Αριάδνη

τελικά η Αριάδνη είναι 6 μηνών, γιατί είναι αδερφή της Ξανθούλας που είναι τόσο...
αλλά είχε και το σκουλήκι και ήταν λίγο ήρεμη και έτσι δεν έτρωγε πολύ...
τώρα που την πήρα βέβαια σε ένα μήνα σχεδόν, έγινε διπλή..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μήπως έχει έναν ελαφρύ οίστρο? εμένα η Νάλα την πρώτη φορά είχε ελαφρύ οίστρο, κυλιόταν στο πάτωμα, ξάπλωνε ανασκελα και σταματησε ξαφνικά. Είπα ιδέα μου θα ήταν. Ρώτησα τον κτηνίατρο όμως κ μου είπε πως μπορεί να είναι ελαφρύς οίστρος και θα επανέλθει σε 2 εβδομάδες. Και είχε δικιο. Οταν ξαναήρθε ο γερός οίστρος, το καταλάβαμε για τα καλα. Κυλιόταν στο πάτωμα, έβαζε την ουρά στο πλάι, νιαούριζε δυνατά, κοίταζε με αγωνία έξω από το παράθυρο, τέντωνε τ' αυτιά της στα καλέσματα των άλλων γατών από τον δρόμο, και υπέφερε η καημένη. Την πήγαμε για στείρωση τελικά μετά από καμιά εβδομάδα δέκα μέρες και ηρέμησε.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το να βλέπει τα άλλα γατάκια έξω είναι θετικό ή αρνητικό;

σήμερα πρώτη φορά την χαϊδεψα και την έπιασα από τον λαιμό...
δεν ξέρω αλλά είναι απίθανο γατάκι...

τελικά την ζύγισα είναι 1.7 κιλά ακριβώς...

1.700 και εξι μηνων δεν ειναι παρα πολυ λιγο;Γιατρος την εχει δει;

ναι, αλλά είναι ένας να μην πω...

δηλαδή πόσο έπρεπε να ήταν;

σας ξαναείπα, ότι λογικά εγώ την πήρα 5 μηνών και
ήταν τίγκα στα λευκά σκουλήκια,
το κατάλαβα και με drintol έφυγαν, αλλά ήταν μάλλον λίγο αργά...

υπάρχει κάποιος πίνακας με αναλογίες ηλικιας βάρου...

Κοιτα,για να καταλαβεις,η δικη μου ειναι πεντε μηνων και κατι,και ειναι 2.200,και ειναι παρα πολυ μικροσωμη γατουλα.Πινακας δε νομιζω να υπαρχει,αλλα θα πρεπει να τη δει καποιος κτηνιατρος και να τρεφεται σωστα για να παρει λιγο πανω της.Δεν ξερω,εμενα μου φαινεται υπερβολικα λιγο.

τι να πω, τις δίνω δίαφορες τροφές,
τρώει πάντα λίγο...
μάλλον τώρα είναι και σε οίστρο...

Καμιά φορά μπορεί να είναι και το σκαρί της έτσι. Εμένα η Νάλα είναι 14 μηνών και όταν την πήγα για στέιρωση, πριν 2 μήνες δηλ. ήταν μόνον 2500 γραμ. και χαρακτηριστικά ο γιατρός είπε: πωπω το γλυκό μου είναι 2,5 κιλά εκ των οποίων το μισό κιλό σίγουρα είναι τρίχα!!!:D
Και της έκανε στείρωση για γατάκι 1 κιλού μόνον. Ολα πήγαν τέλεια. Ακόμα κ τώρα είναι λιγόφαγη, και πολύ ντελικάτη. Μπορεί λοιπόν να είναι έτσι το σκαρί της Αριάδνης σου. Μα έχει δίκιο η Δώρα. Να την πας στο γιατρό για έλεγχο. Αλλωστε έχει κάνει εμβόλια?:)

μετά από 3 σχισμένα χαρτόκουτα και λίγο αίμα από εμένα και τον γιατρό..
(θετικός στον Αμυγδαλεώνα) βάλαμε το πρώτο μας εμβόλιο...

το επόμενο σε ένα μήνα...

βγάλαμε και "διαβατήριο".. :D

μετά από 3 σχισμένα χαρτόκουτα και λίγο αίμα από εμένα και τον γιατρό..
(θετικός στον Αμυγδαλεώνα) βάλαμε το πρώτο μας εμβόλιο...

το επόμενο σε ένα μήνα...

βγάλαμε και "διαβατήριο".. :D
Δεν της εχεις παρει κλουβακι μεταφορας;Αποπαρασιτωσεις,ολα ΟΚ;Τον ρωτησες για το βαρος της;

ναι τα έχω κάνει...
για το βάρος η επίδραση από το σκουλήκι... :(
αλλά τώρα πάμε εντάξει...

Ωραια,τοτε θα παρει πανω της συντομα η μικρουλα.:)

ναι, αφού έγινε σχεδόν διπλή...

εδώ μας έβαλε κάτω 2 άντρες... :D

ναι, αφού έγινε σχεδόν διπλή...

εδώ μας έβαλε κάτω 2 άντρες... :D
:lol::lol::lol:
Κι εμενα ο προηγουμενος γατουλης μου ειχε παθει μολυνση απο τα σκουληκια σε ηλικια μολις 40 ημερων,αλλα το ξεπερασε και πηρε ολο το μηκος και το βαρος του μαζεμενα,1,5 ετους ηταν 6 κιλα!

τι σύπτωση σήμερα που έγινα Cat Friend βάλαμε το εμβόλιο..

εντάξει ήρεμη είναι με τόσα που τραβήξαμε...

αλλά δεν τρώει τπτ, το βλέπει, το μυρίζει μόνο πίνει πολύ νερό...

Μην ανησυχείς τώρα θα μπει σε πρόγραμμα θα πάρει και βάρος και όλα καλά. Να τη χαίρεσαι την κουκλίτσα σου

σήμερα - τώρα - κάθησε πρώτη φορά στα πόδια μου... πολύ θετικό... :)

αρχίζει και μισεί το φορητό, αλλά μόλις έρχεται το αφήνω... γειά...

Σιγα σιγα θα γινετε αχωριστοι!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back