aretha
Περιβόητο μέλος
Ελπίζω να 'ναι καλύτερα σήμερα ο χοντρούλης σου...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sofivsofi
Νεοφερμένο μέλος
Βέβαια ακόμα μερικές φορές νιαουρίζει κάπως όταν τον ακουμπάω στο σωματάκι του(ίσως να πονάει κάπου)...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak
Διάσημο μέλος
Καλώς σας βρήκα!!!Σήμερα είναι καλύτερα,ο γνωστός άτακτος εαυτός του!!!!Βέβαια ακόμα μερικές φορές νιαουρίζει κάπως όταν τον ακουμπάω στο σωματάκι του(ίσως να πονάει κάπου)...
Αυτός καλέ δεν είναι χοντρούλης, είναι ... παιδαρούλης! Να τον χαίρεσαι, κούκλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lionesse
Νεοφερμένο μέλος
sofivsofi
Νεοφερμένο μέλος
Βικυ Αση
Νεοφερμένο μέλος
))Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Στον γιατρό το είπες ότι έκανε πυρετό;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
simba(Δήμητρα)
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Συνήθως είναι υποτονικό και ληθαργικό.περαστικα στο γατακι σου αλλα θελω να κανω μια ερωτηση για να το γνωριζω και εγω απο εδω και περα.. πως καταλαβαινουμε οτι μια γατουλα εχει πυρετο?

simba(Δήμητρα)
Δραστήριο μέλος
ευχαριστω!! δεν μπορουμε να το καταλαβουμε δηλαδη με καποιον πιο σιγουρο τροπο? πχ τα αυτακια τους ειναι παντα ζεστα..αν καποια στιγμη ειναι πιο κρυα αυτο δεν ειναι σημαδι πυρετου να φανταστω...Συνήθως είναι υποτονικό και ληθαργικό.![]()

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
simba(Δήμητρα)
Δραστήριο μέλος
καλησπερα! οχι οχι το δικο μου ειναι μια χαρουλα! απλα μαζευω πληροφοριες,αχριαστες να ειναι,καθως ειμαι νεα γατομαμα.. ευχαριστω πολυ παντως για τις πληροφοριες!!Δημητρα μου, νομιζω οχι. Οσες φορες ειχαν πυρετο τα δικα μου, ηταν και τα αυτακια τους πιο ζεστα. Εγω εκτος απο την υποτονικοτητα και την ληθαργικοτητα, το καταλαβαινω και απο την θερμοκρασια τους, νιωθω πως ειναι πιο ζεστα απο συνηθως. Ελπιζω να μην εχει πυρετο το δικο σου.

Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Βικυ Αση
Νεοφερμένο μέλος
ευχαριστώ πολύ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Καλησπέρα φίλη Βαλκα και καλώς ήλθες στο MyCat.Γεια σας.Την Τριτη πηγα τη γατα μου στο γιατρο για το πρωτο της εμβολιο και μολις επεστρεψε στο σπιτι κοιμοταν ολη μερα και και για τρεις μερες κανει εμετο .Ξερω οτι τα εμβολια εχουν καποιες φορες παρενεργειες αλλα εχουν περασει τρεις μερες και ειναι χαλια δεν εχει καθολου ορεξη.Ξερει καποιος ποσο καιρο υποτιθεται οτο κρατανε αυτες οι παρενεργειες??

Πράγματι, 3 μέρες είναι πολλές για να έχει παρενέργειες από το εμβόλιο. Αν ήταν απ' αυτό θα ήταν κάπως κακοδιάθετη την ίδια μέρα και άντε και την επόμενη. Χωρίς βέβαια να αποκλείεται τίποτα γιατί κάθε οργανισμός είναι μοναδικός.
Γιατί δεν παίρνεις ένα τηλέφωνο τον κτηνίατρό σας να τον ενημερώσεις και να δεις τι θα σου πει;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
οντως πηρα τηλεφωνο τον γιατρο και μου εδωσε αντιβιοση αλλα εξακολουθει να κανει εμετους, να βηχει επιμονα και να μην εχει πολλη ορεξη για φαγητο(τρωει ελαχιστα)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
΄Ισως έχει αρπάξει κάποια ίωση, μπορεί να έγινε ακόμα και στο κτηνιατρείο όταν πήγατε για το εμβόλιο, αν ήταν εκεί καμμιά γατούλα άρρωστη. Αφού όμως έχει λάβει γνώση ο κτηνίατρος και σας έδωσε και θεραπεία, όλα θα πάνε καλά.ευχαριστω πολυ για την συμβουλη.οντως πηρα τηλεφωνο τον γιατρο και μου εδωσε αντιβιοση αλλα εξακολουθει να κανει εμετους, να βηχει επιμονα και να μην εχει πολλη ορεξη για φαγητο(τρωει ελαχιστα)
Αν δείτε πως οι εμμετοί εξακολουθούν, επικοινωνήστε πάλι με τον κτηνίατρο μήπως σας δώσει κάτι προστατευτικό για το στομαχάκι της.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
ευχαριστω πολυ για την συμβουλη.οντως πηρα τηλεφωνο τον γιατρο και μου εδωσε αντιβιοση αλλα εξακολουθει να κανει εμετους, να βηχει επιμονα και να μην εχει πολλη ορεξη για φαγητο(τρωει ελαχιστα)
Σύστησε αντιβίωση τηλεφωνικώς, χωρίς πριν να της γίνει κλινική εξέταση; Πάντως Ααν εξακολουθήσει και αύριο να είναι στην ίδια κατάσταση, θα σου συνιστούσα να ξαναεπισκεφτείτε τον κτηνίατρο προκειμένου να εντοπιστεί το πρόβλημα.
Περαστικά και σύντομα εύχομαι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool