GATOYLINOS95
Νεοφερμένο μέλος
Υπολογιζω πως δεν τα εχει σκοτωσει, αλλά τα μετεφερε αλλου. Το εχει κανει και παλαιοτερα.
Εχω ακουσει οτι οι γατες επιστρεφουν στον χωρο που εχουν μεγαλωσει και ζουν.
Μπορω να ελπιζω οτι κατι τετοιο θα συμβει και με τα γατακια μου; Υπάρχει περιπτωση να επιστρεψουν μονα τους;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ομως...τι εννοεις οταν λες οτι τα αρπαξε;Εχετε αυλη και τα πηρε;;;Διοτι δεν μπορω να διαννοηθω οτι μπηκε σπιτι σου και τα πηρε..

Του εχεις εξηγησει..οτι απο το νομο δικαιουσε να εχεις μεχρι 2 κατοικιδια;(Για μεσα στο σπιτι εννοω)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Degen
Νεοφερμένο μέλος
ουτε εξωση μπορει να σου κανει εαν εισαι λιγοτερο απο 3 χρονια εκει
MAYROULIS
Περιβόητο μέλος
ninika1988
Νεοφερμένο μέλος
GATOYLINOS95
Νεοφερμένο μέλος
Οχι τα γατακια τα ειχα στο δικο μου μπαλκονι , αλλα τα σκασμενα πηγαν και βγηκαν στην μπροστα αυλι
ειμαι σε σπιτι σε λοφο και το μισο ειναι σαν να ειμαι πρωτος οροφος και το αλλο μισο σε ισογειο , αλλα ειναι και 3 ρε γαμωτο εχει δικεομα να τα διωξει , το μπαλκονι εποικινωνη με σκαλα με την μπρωστα αυλι.
ninika1988
δεν εχω στιχια δεν μπορω να του κανω τιποτα , απλα ξερω οτι το εκανε επιδει των ειχα πιασει και παλια , και να των απιλισω δεν θα το παραδεχτη , ασχετο χρωσταω και 3 ενοικια και μπορει να με διωξει
selc
Δραστήριο μέλος
όμως το ότι τον είχες πιάσει δείχνει πως έχεις κάθε δικαίωμα να τον υποπτεύεσαι και πάλι.Τον έχεις ρωτήσει δήθεν αδιάφορα μήπως τα είδε ή είναι τόσο "φιλόζωος" που δεν πρόκειται καν να απαντήσει?
το ότι χρωστάς ενοίκια δεν τον ελαφρύνει σε καμία περίπτωση.
και όπως είπαν και παραπάνω αν δεις ότι αυτό συνεχίζεται απαίτησε να σου πει που είναι

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Οπως και να εχει...οταν εχουμε ζωακια,θα πρεπει να μην τα αφηνουμε να βγαινουν εξω και να επισκεπτονται αλλους,εφοσον τους ενοχλει.Ειμαστε υποχρεωμενοι δηλαδη,ακομα και απο τον νομο.

fockos
Επιφανές μέλος
Εχω ακουσει οτι οι γατες επιστρεφουν στον χωρο που εχουν μεγαλωσει και ζουν.;
Ισχύει είχαμε χάσει μια δικιά μας 2 km μακριά από το σπίτι και επέστρεψε μετά από μια μέρα. Σημείωνω ότι το είχε σκάσει ενώ είχε μετακινηθεί με το αυτοκίνητο. Παρόλα αυτά προσανατολίστηκε και βρήκε το δρόμο για την επιστροφή.
GATOYLINOS95
Νεοφερμένο μέλος
τα βρηκα τελικα μαλον τα ειχε αφισει στην δηπλα γειτονια , η φειγαν μονα τους.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool