nikosxeng
Εκκολαπτόμενο μέλος
Την Αριάδνη θέλεις να τη ζευγαρώσεις εσύ με γάτο που έχεις βρει,από γνωστό,από φίλο κλπ;
Γιατί αν εκείνη μπαινοβγαίνει από το σπίτι,το πιθανότερο είναι ότι δεν θα ζευγαρώσει μπροστά σου κιόλας,εννοώ ότι μπορεί να πάει κάπου μακριά και εσύ να μην τη δεις,ούτε το ζευγάρωμα,ούτε τίποτα.Γιατί δεν κατάλαβα ακριβώς τι θες να κάνεις.
Και κάτι άλλο...προσωπική μου άποψη,βέβαια...
δεν καταλαβαίνω τι θέλεις,γενικά.Θέλεις να έχεις γάτα; Θέλεις περισσότερες γάτες; Θέλεις η γάτα/οι γάτες σου να γεννήσουν,να κάνεις εκτροφείο...; Η Αριάδνη πόσων μηνών είναι τώρα;
Η όλη διαδικασία που ακολουθείς μου φαίνεται πολύ "ψεκάστε-σκουπίσατε-τελειώσατε".Συγγνώμη κιόλας,έχεις τα διπλάσια χρόνια από εμένα,αλλά...Πήρες γατούλα,δεν ξέρω αν καλά καλά πρόλαβες να μάθεις το χαρακτήρα της,να τη χαίρεσαι,να παίζετε,να,να....να τη ζήσεις,που λένε! Και μετά στο καπάκι μιλάς για ζευγάρωμα,εγκυμοσύνη κλπ.
Εμένα,πάντως,δεν μου φαίνονται σωστά όλα αυτά...
γάτος να 'ναι ότι νάναι...
τίποτα, να αποκτήσω παιδάκια...
τώρα το να δω την διαδικασία, δεν με ενδιαφέρει, αν τύχει καλός, πολύ δύσκολο...
θέλω μια γατούλα που να με βλέπει από 1 μηνών
και να την πάρω μετά, 2 μηνών, αν με συμπαθεί...
Η Αριάδνη είναι 7 μηνών, χαίρι δεν βλέπουμε με αυτή...
λέω αν ποιάσω την μεγάλη και την βάλω και ένα αρσενικό;...
την Αριάδνη την πήρα σχεδόν 6 μηνών,
δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να...
ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΓΑΤΑΚΙ 1-2 ΜΗΝΩΝ
ΠΟΥ ΝΑ ΛΑΤΡΕΥΟΜΑΣΤΕ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φιλικα Σπυρος..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxeng
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν γίνεται να πάρω γατάκι 1 μηνών..
τώρα σκέφτηκα δύο συνχωριανούς, που ευχαρίστως,
αν γεννούσαν θα μου τα δίνανε, πακέτο με την μάνα...
Σπύρο τα "θέλω" κυνηγάμε, τι άλλο;
δείτε μια γλυκιά μικρούλα https://www.youtube.com/watch?v=3b_NyrbikhI&feature=related
spyridon1979
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γιατι δεν γινεσαι αναδοχος γατο-γονιος...?
Και αν η μικρη σου γεννησει καμια 6αρια κουτσουβελα?το παλευεις?θα τα κρατησεις?η θα δω το nickmane σου να μπαινει στις γατοαγγελιες στο "χαριζονται γατακια"
Στο λεω τελειως φιλικα και χωρις υφος και ιχνος κακιας..
Εχω και εγω δυο θυληκους rambo μεσα στο σπιτι μου...
Desdemona
Διάσημο μέλος
Πήρες τη γατούλα, την έχεις ημιαδέσποτη, οι ορμόνες της κυκλοφορούν ανέμελες μέσα στο σώμα της κι εσένα δεν σου αρέσει ο χαρακτήρας της, δεν είναι χαδιάρα, αποφάσισες ότι θέλεις να τη βάλεις να παραγάγει άλλα γατάκια, μπας και σου αρέσει ο χαρακτήρας κάποιου απ' αυτά.
Ήθελα να 'ξερα, ζούμε στον ίδιο κόσμο; Ή μήπως κάπου εκεί, στις συντεταγμένες που δίνεις, υπάρχει ένας κόσμος άδειος από αδέσποτες γάτες;
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εδώ κάποιοι παίρνουν και γάτες πολύ μεγαλύτερες και μια χαρά δένονται μαζί τους.Δεν είναι απαραίτητο να έχεις το γατί από τότε που ήταν κάτι ημερών για να "λατρευόσαστε".Κατανοώ την επιθυμία να μεγαλώσεις ένα γατάκι από πολύ μικρό,αλλά δεν θεωρώ ότι αποτελεί τόσο αυστηρή προυπόθεση πια για να τα πας καλά μαζί του.Σημασία έχει πώς φέρεσαι και πόσο προσπαθείς και ΑΝ προσπαθείς...άμα δεν κάτσει,οκ,αλλά αυτό είναι άλλο.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μην ξεχνάμε όμως ότι και η γάτα έχει τον χαρακτήρα της. Τη δικιά μου που την έχω από μωράκι, 2 μηνών, κρατάει χαρακτήρα, είναι δεμένη μαζί μας, αλλά θέλει και την ανεξαρτισία της. Μήπως πριν τη γάτα είχες σκύλο?
Ναι,έχεις δίκιο.Αλλά εγώ άλλο εννοώ...πώς αν θεωρείς ότι μια γάτα δεν σου κάνει,επειδή δεν είναι χαδιάρα,δεν είναι από πίσω σου όλη την ώρα κλπ.(πέρα από το θέμα του χαρακτήρα),αλλά εσύ δεν έχεις πολυασχοληθεί ιδιαίτερα για να κάνεις κάτι γι'αυτό,τη μία την έχεις μέσα,την άλλη έξω,τη μία είναι μικρή,την άλλη είναι πια μεγάλη (6 μηνών...!) ε,να μην έχεις προσδοκίες τότε!
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι σίγουρα, έχεις απόλυτο δίκιο σ' αυτό, απλά εγώ σε συμπλήρωσαΝαι,έχεις δίκιο.Αλλά εγώ άλλο εννοώ...πώς αν θεωρείς ότι μια γάτα δεν σου κάνει,επειδή δεν είναι χαδιάρα,δεν είνα απόι πίσω σου όλη την ώρα κλπ.(πέρα από το θέμα του χαρακτήρα),αλλά εσύ δεν έχεις πολυασχοληθεί ιδιαίτερα για να κάνεις κάτι γι'αυτό,τη μία την έχεις μέσα,την άλλη έξω,τη μία είναι μικρή,την άλλη είναι πια μεγάλη (6 μηνών...!) ε,να μην έχεις προσδοκίες τότε!

maroulaki2
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μαρινα
ruko
Διάσημο μέλος
Δεν υπάρχει γάτα με ψυχρό χαρακτήρα, υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος προσέγγισης από μέρους του ιδιοκτήτη.
Νίκο, κανείς, ζώο ή άνθρωπος, δεν πρόκειται να σε αγαπήσει μόνο και μόνο επειδή σε ξέρει από μωρό. Η αγάπη κερδίζεται.
Αντί να αρχίσεις να ζευγαρώνεις την Αριάδνη μέχρι να πετύχεις το δέκα το καλό, γιατί δεν προσπαθείς να καταλάβεις τη γάτα που έχεις τώρα δίπλα σου;
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Φίλε Νίκο δώσε και πάρε αγάπη απο γονείς, συγγενείς, φίλους. Βρες διέξοδο στον εθελοντισμό - υπάρχουν χιλιάδες σωματεία για παιδιά ή ηλικιωμένους, άτομα σε απεξάρτηση,άπορους κλπ κλπ που θα σε είχαν μεγάλη ανάγκη για να προσφέρεις την πολύτιμη αγάπη που κρύβεις μέσα σου.
Όλοι εδώ μέσα αγαπάμε τα ζώα κι εσύ μαζί με μας αλλά ΠΡΩΤΙΣΤΑ αγαπάμε τους ανθρώπους γύρω μας και τα ζωάκια μας δεν πρέπει να αποτελούν υποκατάστατο αλλά συνέχεια της αγάπης μας για όλους. Και αυτό δεν το λέω μόνο προσωπικά για σένα φίλε Νίκο αλλά και σε όλους εμάς σ' αυτό το site.
Το Αριαδνάκι ήρθε στη ζωή σου για να προσθέσει αγάπη και όχι να δώσει όλη την αγάπη που χρειάζεσαι. Περιμένει απο σένα φροντίδα και στοργή. Εσύ δεν πρέπει να περιμένεις παρα μόνο αυτό που το ένστικτό της, της λέει να σου δώσει.
Άλλωστε ακόμα και όσοι απο εμάς είμαστε γονείς ΔΕΝ πρέπει να περιμένουμε αναταπόδοση στη λατρεία που δείχνουμε στα παιδιά μας. Δίνουμε για τη χαρά του να δίνεις. Και αυτό εν τέλει αποτελεί το μήνυμα που προσπαθώ να σου περάσω.
Με φιλικά συναισθήματα
Μίκυ
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
Πολύ σωστή σε βρίσκω!!!!Εγώ πάλι -επειδή κοντεύω να φρίξω αλλά δεν...για χάρη της Αριάδνης- λέω πως καλύτερα να φροντίζουμε τις σχέσεις μας με το ανθρώπινο είδος κατ' αρχάς και μετά να περνάμε στις σχέσεις με το ζωϊκό βασίλειο.
Φίλε Νίκο δώσε και πάρε αγάπη απο γονείς, συγγενείς, φίλους. Βρες διέξοδο στον εθελοντισμό - υπάρχουν χιλιάδες σωματεία για παιδιά ή ηλικιωμένους, άτομα σε απεξάρτηση,άπορους κλπ κλπ που θα σε είχαν μεγάλη ανάγκη για να προσφέρεις την πολύτιμη αγάπη που κρύβεις μέσα σου.
Όλοι εδώ μέσα αγαπάμε τα ζώα κι εσύ μαζί με μας αλλά ΠΡΩΤΙΣΤΑ αγαπάμε τους ανθρώπους γύρω μας και τα ζωάκια μας δεν πρέπει να αποτελούν υποκατάστατο αλλά συνέχεια της αγάπης μας για όλους. Και αυτό δεν το λέω μόνο προσωπικά για σένα φίλε Νίκο αλλά και σε όλους εμάς σ' αυτό το site.
Το Αριαδνάκι ήρθε στη ζωή σου για να προσθέσει αγάπη και όχι να δώσει όλη την αγάπη που χρειάζεσαι. Περιμένει απο σένα φροντίδα και στοργή. Εσύ δεν πρέπει να περιμένεις παρα μόνο αυτό που το ένστικτό της, της λέει να σου δώσει.
Άλλωστε ακόμα και όσοι απο εμάς είμαστε γονείς ΔΕΝ πρέπει να περιμένουμε αναταπόδοση στη λατρεία που δείχνουμε στα παιδιά μας. Δίνουμε για τη χαρά του να δίνεις. Και αυτό εν τέλει αποτελεί το μήνυμα που προσπαθώ να σου περάσω.
Με φιλικά συναισθήματα
Μίκυ
aalyah
Διάσημο μέλος
nikosxeng
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δικιο εχεις...αλλα οταν τα θελω εχουν να κανουν με 'ζωη'..καπου πρεπει να υπαρχει και η συνεση οπως και η ορθη σκεψη..
Γιατι δεν γινεσαι αναδοχος γατο-γονιος...?
Και αν η μικρη σου γεννησει καμια 6αρια κουτσουβελα?το παλευεις?θα τα κρατησεις?η θα δω το nickmane σου να μπαινει στις γατοαγγελιες στο "χαριζονται γατακια"
Στο λεω τελειως φιλικα και χωρις υφος και ιχνος κακιας..
Εχω και εγω δυο θυληκους rambo μεσα στο σπιτι μου...
θέλω δικά μου...
ας γεννήσει και 6, τώρα μπορώ...
δεν θα χαριστεί κανένα...
Desdemona
Διάσημο μέλος
...είπε, και τακτοποίησε καλά-καλά τις ωτοασπίδες του.θέλω δικά μου...
ας γεννήσει και 6, τώρα μπορώ...
δεν θα χαριστεί κανένα...
nikosxeng
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ό,τι να 'ναι...
Πήρες τη γατούλα, την έχεις ημιαδέσποτη, οι ορμόνες της κυκλοφορούν ανέμελες μέσα στο σώμα της κι εσένα δεν σου αρέσει ο χαρακτήρας της, δεν είναι χαδιάρα, αποφάσισες ότι θέλεις να τη βάλεις να παραγάγει άλλα γατάκια, μπας και σου αρέσει ο χαρακτήρας κάποιου απ' αυτά.
Ήθελα να 'ξερα, ζούμε στον ίδιο κόσμο; Ή μήπως κάπου εκεί, στις συντεταγμένες που δίνεις, υπάρχει ένας κόσμος άδειος από αδέσποτες γάτες;
είμαι σε ένα μέρος που λατρεύουν τα γατάκια λόγω ΠΟΝΤΙΚΩΝ...
όποιος δεν έχει γάτα, φαρμακείο και ΠΟΝΤΙΚΟΦΆΡΜΑΚΟ...
αδέσποτο αν βρω 1-2 μηνών ΟΚ, αυτό έψαχνα σήμερα...
τώρα πάω και σε δυο θείαδες, να τις πω αν γεννήσουν, να μου δώσουν...
ΚΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΤΩΡΑ ΜΕ την Αριάδνη έξω η Βάσα είναι μόνιμα εδώ...
nikosxeng
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μήπως πριν τη γάτα είχες σκύλο?
όχι και ούτε πρόκειται...
nikosxeng
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλά τι στείρωση; θέλω γατάκια!!!...Συγνώμη αδυνατώ να παρακολουθήσω το θέμα απο την αρχή, Νίκο, τι γνώμη έχεις για την στείρωση των γατιών ? Εχεις κι ένα γιατρό εκεί διαθέσιμο, σου έχει μιλήσει περι του θέματος?
Μαρινα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool