bunny
Περιβόητο μέλος
Αχου τη!
Παιδια εκλεισα τα μωρα μου στο μπανιο και την αφησα να αξερευνησει το σπιτι και κοιταζει τοσο παραξενεμενη γυρω της...Εχει πολυ πλακα!Της εχει κανει εντυπωση ενα καδρο.Μεχρι και το φωτιστικο κοιταζει με απορια!
![]()

Θα τη βάλω εγώ στο fb.Αλλά έχεις κι εσύ,αφού σε είχα κάνει add και θυμάμαι ότι έχουμε μιλήσει μια δυο φορές...Anyway εγώ τη βάζω και βλέπουμε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crystallyn
Νεοφερμένο μέλος
τρέλα ειναι.
είναι δυνατόν αυτό το μανάρι να είναι μόνο 6 μηνών?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

Που τα βρίσκεις όλα τα όμορφα γατόνια???

Για να την πας για στείρωση μπορείς να της δώσεις και χαπάκι για να την ηρεμήσεις και να την βάλεις στην γατοφόρο.

Αν και πιστεύω καλύτερα θα είναι να σε εμπιστευτεί και να την βάλεις εσύ, αν δεν έχεις πρόβλημα χρόνου.

kounelaki
Περιβόητο μέλος
To'χω διαγραψει..Θα τη βάλω εγώ στο fb.Αλλά έχεις κι εσύ,αφού σε είχα κάνει add και θυμάμαι ότι έχουμε μιλήσει μια δυο φορές...Anyway εγώ τη βάζω και βλέπουμε.
Δεν ξερω με σιγουρια αλλα καπου εκει αν κρινω απο τα μικροσκοπικα δοντακιαείναι δυνατόν αυτό το μανάρι να είναι μόνο 6 μηνών?
Ολα τα γατονια του χωριου ειναι πανεμορφα,εχουν ζευγαρωσει μεταξυ τους και εχουν αποκτησει ματαρες.Είναι κουκλάρα Έλενα!!!Που τα βρίσκεις όλα τα όμορφα γατόνια???
Για να την πας για στείρωση μπορείς να της δώσεις και χαπάκι για να την ηρεμήσεις και να την βάλεις στην γατοφόρο.
Αν και πιστεύω καλύτερα θα είναι να σε εμπιστευτεί και να την βάλεις εσύ, αν δεν έχεις πρόβλημα χρόνου.![]()
Σκεφτηκα κι εγω αυτο με το χαπι,να το μαστουρωσουμε το κοριτσι γιατι ειναι πολυ φοβιτσιαρικο..

elvenstar
Επιφανές μέλος
Έλενα καλύτερα να ρωτήσεις το γιατρό γιατί θα κάνει ήδη ναρκωση εκείνη την ημέρα αν της δώσεις κ χαπάκι από πριν δεν ξέρω κατα πόσο θα είναι συνετό αυτό.To'χω διαγραψει..
Σκεφτηκα κι εγω αυτο με το χαπι,να το μαστουρωσουμε το κοριτσι γιατι ειναι πολυ φοβιτσιαρικο..![]()
Ελενα ποιο κειμενάκι θα βάλουμε στην αγγελία κ ποιες φωτογραφίες;
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Εννοειται οτι θα παρω πρωτα τη συμβουλη του γιατρου.Έλενα καλύτερα να ρωτήσεις το γιατρό γιατί θα κάνει ήδη ναρκωση εκείνη την ημέρα αν της δώσεις κ χαπάκι από πριν δεν ξέρω κατα πόσο θα είναι συνετό αυτό.
Ελενα ποιο κειμενάκι θα βάλουμε στην αγγελία κ ποιες φωτογραφίες;
Βαλτε αυτη που κανει βαρελακι και οτι ειναι 6 μηνων κτλ και θα δωθει σε φιλοζωοο ατομο εντος κι εκτος Κρητης κτλ
Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Λοιπον ειναι κουκλαρα και ειναι ιδια με τον κουκλο που τωρα λεγεται Παντελης. !!!! Αν δεν ηταν στην Κρητη θα ελεγα οτι εχουν ιδια μανα και μπαμπα!!!! Τωρα το χαπακι που μπορεις να της δωσεις ειναι το calmivet 1 χαπακι για 5 κιλα και περιμενεις καμια ωρα περιπου και υστερα την βαζεις στο κλουβακι, απλα ο κτηνιατρος θα την κρατησει στο ιατρειο και θα της κανεις την στειρωση την επομενη, δεν κανει να της κανει ναρκωση...δεν θα παθει και τιποτα. Σε οτι αφορα το αγγελιοπολις ειναι το www.aggelioPolis.gr και ειναι πολυ ευκολο να βαλεις την αγγελια, εγω απο αυτο εχω δωσει 5 γατουνια και τελικα πηγαν και σε πολυ καλα σπιτακια..Παντως θα βρει σπιτι ...υπομονη θελει!!!!

Θα φρικαρει μια μερα μεσα στο κλουβακι μεταφορας...Καλα θα ρωτησω το γιατρο και θα δω.Παντως ειναι η τελευταια μας λυση,αν δεν καταφερει να μπει με το καλο!
Θα βαλω αγγελεια κι εκει!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Εδειξε πως σταματησε να φοβαται με το παραμικρο,εκανε και βαρελακια πανω στο ποδι μου και το αγκαλιασε
παρολο που παλια το φοβοταν!
Απλωνε σιγα σιγα το χερακι της να πιασει το δικο μου αλλα επειδη εχει νυχια μολις με ακουμπησε..αουτσ!

Ειναι καλουλη μωρε,υπομονη θελει μαλλον δεν την αγαπησε ποτε κανενας ανθρωπος και δεν εμπιστευεται ευκολα...

Λοιπον φορτησα τη μπαταρια της μηχανης και βουρ για βιντεο!Να ειστε σε αναμονη!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
ΕΤΣΙ θα σε τουμπάρει κι αυτή στο τέλος και θα την κρατήσεις!

natalouko
Επιφανές μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος
Βαρελομπουμπούκα μου εσύ!
Την έχω ανεβάσει στο fb,οκ;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Εννοειται!Βαρελομπουμπούκα μου εσύ!Την έχω ανεβάσει στο fb,οκ;

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Μη τα λες αυτα και σε ακουσει καμια μαμα μου!Λοιπόν, τα είδες τα "βαρελάκια"??
ΕΤΣΙ θα σε τουμπάρει κι αυτή στο τέλος και θα την κρατήσεις!![]()

Η αληθεια ειναι οτι εχουν ενδιαφερθει παααρα πολλοι γονεις

οποτε δεν υπαρχει τετοιο θεμα,αφου εγω μεσα στο σπιτι(με ενα μικρο δυαρι που εχω) δεν μπορω να το τριτωσω το κακο
Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Το κρουασανάκι σου το ανέβασα κ εγώ Ελενα στον τοίχο μου. Καλή τύχη να έχειΜη τα λες αυτα και σε ακουσει καμια μαμα μου!
Η αληθεια ειναι οτι εχουν ενδιαφερθει παααρα πολλοι γονειςοποτε δεν υπαρχει τετοιο θεμα,αφου εγω μεσα στο σπιτι(με ενα μικρο δυαρι που εχω) δεν μπορω να το τριτωσω το κακο
![]()

Voula
Διάσημο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστω αγαπη μου,καλα εκανες!Το κρουασανάκι σου το ανέβασα κ εγώ Ελενα στον τοίχο μου. Καλή τύχη να έχει![]()
Ευχαριστω πολυ Βουλα μου.Εδω ειναι τωρα μπλεκεται στα ποδια μου,εχει φαει μιση κονσερβα και θελει κι αλλο!!!!!!!Πολυ λιχουδα ρε παιδι μου!Εύχομαι να είναι καλότυχη Έλενα. Έτσι κι αλλιώς είναι μια κούκλα.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool