Αρρωσ- Τούλης

• Thread starter Thread starter RedCat
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Καλημέρα, ελπίζω όλα καλύτερα Μικάκο!!:) Πως ειναι ο μουστακαλής Τουλάκος-Μαχαραγιάς σήμερα; Σας ευχαριστούμε δια την προσφορά μεταφοράς αλλά και εμείς νομίζω είμαστε καλύτερα. Βεβαια ακόμα μόλις τώρα φάγαμε και περιμένουμε να δουμε τα ...αποτελέσματα...;)
Δωράκι, ο γατος-σύντροφος Τσε μου είπε να στείλω τους αγωνιστικούς του χαιρετισμούς στον Τσάρο Σείριο αλλα δεν ημπορεί να γράψει κατι καθότι καταπονημένος από την πείνα επεσε με τα μούτρα στο κοτοπουλο και τώρα τρώει με μουγκρητα (που δεν αρμοζουν στους καλους τρόπους που με τόσο κοπο του έχω διδαξει) και παραλληλα σταματαει για να με κοιταξει και να κανει αλλαλαγμους νιαουριτοχαράς...καταλαβαίνεις. Παρακαλω μετεφερε το μήνυμα.
Πολυτίμη, καλως μας ήρθες, περιμένουμε να κανεις νέο θεματακι για την barbie σου..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι καλύτερα σήμερα ο άρρωστος Τουλάκος;
Α Τσε,δεν κάνεις καλή δουλειά.Όταν πλησιάζουν το φαγητό,γρυλίζεις σαν μπουλντόγκ,φουντώνεις,και τινάζεις και πιάνεις με τα δύο χέρια περιμετρικά το πιατάκι.Ενα ανάγκη μπαίνεις κι ολόκληρος μέσα(αυτό κάνω εγώ που είμαι μικρός)Τους συναδελφικους μου χαιρετισμούς στον ηγέτη μας και ευχές για ταχεία ανάρρωση!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tουλάκο καλημέρα. Εδώ Νινόμελα (Νίνο και Μέλη για συντομία...:rolleyes:) Ελπίζουμε η μέρα που ξημέρωσε να είναι καλύτερη από τις προηγουμενες που ήσουν αρρωσ-Τούλης! Πάντως, αν χρειαστείς πλύσιμο από εκείνες τις σαχλές κομπρέσες που σου κάνει η μαμά σου με το "ποντικίσιο" όνομα (ενώ έχει το ωραιότερο, όπως λέει η μαμά μας...):lol:, να έρθεις από δω μεριά να σε πλύνουμε σε στέρεο μετάδοση. Φιλιά και περαστικά σου γατούλη.

Ευχαριστώ αγαπητοί σύντροφοι και συντρόφισες για την συμπράσταση ενάντια στην σαχλεπίσαχλη μάνα μου που είναι για τα σίδερα. Είμαι πολύ καλύτερα και τρώω και πίνω και τρέχω και όλα τα καλά.
Τσε χαίρομαι που είσαι καλύτερα και σου στέλνω αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
Νινόμελα αν πάει να μου ξαναβάλει κομπρέσα θα καλέσω τη γατονομία το ορκίζομαι
Φιλιά σε όλους
Τούλης

Συνονόματε, τώρα είδα τα νέα σου! :sick: Ελπίζω να έχεις αναρρώσει πλήρως πια...
Περαστικά και να προσέχεις!
(Μεταξύ μας: μάλλον η άτιμη η Poupsie στην έκανε, αλλά εμείς δε μασάμε!)

Φιλιά:P
Τούλης (ο παλιός);)

Συνονόματε σε χαιρετώ κι ελπίζω η μάνα σου να μην κουβαλάει την τρέλλα της δικιας μου- άκου κομπρέσα!!!!
Σιγά μη μου βάλει και σκουφάκι μπάνιου!!!
clip_image001.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back