Franky
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι ειναι χρονοβορα αυτα αυτο ειναι ενα θεμα....αλλα περνανε στο τελος ομως...
αμα τους αποσπας την προσοχη, καπακι αμεσως αφου το βαζεις? βαλε το φαρμακακι κ πιασε το αγαπημενο τους παιχνιδι για να παιξουν να ξεγελαστουν και να ξεχασουν να το πειραζουν....![]()
Ακριβώς αυτό θα σου έλεγα. Έχε και καμιά λιχουδίτσα εύκαιρη και μην του τη δώσεις αμέσως, μικρή ποσότητα και βαλ' τα να σε κυνηγήσουν για να τους τη δώσεις. Έτσι θα κερδίσεις χρόνο, και θα νιώσουν πως μετά τη θεραπεία τα περιμένει "ανταμοιβή"! Έτσι θα συνεργάζονται καλύτερα... Καλή επιτυχία

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Αρμόδιοι να συνταγογραφούν φάρμακα είναι ΜΟΝΟ οι κτηνίατροι. Το φάρμακο που μπορεί να βοήθησε σε μια περίπτωση δεν είναι απαραίτητο ότι θα βοηθήσει και σε άλλη.Μήπως είναι μύκητες; GRISORAL DROPS επειγόντως.
Παλαιότερο θέμα περί αυτόκλητων διαγνώσεων, εδώ.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάει το μακρύτριχο γατί μου. Τώρα είναι ένας συνδιασμός μακρυτριχου, ημιμακρύτριχου, κοντότριχου και καραφλού γατιού

Alniyat
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ
Desdemona
Διάσημο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος

Alniyat
Νεοφερμένο μέλος
Τώρα είναι απλά αραιό, στην κοιλιά και στα πόδια.Πώς είναι τα σημεία στα οποία λείπει τρίχωμα;
Στο άσπρο μέρος το τρίχωμά της, δεν ξέρω αν φαίνεται στη φωτό αλλά είναι αραιό. Και τώρα στο άσπρο ποδαράκι, στην κοιλίτα και στα δάχτυλάκια του μαύρυ ποδιού έχει αραιώσει -νομίζω- περισσότερο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
Δύο πράγματα ακόμα:Είναι κολητικο? Εχω άλλες 2 γάτες, να τις κρατήσω χωριστά? Οχί ότι την πλησιάζουν ...
και ...Αν την πάω στον γιατρό την Τρίτη είναι αργά? (Τρίτη - πέμπτη είναι ανοιχτά απόγευμα αλλιώς πρέπει να πάρω άδεια)
Α συγνώμη και αν είναι αβιταμίνωση με Royal Canin για γατάκια, κονσέρβες κάπου κάπου και calopet 3 φορές την ημέρα είμαι εντάξει?
Alniyat
Νεοφερμένο μέλος
avvavo
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool