Αρρωστούλα η Μόλλυ

• Thread starter Thread starter RedCat
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
για τα ζωα που ζουν έξω συστήνεται αποπαρασίτωση με stronghold ή οτι αλλο κάθε μηνα για ψυλλους κλπ. Η ενδοπαρασίτωση δεν γίνεται κάθε μήνα. Ειμαι σίγουρη γι'αυτο, γιατί εχω ρωτήσει για την Πιτσίλω που ζει αποκλειστικά εκτός σπιτιού. Να προσεξεις γιατι σε γατακι που είχε δοθεί πολύ αποπαρασίτωση παρατηρηθηκε διαρροια με αιμα στο τελος και ειχε διογκωθεί το συκώτι του

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

για τα ζωα που ζουν έξω συστήνεται αποπαρασίτωση με stronghold ή οτι αλλο κάθε μηνα για ψυλλους κλπ. Η ενδοπαρασίτωση δεν γίνεται κάθε μήνα. Ειμαι σίγουρη γι'αυτο, γιατί εχω ρωτήσει για την Πιτσίλω που ζει αποκλειστικά εκτός σπιτιού. Να προσεξεις γιατι σε γατακι που είχε δοθεί πολύ αποπαρασίτωση παρατηρηθηκε διαρροια με αιμα στο τελος και ειχε διογκωθεί το συκώτι του
Ναι βρε παιδιά,και εμάς μας ρώτησε αν βγαίνει έξω ο Σείριος και της είπα ότι βολτάρει στο μπαλκόνι και μου συνέστησε εξωτερική αποπαρασίτωση κάθε μήνα.Αλλά για τα εσωτερικά παράσιτα δεν υπάρχει περίπτωση να ερεθιστεί το έντερο ή το συκώτι του αν παίρνει κάθε μήνα;Η κτηνίατρός μας στη Θεσσαλονίκη μας είχε πει ότι αν υπάρχει σκουλήκι,συνήθως το χάπι φέρνει διάρροια για να το αποβάλλει ο οργανισμός.Αυτό δεν θα το επιβαρύνει κάθε μήνα,όταν μάλιστα θα έχει κάνει θεραπεία τόσο καιρό για την κολλίτιδα;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η αποπαρασιτωση γινεται καθε 3 μηνες σε ζωα εκτος σπιτιου και καθε 3-6 μηνες σε ζωα που ζουν αποκλειστικα μεσα στο σπιτι.

lol πως βάζουν φωτογραφίες? Δεν το πετυχα όπως βλέπετε! Περιμένω οδηγίες. Σχετικά με τα χαπακια σας υποσχομαι οτι θα ρωτήσω και άλλων ιατρο.

Θα πας στο gallery και θα πατήσεις "ανέβασμα".Αφού επιλέξεις τη φωτογραφία σου και την ανεβάσει,κάνεις αντιγραφή-επικόλληση τον κωδικό που σου δίνσι από κάτω της με την ένδειξη"προσθήκη σε ποστ".

Λάθη στο ανέβασμα αρχείουmolly002.jpgThe file that you have tried to attach is too big. The maximum size is 1048576 bytes.

Αυτό ειναι το μηνυμα που βγαίνει. Να το στείλω με email κάπου (αυτό τόχω) και να το ανεβασετε εσεις?

Είναι πολύ μεγάλη,γι'αυτό.Άνοιξέ τη με ένα πρόγραμμα όπως η ζωγραφική,και κάνε μείωση στο 50%.Αν δε στο κάνει πάλι,πες μου να σου στειλω ΡΜ.:)

showimage.php
[/url][/IMG]

Αυτό είναι ο κωδικός από το "προσθήκη σε ποστ";:hmm:

Άσε στην έβαλα εγώ:

Κούκλα είναι,να σου ζήσει,δε φαινόταν να έχει άσπρα μποτίνια,είναι πανέμορφη!

Ευχαριστώ ! Κατάφερα όμως να βάλω και μερικές άλλες φωτογραφίες στο gallery.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back