Από πού προέρχεται το avatar σας;

συγνωμη.. ο μπομπος ειναι ο royf που ηταν ο petrcat που ηταν ο... δεν θυμαμε πως τον λεγαν; ή λαθος καταλαβα:redface: :redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

συγνωμη.. ο μπομπος ειναι ο royf που ηταν ο petrcat που ηταν ο... δεν θυμαμε πως τον λεγαν; ή λαθος καταλαβα:redface: :redface:

Το ψιλο-έπιασες μελινακι..:P
Ο petrcat είχε κάνει κάτι μ******ς και πήρε μπαν. Μετά ξανάρθε ως fonkant, και μετά μάλλον ως ρουφ, για αυτό δεν μπορούμε-νομίζω- να είμαστε σίγουροι..:hmm: anyway, μετά ήρθε μάλλον ως ρουφ, και ο ρουφ έφυγε επειδή και καλά ''προσβλήθηκε'' από εμάς και ξαναεπέστρεψε ως μπόμπος.. Εμένα όμως ο ρουφ για petrcat μου κάνει..:hmm: Οπότε μελινάκι ο μπομπος ειναι ο royf που ηταν ο fonkant που ήταν ο petrcat..:| :blink: :mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μη λείψω γίνονται όλα τα καλά. Σαν τον Οβελίξ έχει καταντήσει ο ταλαίπωρος. Που όλο φοράει καπέλα, αιγυπτιακούς χιτώνες κ.λ.π. για να πείσει τον δρυίδη να του δώσει μαγικό φίλτρο. Εγώ θα πρότεινα στη Μισέλ να τον αφήσει μέσα. Έχει τη πλάκα του το είδος. Και εμείς μπορούμε να τον αντιμετωπίζουμε σαν τον Κακοφωνίξ. Όποτε μας τη σπάει πολύ θα τον δένουμε στό δέντρο, αφού τον φιμώσουμε πρώτα βέβαια. Άλλωστε έχει πλάκα να βλέπουμε τι περσόνες θα εφευρίσκει κάθε φορά. Και για σκεφτείτε και το άλλο: Πόσο ανάγκη μας έχει ώστε να έχει κολλήσει έτσι με εμάς!!!:rolleyes:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Μακράν η καλύτερη περιγραφή της κατάστασης!!

Μακράν η καλύτερη περιγραφή της κατάστασης!/quote]

Μη λείψω γίνονται όλα τα καλά. Σαν τον Οβελίξ έχει καταντήσει ο ταλαίπωρος. Που όλο φοράει καπέλα, αιγυπτιακούς χιτώνες κ.λ.π. για να πείσει τον δρυίδη να του δώσει μαγικό φίλτρο. Εγώ θα πρότεινα στη Μισέλ να τον αφήσει μέσα. Έχει τη πλάκα του το είδος. Και εμείς μπορούμε να τον αντιμετωπίζουμε σαν τον Κακοφωνίξ. Όποτε μας τη σπάει πολύ θα τον δένουμε στό δέντρο, αφού τον φιμώσουμε πρώτα βέβαια. Άλλωστε έχει πλάκα να βλέπουμε τι περσόνες θα εφευρίσκει κάθε φορά. Και για σκεφτείτε και το άλλο: Πόσο ανάγκη μας έχει ώστε να έχει κολλήσει έτσι με εμάς!!!:rolleyes:
:up: :up: :up: :up: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Συμφωνω! Αλλα χωρίς ban δεν θα αλλάζει περσόνες:/:
Πάντως γιατι επιμένει σε αυτη την ανορθογραφία δεν μπορω να καταλάβω....:hmm:

πλάκα έχει πάντως!!πέραν της αναστάτωσης που δημιουργεί μέχρι να τον καταλάβουμε..;)
λέτε όλα να είναι αντίθετα? όπως η ανορθογραφία, τελικά να είναι κορίτσι και όχι αγόρι και φυσικά οχι μαθητής και μικρούλης όπως λέει πάντα:P :hmm:

Εγώ έχω χάσει επεισόδια....ως συνήθως.:P ....αλλά παρακολουθώ με ενδιαφέρον τα σημερινά σχόλια!!!!!!

:)

Εγώ έχω χάσει επεισόδια....ως συνήθως.:P ....αλλά παρακολουθώ με ενδιαφέρον τα σημερινά σχόλια!!!!!!

:)
Βάνα πρέπει να κάτσεις και να μελετήσεις! (Οχι μόνο ο Κωνσταντίνος....:rolleyes: )

Αουτς........:lol:
έχεις δίκιο....αλλά μερικές φορές, μαζεύονται τόσα πολλά....και έχω κλασικά, τόσο λίγο χρόνο..!!! ξέρω ακούγεται κλισέ...αλλά δεν διαχειρίζομαι και τόσο καλά το χρόνο μου, φαίνεται!!!!!!:confused:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back