vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.
26-09-08
11:02
Χθες το μεσημέρι το γατουλάκι μου με το που εφαγε 2 κομματάκια μικρά κοτόπουλο(χωρίς κόκκαλα) άρχισε να κάνει κάτι συσπάσεις η κοιλιά της
Μετά απο λίγο ακουγόντουσαν κάτι πολύ περίεργοι θόρυβοι από το στομάχι της και άρχισαν να τρέμουν τα ποδαράκια της τόσο που σχεδόν τα έσερνε και άρχισε να μου κρύβεται.Εκεί τα είδα όλα.Μόνη στο σπίτι,έπρεπε να φύγω για τη δουλειά μου..Προσπάθησα να την πιάσω,μου παραπονιόταν,ο γιατρός έλειπε εκτώς και δεν ήξερα τι να κάνω.Εμετό δεν έκανε πάντως.Τη σκέπασα καλά,κοιμήθηκε και ηρέμησε.Το βράδι ήταν εντάξει,μόνο για λίγο μου φάνηκε αρκετα ζεστή αλλά μετά απο 10 λεπτά ήταν οκ(γινεται αυτό?)Τι μπορεί να έπαθε?

Μετά απο λίγο ακουγόντουσαν κάτι πολύ περίεργοι θόρυβοι από το στομάχι της και άρχισαν να τρέμουν τα ποδαράκια της τόσο που σχεδόν τα έσερνε και άρχισε να μου κρύβεται.Εκεί τα είδα όλα.Μόνη στο σπίτι,έπρεπε να φύγω για τη δουλειά μου..Προσπάθησα να την πιάσω,μου παραπονιόταν,ο γιατρός έλειπε εκτώς και δεν ήξερα τι να κάνω.Εμετό δεν έκανε πάντως.Τη σκέπασα καλά,κοιμήθηκε και ηρέμησε.Το βράδι ήταν εντάξει,μόνο για λίγο μου φάνηκε αρκετα ζεστή αλλά μετά απο 10 λεπτά ήταν οκ(γινεται αυτό?)Τι μπορεί να έπαθε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα.
26-09-08
11:52
Νομίζω ότι θα πρέπει να πάτε στο γιατρό άμεσα. Πάτε σε κάποιον άλλο, αν ο δικός σας λείπει, αλλά μην το αφήσεις έτσι. Περαστικά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sandre
Νεοφερμένο μέλος
Η sandre αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Ζίτσα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 26 μηνύματα.
26-09-08
12:03
ναι, πρέπει να την πας στο γιατρό. είχε πάθει και η Ρόζα μου κάτι παρεμφερες και χρειάστηκε φαρμακευτική αγωγη για καιρό. Περαστικά σας...
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Βιβή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 1.621 μηνύματα.
26-09-08
12:09
Σ'ευχαριστώ!!Πήγαμε χθες σ'ένα μ@@@@κα που μας είπε ότι δεν έχει κάτι,είναι υγιέστατη και ότι είναι θέμα χαρακτήρα αυτό που έκανε(ο πυρετός και το τρέμουλο)Νομίζω ότι θα πρέπει να πάτε στο γιατρό άμεσα. Πάτε σε κάποιον άλλο, αν ο δικός σας λείπει, αλλά μην το αφήσεις έτσι. Περαστικά!
Απλά είχα ήδη καθυστερήσει 2 ώρες στη δουλεια-δε μπορούσα να πάρω άδεια,την είδα και καλύτερα(έφαγε,ήπιε) και το άφησα.Δε ξέρω τι ήταν αυτό όμως.Με την πρώτη ευκαιρία θα πάμε στο γιατρό μας.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα.
26-09-08
13:15
Βιβή δες εδώ την λίστα των γιατρών, θα υπάρχουν κάποιοι κοντά σε εσένα, για δεύτερη άποψη, backup.
καισαριανη και παγκράτι μπορεί να σε βολέψει.
καισαριανη και παγκράτι μπορεί να σε βολέψει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum