Αριάδνη

Ποιό ακούς???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το άλλο που έφυγε εννοώ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ανακάλυψα δύο θετικά της Αριάδνης:

πρώτο ότι άν δεν έχει πολύ φαγητό το βράδυ - και μόνο - έρχεται να την χαϊδέψεις,
την ημέρα απλώς γκρινιάζει και σε κοιτάει στα μάτια...

δεύτερο το βράδυ ήρθε έκατσε ώρα πολύ και μου έδειξε,
πού και πως να την χαϊδεύω...
αντιδρούσε πολύ απαλά με τα ποδαράκια και το στοματάκι,
δαγκώνωντας ανεπαίσθητα και με τα νύχια σχεδόν καθόλου...

από ότι κατάλαβα, τις αρέσει στο λαιμό και στην πλάτη...

ανακάλυψα δύο θετικά της Αριάδνης:

πρώτο ότι άν δεν έχει πολύ φαγητό το βράδυ - και μόνο - έρχεται να την χαϊδέψεις,
την ημέρα απλώς γκρινιάζει και σε κοιτάει στα μάτια...

δεύτερο το βράδυ ήρθε έκατσε ώρα πολύ και μου έδειξε,
πού και πως να την χαϊδεύω...
αντιδρούσε πολύ απαλά με τα ποδαράκια και το στοματάκι,
δαγκώνωντας ανεπαίσθητα και με τα νύχια σχεδόν καθόλου...

από ότι κατάλαβα, τις αρέσει στο λαιμό και στην πλάτη...

Να δοκιμάσεις και κάτω από το σαγόνι:)

ναι, και εκεί τις αρέσει...

διάβασα και την ιστορία με τα γατιά σου..

τα πορτοκαλόγατα, φαίνονται τα πιό όμορφα στις φωτογραφίες...
δεν έχω δει αληθινά, αλλά από χαρακτήρα κανονικά όπως τα άλλα;, δεν είναι ράτσα;

ναι, και εκεί τις αρέσει...

διάβασα και την ιστορία με τα γατιά σου..

τα πορτοκαλόγατα, φαίνονται τα πιό όμορφα στις φωτογραφίες...
δεν έχω δει αληθινά, αλλά από χαρακτήρα κανονικά όπως τα άλλα;, δεν είναι ράτσα;

:):):)
Τα πορτοκαλόγατα είναι τέλεια,ναι!:up::up:
Domestic Short Hair,European Short Hair...κάτι τέτοιο.
Ωστόσο,σημασία έχει η φάτσα κι όχι η ράτσα!:lol: Και έχουν κάτι φάτσες τα δικά μου και τα δυό...μοναδικές!:D:D

σήμερα είχαμε δύο, πολύ θετικά γεγονότα...

πήγα στον έναν γείτονα που ¨φαίνεται¨ ότι δεν έχει γάτες,

αλλά είχε ένα πορτοκαλόγατο, δώρο από Ρωσσίδα (old),

εντυπώσεις καλός χαρακτήρας (εκφραστικός, διαχυτικός), αλλά την περίμενα πιό όμορφη...
θυληκή 7 μηνών ήτανε...

τους έσωσε από φίδι - μικρή οχιά - που μπήκε στο σπίτι!!!...
το στριμωξε στην γωνία...

δεν την κυνηγάνε τα περισσότερα σκυλιά!!!...

η Αριάδνη όλο παράπονα, έλειπα όλη μέρα... τόσα χιλιόμετρα, τόσα πρόσωπα...
Α, ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΦΑΓΕ ΤΠΤ, ΟΣΟ ΕΛΕΙΠΑ... (είχα βάλει την τροφή πρόσωπο, μήπως γυρίσω το πρωΐ..)

το δεύτερο θετικό ότι η γιαγιά μου (ναι ζει, ναι δικό της είναι το σπίτι...)
που σκοτώνει άνθρωπο, αν μιλάμε για καθαριότητα...

έλειπα, είδα το γατάκι
ΚΑΙ μου είπε: καλά έκανα και το πήρα για παρέα και ότι και αυτή παλιά κοιμόταν με γατί...

και ένα τελευταίο:
πριν 3 χρόνια, είχα πάει στο χωριό, δεν τρελενόμουν για γάτες
και μου είπε η καλύτερη είναι αυτή δηλ. η Βάσα η μάνα της Αριάδνης,
δεν είχα καταλάβει γιατί είναι καλύτερη,
έβλεπα ένα κοπάδι πεινασμένες που θέλει να φάει...
Τώρα κατάλαβα...

TO ΠΕΙΡΑΜΑ ΠΕΤΥΧΕ, δίχως να το επιδιώξουμε,
στην επιχείρηση
με τον τζαμζή να αλλάξουμε κλείσουμε όλα τα τζάμια στο μπαλκόνι...

πριν τρεις είχα πάει στο νέο τμήμα του σπιτιού λόγω κρύου,
η Αριάδνη δεν χάρηκε καθόλου και ήταν όλο γκρίνια...

χτες ήρθε ο τζαμτζής να αλλάξει δύο τζάμια, διότι πολύ κρύο εδώ πάνω
και η Αριάδνη...

τελικά πήγε στο παλιό σπίτι, αφού αντέχει το κρύο, κοιμάται πάνω στο
ασύρματο modem αρκετά ζεστό και όσο μια θήκη και cd, επιπλέον...
τρώει εκεί που έτρωγε...

βγαίνει έξω, βλέπει την μητέρα της, που κι αυτή ξέρει με τι
χαϊβάνι έχει να κάνει...

αυτό γίνεται εδώ και τρεις μέρες,

μπορώ να την ποιάσω όποτε θέλω...

ελπίζω να μείνει σύντομα μητέρα, μια και έγινε ήδη 2.5 κιλά ακριβώς...

Εννοείς να γεννήσει...;

Νικο,της εχεις κανει ολα τα εμβολια;Επισης,την εχεις εξετασει και εμβολιασει για λευχαιμια και λοιμωδη περιτονιτιδα;Πρεπει να αποπαρασιτωθει πολυ καλα πριν γινει μαμα.Επισης,σκεφτηκες τι θα κανεις με τα μικρα;Θα τα κρατησεις,θα τα χαρισεις;Εχεις ενημερωθει σχετικα με τη διατροφη της κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και κατα τη γαλουχια;Ισως χρειαστει συμπληρωμα διατροφικο,καθως ειναι μικροσωμη απο οτι λες.Επισης,εχεις κτηνιατρο κοντα;Τοσο ελαφρα γατακια στην πρωτη γεννα μπορει να χρειαστουν βοηθεια.Εχεις ενημερωθει σχετικα με τη διαδικασια της γεννας;Μπορει να χρειαστει να τη βοηθησεις,και πρεπει να ξερεις πως και τι να κανεις,για να μην την τραυματισεις ή κανεις κακο στα μικρα.Βλεπεις,μια εγκυμοσυνη ενος ζωου που εχουμε την ευθυνη του δεν ειναι απλα ενα ανοιγμα πορτας...

Νικο,της εχεις κανει ολα τα εμβολια;Επισης,την εχεις εξετασει και εμβολιασει για λευχαιμια και λοιμωδη περιτονιτιδα;Πρεπει να αποπαρασιτωθει πολυ καλα πριν γινει μαμα.Επισης,σκεφτηκες τι θα κανεις με τα μικρα;Θα τα κρατησεις,θα τα χαρισεις;Εχεις ενημερωθει σχετικα με τη διατροφη της κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και κατα τη γαλουχια;Ισως χρειαστει συμπληρωμα διατροφικο,καθως ειναι μικροσωμη απο οτι λες.Επισης,εχεις κτηνιατρο κοντα;Τοσο ελαφρα γατακια στην πρωτη γεννα μπορει να χρειαστουν βοηθεια.Εχεις ενημερωθει σχετικα με τη διαδικασια της γεννας;Μπορει να χρειαστει να τη βοηθησεις,και πρεπει να ξερεις πως και τι να κανεις,για να μην την τραυματισεις ή κανεις κακο στα μικρα.Βλεπεις,μια εγκυμοσυνη ενος ζωου που εχουμε την ευθυνη του δεν ειναι απλα ενα ανοιγμα πορτας...

Συμφωνώ...:/::/:

ναί, όλα βρήκα γνωστό κτηνίατρο, δουλευει σε κέντρο... :)
και πλήρη αποπαρασίτωση, τελικά πρέπει να χεις γνωστό σε αυτόν τον κόσμο...
ο ντόκτορ αν χρειστώ κάτι σε πέντε λεπτά είναι εδώ!!!...

φυσικά σκέφτηκα για τα μικρά, μεχρι και 3 να μην πω 5, τα κρατάω...

θέλει ειδική διατροφή, εύκολο... υπάρχουν σκευάσματα...

τώρα το χαΐβάνι πως θα γίνει να μείνει έγκυος;; να κάνω κάτι; τροφή;

για την βοήθεια στην γέννα, για δώστε κάνα link με φωτός αν γίνεται,
αφού λέτε δεν πρέπει να ποιάνει τα νεογγένητα, άνθρωπος;;

ναί, όλα βρήκα γνωστό κτηνίατρο, δουλευει σε κέντρο... :)
και πλήρη αποπαρασίτωση, τελικά πρέπει να χεις γνωστό σε αυτόν τον κόσμο...
ο ντόκτορ αν χρειστώ κάτι σε πέντε λεπτά είναι εδώ!!!...

φυσικά σκέφτηκα για τα μικρά, μεχρι και 3 να μην πω 5, τα κρατάω...

θέλει ειδική διατροφή, εύκολο... υπάρχουν σκευάσματα...

τώρα το χαΐβάνι πως θα γίνει να μείνει έγκυος;; να κάνω κάτι; τροφή;
Το πως θα μεινει εγκυος θα το ορισει αυτη.Οποτε και οταν εχει οιστρο,θα φυγει.Εξετασεις επαναλαμβανω,για λευχαιμια,λοιμωδη και AIDS εχει κανει;Εμβολιο για τις δυο πρωτες αρρωστιες;Αν οχι,μπορει να τις έχει,ή να τις κολλησει απο το ζευγαρωμα,και να τις μεταδωσει στα μικρα.Επισης,εχε υποψιν σου οτι μπορει να χρειαστει γιατρο οταν επιστρεψει εγκυος,για να την ελεγξει για βαθιες δαγκωνιες ή πληγες απο το ζευγαρωμα.

έχει κάνει τα πάντα που μπορεί να γίνει καθότι ο γνωστός είναι στο δημόσιο και
τα κάναμε free..

βαθιές δαγκωνιές ή πληγές από το ζευγάρωμα ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ... :D :D

έχει κάνει τα πάντα που μπορεί να γίνει καθότι ο γνωστός είναι στο δημόσιο και
τα κάναμε free..

βαθιές δαγκωνιές ή πληγές από το ζευγάρωμα ΓΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕ ΜΟΥ... :D :D
Α,βγηκαν αρνητικες οι εξετασεις της;Για πες μου κι εμενα,της πηραν πολυ αιμα;Σε ποσες μερες βγηκαν;
Δεν γνωριζεις πως ζευγαρωνουν οι γατες;Το ζευγαρωμα ποναει αρκετα,και οι αρσενικοι τις δαγκωνουν για να κατσουν.Επισης,μπορει να ζευγαρωσει με παραπανω απο εναν αρσενικο,ή να τραυματιστει αρκετα.

όχι πολύ αίμα, έχουν σχετικά καινούργια μηχανήματα,
σαν νομαρχία η Καβάλα - παλιές ένδοξες εποχές - είναι ισχυρή...

κάνανε αρκετές μέρες, διότι έιναι και δημόσιο, κανονικά δεν αργούν...
όλα καλά...

πως να γνωρίζω πως ζευγαρώνουν οι γάτες; any advice?

καλά θα την περιθάλψουμε, δηλ. οι θυληκές δεν θέλουν;

όχι πολύ αίμα, έχουν σχετικά καινούργια μηχανήματα,
σαν νομαρχία η Καβάλα - παλιές ένδοξες εποχές - είναι ισχυρή...

κάνανε αρκετές μέρες, διότι έιναι και δημόσιο, κανονικά δεν αργούν...
όλα καλά...

πως να γνωρίζω πως ζευγαρώνουν οι γάτες; any advice?

καλά θα την περιθάλψουμε, δηλ. οι θυληκές δεν θέλουν;
Τι να σου πω βρε Νικο μου,διαβασε κανενα αρθρο,δες κανενα βιντεο,ενημερωσου.Τι θες,να στο σχεδιασω κιολας;Στο περιεγραψα χοντροκομμενα πιο πανω.Οι θηλυκες θελουν,αλλα λογω του επωδυνου της επαφης δεν καθονται χωρις γραπωμα.Τωρα απο εκει και περα,εγω ξεψαχνισα καθε αρθρο και βιβλιο που βρηκα για να ειμαι ετοιμη για το ζευγαρωμα και τη γεννα,σε συμβουλευω να κανεις το ιδιο,δεν ειναι απλη υποθεση.

καλά όπως και να χει έχουμε χρόνο, 2 μήνες η εγκυμοσύνη άλλωστε...
θα προσπαθήσω να ενημερωθώ..

Την Αριάδνη θέλεις να τη ζευγαρώσεις εσύ με γάτο που έχεις βρει,από γνωστό,από φίλο κλπ;:hmm:
Γιατί αν εκείνη μπαινοβγαίνει από το σπίτι,το πιθανότερο είναι ότι δεν θα ζευγαρώσει μπροστά σου κιόλας,εννοώ ότι μπορεί να πάει κάπου μακριά και εσύ να μην τη δεις,ούτε το ζευγάρωμα,ούτε τίποτα.Γιατί δεν κατάλαβα ακριβώς τι θες να κάνεις.
Και κάτι άλλο...προσωπική μου άποψη,βέβαια...
δεν καταλαβαίνω τι θέλεις,γενικά.Θέλεις να έχεις γάτα; Θέλεις περισσότερες γάτες; Θέλεις η γάτα/οι γάτες σου να γεννήσουν,να κάνεις εκτροφείο...; Η Αριάδνη πόσων μηνών είναι τώρα;
Η όλη διαδικασία που ακολουθείς μου φαίνεται πολύ "ψεκάστε-σκουπίσατε-τελειώσατε".:confused: Συγγνώμη κιόλας,έχεις τα διπλάσια χρόνια από εμένα,αλλά...Πήρες γατούλα,δεν ξέρω αν καλά καλά πρόλαβες να μάθεις το χαρακτήρα της,να τη χαίρεσαι,να παίζετε,να,να....να τη ζήσεις,που λένε! Και μετά στο καπάκι μιλάς για ζευγάρωμα,εγκυμοσύνη κλπ.
Εμένα,πάντως,δεν μου φαίνονται σωστά όλα αυτά...

"Δεν θέλω να τους χαλάσω τη διασκέδασή τους.
Το ζευγάρωμα είναι λίγο σε διάρκεια και αρκετά επίπονο, για τις γάτες. Δεν είναι διασκέδαση. Επίσης δεν είναι διασκέδαση η παραγωγή 20 γατιών ανα έτος. Το σταθερό ζευγάρωμα έχει σαν αποτέλεσμα την εξασθένιση του οργανισμού της γάτας και μπορεί να μικρύνει και την περίοδο ζωής της. Κατά το ζευγάρωμα, οι γάτες μπορεί να κολλήσουν διάφορες θανατηφόρες αρρώστιες, όπως λευχαιμία ή AIDS των αιλουροειδών, μέσω των δαγκωμάτων. Οι περιπλανόμενοι γάτοι μπορούν να τραυματιστούν ή να σκοτώσουν από ένστικτο και όχι από διασκέδαση κατά την αναζήτηση μίας γάτας."

Από το interpet.gr.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back