότερο.
Οπότε?

γιατί δεν κάνεις μία λιποαναρρόφηση στο στήθος με τις νέες εξελίξεις δεν θα χρειαστεί ούτε καν ύπνωση, πας σε ρουφάνε κ μετά φεύγεις για καφέ:lol:

και είναι λογικό που δεν της το λένε γιατί δεν είναι η ειδικότητά τους αυτή αν θέλεις στείλε μου το μέιλ σου με ΡΜ κ μετά τις εκλογές θα σου στείλω κάποιες δίαιτες (επειδή δουλεύω σε εφημεριδα κ αυτό το διάστημα ερχόμαστε πρωί κ φεύγουμε μεσάνυχτα)κ άλλα τρικάκια αν τα ακολουθήσει όμως χωρίς π!@@#τιες θα χάσει βάρος, αν συνεχίσει να μην χάνει τότε θα πρέπει να ψάξει κ τις άλλες ορμόνες όπως παρεγκεφαλίδα κλπ. Δεν ξέρω αν τελικά γίνεται στην Ελλάδα πλέον κ η εξέταση για την λεπτίνη αν γίνεται να την κάνει οπωσδήποτε (κ μετά θέλω κ εγώ το ιατρικό κέντρο που πήγε γιατί θέλω να την κάνω κ εγώ) επίσης να εξετάσει το λεύκωμά της αν είναι υψηλό είναι κ αυτός ένας παράγοντας για το ότι δεν αδυνατίζει εύκολα. Και το τελευταίο είναι ότι αυτό το διάστημα η ΕΕ θα εγκρίνει ένα φάρμακο για απώλεια βάρους επειδή κάποιες χώρες της (ανάμεσά τους κ η δική μας) έχουν έντονο πρόβλημα παχυσαρκίας. Δεν θυμάμαι το όνομά του. Πρέπει να κοιτάξω κ να σου πω οπότε να πάρει αυτό κ μαζί κ με δίαιτα (από μόνο του δεν λειτουργεί) πιστεύω πως θα καταφέρει κάτι

Eυχαριστω Elvenstar για τις χρησιμες πληροφοριες σου;)
Καποια απο αυτα που μου λες δεν τα γνωριζει σιγουρα...θα της πω να εχει μια ιδεα.....θα σου στειλω το μειλ μου και οποτε μπορεις στειλτα μου;)

:hmm:Κοριτσια χωραω στο κλαμπ των "λιτοδιαιτων" κι εγω,η αδυνατισατε τοσο πολυ και δεν με παιρνει το νουμερο;Καλα οτι τοδιαβασα το θεμα ,οχι ολο,αλλα οσο αντεξα και ξεραθηκα στα γελια,και σκεφτομουνα τον τιτλο του "απο Δευτερα διαιτα "και λεω απο Δευτερα παρουσια εννοουν,οπως ολες οι καλοφαγουδες.Μετα θυμηθηκα οτι εχω ενα βιβλιο με τιτλο"Κι απο Δευτερα διαιτα".Για πολυ γελιο μιλαμε.Μετα θυμηθηκα τα κιλα μου.Για πολυ κλαμα μιλαμε.Τι λετε την κανουμε την διαιτα η οχι;:lol:

Η καλύτερη (και συγχρόνως χειρότερη) δίαιτα που μπορώ να προτείνω....θέλει γερά νέυρα. Λοιπόν. Γνωρίζεις αγόρι, ερωτέυεσαι αγόρι. Τα βρίσκεις με αγόρι, δένεσαι με αγόρι, χωρίζεις με αγόρι. Κλείνει στομάχι, πέφτεις μέσα στην μαυρίλα, κιλά έξω απ'το παράθυρο. Έχεις το χάσιμο 8 κιλών σε 3 βδομάδες στο τσεπάκι. Έυχομαι να μην θελήσεις να την κάνεις πάντως. Είναι πολύ επίπονη. Χειρότερη από το να στερείσαι το φαγητό ενώ πεινάς. Κατα τ'αλλα πολύ αποτελεσματική.

:hmm::hmm:Αν απαντας σε μενα σου λεω οτι:Η διαιτα η αληθεια ειναι μου πεφτει λιγο μεγαλη μανουρα,το αγορι παλι κομματακι μικρο,κατι στο αναμεσα δεν εχει;:(

:hmm::hmm:Αν απαντας σε μενα σου λεω οτι:Η διαιτα η αληθεια ειναι μου πεφτει λιγο μεγαλη μανουρα,το αγορι παλι κομματακι μικρο,κατι στο αναμεσα δεν εχει;:(

Ε τι να πω? Αν είσαι παντρεμενη να σου πω να χωρίσεις? Τέτοια χαζά δεν κάνω. Απλά λέω.....μια τέτοια κατάσταση αν και επίπονη φέρνει αποτελέσματα. Φυσικά είναι απο αυτές τις περιπτώσεις που ακουλουθούνε συμβουλές του στυλ "do not try this at home". Εγώ δυστυχώς είχα την ατυχία να το δοκιμάσω. Και απλά ξέρω ότι πιάνει. :P

Τώρα για κάτι στο ενδιάμεσο....:hmm::hmm:

Δεν μπορώ να σκεφτώ. Ενδιάμεσες καταστάσεις δεν ειμαι σίγουρη αν θα έφερναν τα ίδια αποτελέσματα....;)

Η καλύτερη (και συγχρόνως χειρότερη) δίαιτα που μπορώ να προτείνω....θέλει γερά νέυρα. Λοιπόν. Γνωρίζεις αγόρι, ερωτέυεσαι αγόρι. Τα βρίσκεις με αγόρι, δένεσαι με αγόρι, χωρίζεις με αγόρι. Κλείνει στομάχι, πέφτεις μέσα στην μαυρίλα, κιλά έξω απ'το παράθυρο. Έχεις το χάσιμο 8 κιλών σε 3 βδομάδες στο τσεπάκι. Έυχομαι να μην θελήσεις να την κάνεις πάντως. Είναι πολύ επίπονη. Χειρότερη από το να στερείσαι το φαγητό ενώ πεινάς. Κατα τ'αλλα πολύ αποτελεσματική.
:( Δηλ.εχασες και αγορι και κιλα ,αν καταλαβα καλα.

:( Δηλ.εχασες και αγορι και κιλα ,αν καταλαβα καλα.

Ε....ναι.

Και όπως καταλαβαίνεις τα κιλά καλά τα έκανα και τα έχασα. Αν και καλά θα ήταν να μην είχε γινει με αυτόν τον τρόπο και τόσο απότομα. Το αγόρι δυστυχώς όχι δεν έκανα καλά που το έχασα..... Αν και δεν μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό.

Τέλος πάντων τα κιλά πάντως προτείνω να προσπαθήσεις να τα χάσεις σιγά σιγα....να μην κάνεις ζημιά στον μεταβολισμό σου.

Θενακο ου ουουουου!!!!:hello::kiss:

δεν ξερω τι λετε για αγορια κλπ....:lol:
εχω εχασα 8 κιλα απο τον Ιουλιο...κι επεστρεψα στα 58 μου, με γυμναστικουλα σωστη κοβωντας το βραδινο, τα τηγανητα, τα ψωμια τα λιπη και τα γλυκα...
χωρις να κουραστω...
αλλα στα www.curves.gr που εχει σε πολλα μερη της Αθηνας που ειναι γυμναστικη μονο για γυναικες...ξανανιωσα και ξαναβρηκα τον εαυτο μου...
βελτιωσα τη σχεση με το συντροφο μου και το παιδι μου...αλλα και τη καριερα μου:)δεν αλλαζω τη γυμναστικη τη συγκεκριμενη με τιποτα:)

Θενακο ου ουουουου!!!!:hello::kiss:

δεν ξερω τι λετε για αγορια κλπ....:lol:
εχω εχασα 8 κιλα απο τον Ιουλιο...κι επεστρεψα στα 58 μου, με γυμναστικουλα σωστη κοβωντας το βραδινο, τα τηγανητα, τα ψωμια τα λιπη και τα γλυκα...
χωρις να κουραστω...
αλλα στα www.curves.gr που εχει σε πολλα μερη της Αθηνας που ειναι γυμναστικη μονο για γυναικες...ξανανιωσα και ξαναβρηκα τον εαυτο μου...
βελτιωσα τη σχεση με το συντροφο μου και το παιδι μου...αλλα και τη καριερα μου:)δεν αλλαζω τη γυμναστικη τη συγκεκριμενη με τιποτα:)

ΓΙΟΥΛΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :kiss::kiss::kiss:

Χαθήκαμε!!!

Μπράβο πολύ καλά έκανες!!! Χαίρομαι. Η γυμναστική είναι φυσικά ότι καλύτερο. Εγώ δυστυχώς την έχω σταματήσει απο τον Ιούνιο λόγω ενός τροχαίου. Και αν δεν φτιάξω απαγορεύεται να κάνω γυμναστική! Είναι η καλύτερη επιλογή για να είσαι υγιής. Απλά δυστυχώς δεν μπορούν όλοι να την κάνουν!

Σε πεθύμησα ρε!!! Χωρίς πλάκα! Δεν είχα και ιντερνετ και δυστυχώς χάθηκα :(

ΓΙΟΥΛΑΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ :kiss::kiss::kiss:

Χαθήκαμε!!!

Μπράβο πολύ καλά έκανες!!! Χαίρομαι. Η γυμναστική είναι φυσικά ότι καλύτερο. Εγώ δυστυχώς την έχω σταματήσει απο τον Ιούνιο λόγω ενός τροχαίου. Και αν δεν φτιάξω απαγορεύεται να κάνω γυμναστική! Είναι η καλύτερη επιλογή για να είσαι υγιής. Απλά δυστυχώς δεν μπορούν όλοι να την κάνουν!

Σε πεθύμησα ρε!!! Χωρίς πλάκα! Δεν είχα και ιντερνετ και δυστυχώς χάθηκα :(
ελα ρε??? ασχημο τροχαιο???:(

ελα ρε??? ασχημο τροχαιο???:(

Ε κοίτα να πω την αληθεια όχι τρελό σε σχέση με άλλα που συμβαίνουν. Δυστυχώς μου δημιούργησε πρόβλημα στον αυχένα εκεί που δεν είχα τίποτα και τώρα....καταλαβαίνεις. Πρέπει να περιμένω κι άλλο πριν ξαναπάω γυμναστήριο. Άστο αυτό. Πες μου τι κάνεις? Πως είναι τα ομορφα μωρά σου? Θα τα ξαναπάς στην έκθεση?

Ε κοίτα να πω την αληθεια όχι τρελό σε σχέση με άλλα που συμβαίνουν. Δυστυχώς μου δημιούργησε πρόβλημα στον αυχένα εκεί που δεν είχα τίποτα και τώρα....καταλαβαίνεις. Πρέπει να περιμένω κι άλλο πριν ξαναπάω γυμναστήριο. Άστο αυτό. Πες μου τι κάνεις? Πως είναι τα ομορφα μωρά σου? Θα τα ξαναπάς στην έκθεση?
ναι:)θα παω τη Σεμελη μονο...ειμαστε ολοι καλα:)

ναι:)θα παω τη Σεμελη μονο...ειμαστε ολοι καλα:)

Τέλεια!!! Πολύ ωραία!!! Άντε άντε να σαρώσει τα βιβλία το κορίτσι!! :up:

Τα μωρά της Καλυψώς τα έδωσες και τα δύο?

Τέλεια!!! Πολύ ωραία!!! Άντε άντε να σαρώσει τα βιβλία το κορίτσι!! :up:

Τα μωρά της Καλυψώς τα έδωσες και τα δύο?
Βεεεεεβαια :):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back