saloniCAT
Εκκολαπτόμενο μέλος
Επειδή πρόσφατα την ξαναξυρίσαμε
- αφήνει πολύ τρίχα η καημενούλα, γεμίζει χνούδια όλο το μαγαζί και θόλωσε το μάτι του φίλου μου.., παρατήρησα ότι η κοιλίτσα της είναι λίγο περίεργη...Όχι απλά δεν είναι "φέτες" αλλά μοιάζει να έχει κάνει λιποαναρρόφηση! Σα να ήταν παχύσαρκη να της ρούφηξαν το λίπος και τώρα η κοιλίτσα της κρέμεται σα σακούλι. Απ' ότι ξέρω, παχύσαρκη δεν είναι. Είναι γύρω στα τρία κιλά και σε μία εβδομάδα έχουμε γενέθλια (κλείνουμε χρόνο
). Διατροφή κάνει πολύ καλή, μετρημένη. Το μπωλ της δε μένει άδειο, αλλά κι από μόνη της τρώει μόνο όσο χρειάζεται για να χορτάσει. Πολλά πρωινά που ανοίγω το μαγαζί βρίσκω στο μπωλάκι της κροκέτες από την προηγούμενη...Όσο για γυμναστική - παιχνίδι... Τους τελευταίους δύο μήνες δυστυχώς δεν έχω πολύ χρόνο λόγω δουλειάς... Τρέχει όμως και μόνη της πάνω κάτω τουλάχιστον ένα δίωρο την ημέρα. Ανεβοκατεβαίνει τα σκαλιά, κυνηγάει μύγες και ζουζούνια, ανεβαίνει σε πάγκους, ράφια κλπ...
Ο γιατρός της είπε ότι είναι απλά λίγο αγύμναστη..
Δείτε λίγο τις φωτό. Τα δικά σας είναι έτσι ή είναι... φέτες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
saloniCAT
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειναι Munchkin η γατουλα σου? Εχει κοντα ποδαρακια![]()
Τι υπονοάς;;;

Ότι η γάτα μου είναι... νάνος;

Γάτα είναι - όχι η Herzigova!!!
Βρε παιδιά... Η κοιλιά της είναι το θέμα! Μη μου ανοίγετε κι άλλα!!!
Λες να έκατσε από το βάρος;

Ωχ τι έπαθα στα καλά του καθουμένου...

saloniCAT
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μήπως έχασε βάρος έπειδή δεν τρώει λόγω ζέστης; Συμβαίνει σε όλες τις γάτες το καλοκαίρι, κι ο Gandalf έχει κρεμάσει κάτι παχάκια...
Δεν ήταν όμως ποτέ ιδιαίτερα φουσκωμένη...

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
συγνωμηΤι υπονοάς;;;
Ότι η γάτα μου είναι... νάνος;
Γάτα είναι - όχι η Herzigova!!!
Βρε παιδιά... Η κοιλιά της είναι το θέμα! Μη μου ανοίγετε κι άλλα!!!
Λες να έκατσε από το βάρος;
Ωχ τι έπαθα στα καλά του καθουμένου...![]()
μαλλον εχει σκυψει γι'αυτο...ολα καλα!Παντως ειναι κουκλα...η ουρα της ειναι φουντωτη?
saloniCAT
Εκκολαπτόμενο μέλος
συγνωμημαλλον εχει σκυψει γι'αυτο...ολα καλα!
Παντως ειναι κουκλα...η ουρα της ειναι φουντωτη?
Σίγουρα είναι από το σκύψιμο; Ή να τη δέσω πουθενά και την τεντώσω;

Η ουρά της πριν το ξύρισμα ήταν πολύ φουντωτή.. Τώρα είναι απλά με φούντα!

Louiza26
Εκκολαπτόμενο μέλος

toufakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μαρία Γάτσιου
Διάσημο μέλος
και ο δικός μου ο μικρός έχει κάτι πατσοκιλάκια αλλά αφού είναι λιγούρης το περίμενα,τον έχω βάλει σε πρόγραμμα γυμναστικής τώρα
.Μην αγχώνεσαι πάντος δεν μου φαίνεται κάτι περίεργο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf
Δραστήριο μέλος
μην αγχωνεσαι. και ο δικος μου που ειναι 2,9κιλα και 5 χρονων, εχει ενα πατσοκοιλο που του κρεμεται.μαλλον ειναι θεμα κατασκευης![]()
πράγματι έτσι είναι .. τελευταία είχαν βγει μερικά ελαττωματικά μοντέλα και έγιναν ανάκληση από τη κατασκευάστρια εταιρία

ruko
Διάσημο μέλος
Αλλά όπως βλέπεις, ο Φένστερ τηρεί πάντα το διάσημο γατοαξίωμα που λέει ότι "even when fat, arrange yourself in slim poses".
Συνημμένα
saloniCAT
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι ο δικός μου έτσι είναι. Το ανοιχτόχρωμο κομμάτι της κοιλιάς του που φαίνεται κάτω δεξιά είναι στην πραγματικότητα δίπλες.Αλλά όπως βλέπεις, ο Φένστερ τηρεί πάντα το διάσημο γατοαξίωμα που λέει ότι "even when fat, arrange yourself in slim poses".
![]()
Σωστός ο.... Παράθυρος!

(Παράθυρο δε σημαίνει το Φένστερ στα γερμανικά!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος

starter
Δραστήριο μέλος
toufakos
Εκκολαπτόμενο μέλος
ε οχι και αποσυρση ο τουφακος μουπράγματι έτσι είναι .. τελευταία είχαν βγει μερικά ελαττωματικά μοντέλα και έγιναν ανάκληση από τη κατασκευάστρια εταιρία![]()

KaterinaP
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κι ο δικός μου έτσι είναι. Το ανοιχτόχρωμο κομμάτι της κοιλιάς του που φαίνεται κάτω δεξιά είναι στην πραγματικότητα δίπλες.Αλλά όπως βλέπεις, ο Φένστερ τηρεί πάντα το διάσημο γατοαξίωμα που λέει ότι "even when fat, arrange yourself in slim poses".
![]()
Κι εμενα ο Moby ειναι ιδιος με τον δικο σου! Το πατσοκιλο ειναι διαφορετικο χρωμα απο το υπολοιπο και οταν περπαταει κουνιεται αυτονομα περα
δωθε!χαχαχαχαχαχα
ruko
Διάσημο μέλος
Σωστός ο.... Παράθυρος!
(Παράθυρο δε σημαίνει το Φένστερ στα γερμανικά!)
Αυτό σημαίνει.
Εννοείται ότι το έμαθα, ΑΦΟΥ του είχα βγάλει το όνομα.Κι εμενα ο Moby ειναι ιδιος με τον δικο σου! Το πατσοκιλο ειναι διαφορετικο χρωμα απο το υπολοιπο και οταν περπαταει κουνιεται αυτονομα περαδωθε!
χαχαχαχαχαχα
Ναι, το βλέπω το πατσόκοιλο στο άβαταρ!

Είναι ολόιδια! Βρες μπας και ο Φένστερ είναι ο χαμένος αδερφός του Moby;
elvenstar
Επιφανές μέλος
KaterinaP
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είναι ολόιδια! Βρες μπας και ο Φένστερ είναι ο χαμένος αδερφός του Moby;
[/quote]Δεν υπαρχει αμφιβολια! ειναι ΤΟΣΟ σπανια ρατσα τα δυο τους, εχουν και το ιδιο φουντακι, ειναι αδερφια που χωριστηκαν στη γεννα!

(μηπως να παμε στο Παμε Πακετο???)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool