Αρέθουσα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Σκεφτηκα μηπως θελει τουαλετα και δεν ξερει τι πα να πει αμμος...αλλα αν ηταν ετσι δεν θα εφευγε στον κηπο να κανει κακακια?Μηπως απλα νιωθει μεγαλυτερη ασφαλεια αν βλεπει την πορτα ανοιχτη και νιωθει οτι οποτε θελει μπορει να φυγει?Αλλα δε μπορω να εχω ολο το βραδυ ανοιχτα!:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πηγαινε και τριψτης τα πατουσακια στην αμμο και αστην..ο σιανρο μια χαρα εμαθε και δεν τα εκανε καθολου απεξω εκτος απο μια φορα και αυτο γιατι φοβοταν να παει μεχρι την αμμο του και οχι επειδη δεν ηξερε..παρτην αγκαλια και χαιδεψε την και μην την βγαλεις εξω γιατι μπορει να σου κανει καμια στραβη και να την ψαχνεις αυριο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τρελαινομαι!Ετσι μοιαζει αληθεια,φαντασου να την εβλεπες και live!:lol:
ναι ναι καταπληκτικό μωρό
Παιδια εκλεισα τα μωρα μου στο μπανιο και την αφησα να αξερευνησει το σπιτι και κοιταζει τοσο παραξενεμενη γυρω της...Εχει πολυ πλακα!Της εχει κανει εντυπωση ενα καδρο.:lol:Μεχρι και το φωτιστικο κοιταζει με απορια!:lol:
Το καημενούλι μωρέ δεν εχει ξαναδει κ θέλει να τα εξερευνήσει όλα
Παιδια θα την προωθησετε την και στο φεισμπουκ αν μπορειτε
Ναι φυσικά βαλε κειμενάκι κ φωτογραφίες κ ανάρτησέ τα. δε βάζεις κ εσύ την αγγελία στο αγγελιοπολης; η Τσαμπίκος λέει ότι δίνονται αμέσως από εκεί τα γατάκια

πηγαινε και τριψτης τα πατουσακια στην αμμο και αστην..ο σιανρο μια χαρα εμαθε και δεν τα εκανε καθολου απεξω εκτος απο μια φορα και αυτο γιατι φοβοταν να παει μεχρι την αμμο του και οχι επειδη δεν ηξερε..παρτην αγκαλια και χαιδεψε την και μην την βγαλεις εξω γιατι μπορει να σου κανει καμια στραβη και να την ψαχνεις αυριο
Exεις δικιο μονο που το γατουνι δε με εφηνει και πολυ να του πιανω τα ποζαρακια και εχει νυχαρες ακομη και φοβαμαι κι εγω.Γενικα δεν εχει ουτε 1 μηνα που με εμπιστευτηκε να την πιανω και ακομη με φοβαται λιγο...Με αφηνει και την χαιδευω πολυ,αλλα οχι να την πιασω απο την κοιλια και να τη σηκωσω:hmm:...Φοβαται μαλλον οταν δεν παταει εδαφος!:lol: Και μια φορα επιτεθηκε στην πατοφλα μου με δαγκωνια ανεξηγητα μαλλον επειδη εχει φαει κλωτσια...:mad: Ηταν πολυ φοβησμενη οταν πρωτοηρθε και εχει κανει τεραστια προοδο μεσα σε λιγες εβδομαδες.Αλλα καταλαβαινεις οτι θελω να την κανω να εμπιστευτει αργα και σταθερα και οχι να τη ζορισω.Παω και σκαβω με τα χερια μου την αμμο,την εχει μυρισει αλλα δεν εχει κανει ακομα τιποτα.

ν

Ναι φυσικά βαλε κειμενάκι κ φωτογραφίες κ ανάρτησέ τα. δε βάζεις κ εσύ την αγγελία στο αγγελιοπολης; η Τσαμπίκος λέει ότι δίνονται αμέσως από εκεί τα γατάκια
Δεν εχω φεις και το αγγελιοπολς δεν το ξερω...:hmm: Μπορει να το κανει καποιος αλλος για μενα?

Exεις δικιο μονο που το γατουνι δε με εφηνει και πολυ να του πιανω τα ποζαρακια και εχει νυχαρες ακομη και φοβαμαι κι εγω.Γενικα δεν εχει ουτε 1 μηνα που με εμπιστευτηκε να την πιανω και ακομη με φοβαται λιγο...Με αφηνει και την χαιδευω πολυ,αλλα οχι να την πιασω απο την κοιλια και να τη σηκωσω:hmm:...Φοβαται μαλλον οταν δεν παταει εδαφος!:lol: Και μια φορα επιτεθηκε στην πατοφλα μου με δαγκωνια ανεξηγητα μαλλον επειδη εχει φαει κλωτσια...:mad: Ηταν πολυ φοβησμενη οταν πρωτοηρθε και εχει κανει τεραστια προοδο μεσα σε λιγες εβδομαδες.Αλλα καταλαβαινεις οτι θελω να την κανω να εμπιστευτει αργα και σταθερα και οχι να τη ζορισω.Παω και σκαβω με τα χερια μου την αμμο,την εχει μυρισει αλλα δεν εχει κανει ακομα τιποτα.

μαρη το γατι πρεπει να σκαψει οχι εσυ:lol:παντως γι αυτο το θεμα ζορισε την..πηγαινε κουτσα στραβα και σκαψτης τα ποδια..ο σιανρο δεν πλησιαζοταν παρολαυτα τον εβαλα με το ζορι να σκαψει..δεν θα παθει τιποτα:P

Πιαζι μου σκαβω την αμμο για να της δωσω το παραδειγμα,το τι πρεπει να κανει!Ασε που ακουει και το χρατσα χρατσα και καταλαβαινει:lol:

Πιαζι μου σκαβω την αμμο για να της δωσω το παραδειγμα,το τι πρεπει να κανει!Ασε που ακουει και το χρατσα χρατσα και καταλαβαινει:lol:

δεν την παλευεις/..:lol::lol:

Δεν εχω φεις και το αγγελιοπολς δεν το ξερω...:hmm: Μπορει να το κανει καποιος αλλος για μενα?
οκ για το φεις
για το άλλο μπες εδώ https://www.aggeliopolis.gr κ κάνε αναρτηση της αγγελίας σου είναι πάρα πολύ απλά. Επειδή ζητάει κ προσωπικά στοιχεία κ φωτογραφίες καλύτερα να το κάνεις μόνη σου γιατί μετά θα σου έρχονται κ οι ενημερώσεις για την αγγελία σου αν πάλι δεν τα καταφέρεις πες μου αλλά δεν πιστεύω γιατί είναι πάρα πολύ εύκολο απλά κάνεις αναρτήση αγγελίας

οκ για το φεις
για το άλλο μπες εδώ https://www.aggeliopolis.gr κ κάνε αναρτηση της αγγελίας σου είναι πάρα πολύ απλά. Επειδή ζητάει κ προσωπικά στοιχεία κ φωτογραφίες καλύτερα να το κάνεις μόνη σου γιατί μετά θα σου έρχονται κ οι ενημερώσεις για την αγγελία σου αν πάλι δεν τα καταφέρεις πες μου αλλά δεν πιστεύω γιατί είναι πάρα πολύ εύκολο απλά κάνεις αναρτήση αγγελίας
Ευχαριστω καλη μου!

Παιδια συνεχιζει και κλαιει..Την εχω μαζι μου,τα δικα μου στο μπανιο και με κοιταει και κλαιει...Τι θελει το κρουασαν??:PΠολυ παραπονιαρα ειναι!

Ευχαριστω καλη μου!

Παιδια συνεχιζει και κλαιει..Την εχω μαζι μου,τα δικα μου στο μπανιο και με κοιταει και κλαιει...Τι θελει το κρουασαν??:PΠολυ παραπονιαρα ειναι!

ο σιανρο την 1η φορα που τα εκανε απο οταν τα πηραμε εκλαιγε πριν κανα 10λεπτο..οποτε ισως θελει αυτο

Καλημερα απο την Αρέθουσα!Στις 10:30 θα τηλ στο γιατρο...Το ζητιανακι παιναει σαν λυκος και με παρακαλαει και μου ειναι πολυ δυσκολο να κανω πως δεν ακουω...:(Αλλα ετσι πρεπει.

Στειρωνομαστε στις 12:00!:up::up::up::up::up::up::up::up:

Αν και ψάχνω Σιάμ, σε περίπτωση που δεν κρατήσω μία που βρήκα λόγω ηλικίας, προβλέπω να στην παίρνω και να ερχεται Θεσσαλονίκη παρέα στον σιαμέζο μου!

Απογοητευση....:( Η γατουλα δεν εμπαινε με τιποτα στο κλουβακι μεταφορας...ουτε με λιχουδιες ουτε τιποτα...Οποτε η στειρωση αναβαλεται μεχρι να εκπαιδευτει να μπαινει μεσα..:(:(:(

Αν και ψάχνω Σιάμ, σε περίπτωση που δεν κρατήσω μία που βρήκα λόγω ηλικίας, προβλέπω να στην παίρνω και να ερχεται Θεσσαλονίκη παρέα στον σιαμέζο μου!
Θα ειναι τελεια να εχει και αλλο γατακι παρεα,αλλα κατσε πρωτα να στειρωθει κτλ και βλεπουμε...Πρεπει να μαθει και το μεσα,εκτος κι αν εχεις αυλη/κηπο...

1ος όροφος και δεν μου αρέσουν οι κήποι :P

εχουν ολοκληρη την μπαλκονάρα να τρέχουν και να παίζουν, και να σηκώνουν την γειτονιά και το κόκερ των απέναντι στο πόδι.

στήρωση ε? δεν εχω κανει τον αντρακλα μου ακόμη γιατί αν και 5 ετών κοντά δεν μου έχει ψεξάσει (ψινάκης ο ψιψινάκης)

(btw.. Ουτε ο δικός μου μπαίνει στο κλουβί οταν πάμε ταξίδι. Μόνο σε μια σακούλα σουπερ μαρκετ και μεταφορά μεχρι το αμαξι που είναι συνοδηγός πάντα

1ος όροφος και δεν μου αρέσουν οι κήποι :P

εχουν ολοκληρη την μπαλκονάρα να τρέχουν και να παίζουν, και να σηκώνουν την γειτονιά και το κόκερ των απέναντι στο πόδι.

στήρωση ε? δεν εχω κανει τον αντρακλα μου ακόμη γιατί αν και 5 ετών κοντά δεν μου έχει ψεξάσει (ψινάκης ο ψιψινάκης)

(btw.. Ουτε ο δικός μου μπαίνει στο κλουβί οταν πάμε ταξίδι. Μόνο σε μια σακούλα σουπερ μαρκετ και μεταφορά μεχρι το αμαξι που είναι συνοδηγός πάντα
Σακουλα???:blink: Ειναι τρομαχτικο και επικινδυνο επισης!:blink:
anyway το μπαλκονι πρεπει να το περιφραξεις οπωσδηποτε,εχουν πεσει απειρα γατακια απο μπαλκονια...
Και καλυτερα να στειρωσετε το γατουλη σας γιατι αν παρεις δευτερο γατακι μπορει να μην τα πηγαινουν καλα και να φταιει αυτο.Επισης υπαρχουν αλλοι,σοβαροτεροι λογοι υγειας που πρεπει να στειρωνονται τα ζωα.

χαχα δεν μπορω να στο περιγραψω το σακουλα θεμα.. ειναι παιχνιδι και φυσικα γινεται με προσοχη (αφου κοβω τα χερουλια).

οσο για την στειρωση δεν ειμαι υπερ αν δεν υπαρχει θέμα ορμονων ή υγείας οπως και λοιπών προβλημάτων (π.χ. ψέκασμα)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back