Αρέθουσα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλημερα απο το Αρεθουσι.Προχθες το βραδυ ακουω χρατσ χρουτσ εναν οξυ ηχο στη μπαλκονοπορτα.Πεταγομαι απο τον υπνο μου και λεω καποιος θα ειναι,κανενας κλεφτης...Αλλα μετα σκεφτομαι κλεφτης και να γρατζουναει?Δεν ακουγοταν σαν να προσπαθουσε καποιος να παραβιασει το πατζουρι...Βαζω το αφτι μου κοντα και μου κανει νιαουυυυ και συνεχιζει να γρατζουναει το αλουμινιο!Ηταν το Αρεθουσινι που ηθελε να μπει μεσα!Το μωλο μου....Του εχω βγαλει εξω το κλουβακι μεταφορας,το εχω ντυσει με ναιλον να μην μπαζει απο παντου και εχω βαλει μια παλια μπλουζα μου μεσα και την ταιζω εκει.Εχει αρχισει και μπαινει ανετα μεσα,εμαθε οτι "εκει τρωμε" και πλεον μπορω να την κλεισω στο κλουβακι.Για να δουμε ποτε θα παμε και για στειρωση..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αντε ρε κουνελομανααααααα..πατε με το μωρο σου στον γιατλοοοοο.

το μαναρακι μου.. αφου δεν φευγει περα δωθε και θελει και μεσα τι αλλο να πω... στο τελος οντως θα την κρατησεις :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αντε ρε κουνελομανααααααα..πατε με το μωρο σου στον γιατλοοοοο.

το μαναρακι μου.. αφου δεν φευγει περα δωθε και θελει και μεσα τι αλλο να πω... στο τελος οντως θα την κρατησεις :P
Προς το παρον εγω πρεπει να παω στο γιατρο...Με 38 πυρετο το κεφαλι μου καζανι,καταρροη και βηχα καλα μας παει η εξεταστικη!Και ο καλος μου που ηρθε εχει μονο το μηχανακι και που ν'ανεβεις με τετοιο ψωφοκρυο!Αρα το ταξι ειναι η λυση..εκτος κι αν φιλοτιμηθει καμια μανουλα του να μας δωσει αμαξακι...Σκατα ολε φασολε!

Γεια σου Λενάκι. Είσαι καλά καταρχήν? Πιστεύω να πήγες σε κανα γιατρό και να μην περιμένεις το Πάσχα :P

Τι κάνει το τρελογατόνι μας? Χοντραίνει κι άλλο?

Καλα ειμαι,μου επεσε ο πυρετος μονο καταρροη εχω.Το γατουνι μας εχει γινει ολοστρογγυλο απ'το φαι,Δευτερα-Τροτη θα τη στειρωσω!:clapup:

τελειααααααααα

τι γινεστε εσεις?

την πηγες για στειρωση την χοντρουλα?

Η γατουλα μπηκε προχτες στη γατοφορο με τροφη,την εκλεισα μεσα αλλα...εγινε χαμος!Εβλεπες ενα κλουβι να χτυπιεται μονο του και το πιο αγριευτικο νιαουριτο που εχεις ξανακουσει!Τρομαξα κι εγω ετσι που κοπανιοταν και σχεδον αυτοματα χωρις σκεψη της ανοιξα...Μετα καταλαβα οτι ψιλοεκανα μαμακια μιας και δεν θα παθαινε κατι,απλα εγω τρομαξα τοσο...Anyway,περασα απο τον γιατρο,του εξηγησα και μου εδωσε ενα κουτσικο χαπακι(στο μεγεθος του αντισυλληπτικου) που θα την κοιμησει!:clapup: Και περιμενουμε να το επιχειρησουμε!:clapup: Πριν λιγο ηρθε παλι και εφαγε μια κονσερβα στην καθισια το σκατουλι και εκανε βαρελακια πανω στα ποδια μου!Αβυσσος η ψυχη της γατας...:D

Υποθέτω ότι το χάπι είναι ηεριμιστικό. Πρόσεξε γιατί μπορεί να συμβεί το εξής. Να της το δώσεις πρωί και να την πιάσει το απόγευμα.
Μου έχει συμβεί στο παρελθόν. Η άλλη λύση είναι μόλις την βάλεις στην γατοφόρο και την κλείσεις μέσα, να την σκεπάσεις με μια πετσέτα για να μην βλέπει τίποτα.
Έτσι μεταφέρουμε όλες τις γάτες που πιάνουμε χωρίς πρόβλημα.

Υποθέτω ότι το χάπι είναι ηεριμιστικό. Πρόσεξε γιατί μπορεί να συμβεί το εξής. Να της το δώσεις πρωί και να την πιάσει το απόγευμα.
Μου έχει συμβεί στο παρελθόν. Η άλλη λύση είναι μόλις την βάλεις στην γατοφόρο και την κλείσεις μέσα, να την σκεπάσεις με μια πετσέτα για να μην βλέπει τίποτα.
Έτσι μεταφέρουμε όλες τις γάτες που πιάνουμε χωρίς πρόβλημα.
Κι εγω ηρεμιστηκο νομιζω οτι ειναι(μακαρι να ειναι δυνατο τουλαχιστον).Δε φαινεται και η μαρκα του ετσι οπως το εκοψε γμτ.Θα την εχω μεσα οταν της το δωσω ετσι κι αλλιως.
Αυτη βλεπει δε βλεπει απο την γατοφορο χαμος θα γινει παλι ετσι οπως την ειδα χωρις χαπι.

Ευχαριστω για της συμβουλες;)

Καλημερα!
Τι γινεται Ελενακι με τη μικρη;Στειρωθηκε;Κανενα ενδιαφερον για υιοθεσια υπηρξε;

Καλημερα!
Τι γινεται Ελενακι με τη μικρη;Στειρωθηκε;Κανενα ενδιαφερον για υιοθεσια υπηρξε;
Καλημερα!Η μικρη θα στειρωθει αν ολα πανε καλα την Πεμπτη!Μιλησα και με το γιατρο!
Εχουν ενδιαφερθει καποιοι αλλα τους εχω βαλει stand by μεχρι τη στειρωση!:D

Σημερα μου φεραν απο τη Φιλοζωικη την παγιδα για να πιασω τον κουτσουλη!Αλλα δεν θα μπορω να τον παω σημερα γιατι δεν εχω λεφτα για να κατεβωμεχρι τον γιατρο με ταξι.

Ωραια,μακαρι μετα τη στειρωση να παει σπιτακι της!

Καλή επιτυχία στην όμορφη κρητικοπούλα!:clapup::clapup:
Και μετά στο δικό της σπιτάκι με το καλό!:clapup::clapup::clapup:

βρε τι ατιμη γατουδα ειναι τουτη! δεν μπήκε ακομη στο κλουβί?

Τωρα ειχει ερθει,την εχω κλεισει μεσα,ειναι ξαπλωμενη στο χαλακι αλλα ειναι νωρις για να της δωσω το χαπι.Στις 6 θα παμε και δεν θελω να εχει περασει η επιδραση....

αντε τι καλά :) αντε αντε την τσούπρα

Ελπιζω να την πιασει δηλαδη και να μην ειναι καμια μουφα και η γατα δεν ημερεψει....Αν ειναι και δυνατο και την παρει ο υπνος ακομη καλυτερα,δε θα εχω κλαματα στο ταξι!Γιατι και ο κτηνιατρος βιαζοταν(εχει παντα πολυ κοσμο) και δε μου εξηγησε αν θα κοιμηθει ή θα ηρεμησει απλα.Αντε να δουμε...

Καλή επιτυχία για σήμερα γλυκειά Αρεθουσα!!!:P:P:D:D

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back