aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
13-06-07
14:51
Όχι, η Αρηθούλα είναι αγνώστου πατρός και μητρός, τη βρήκαμε στο δρόμο την καημενούλα, κάτω από ένα εγκαταλειμμένο αυτοκίνητο.και η αρηθα του ρουπι και της μπλακυ ειναι?
Αλλά έχει κι αυτή τις άσπρες βούλες της (μία στο στήθος και μία στην κοιλίτσα), άκουσε που το λέγατε και είπε να δώσει το παρών!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
13-06-07
14:58
Και η αραπινα, και οι δυο κορες της ειναι καταμαυρες και εχουν βουλιτσες στην κοιλια.
Λετε να ειναι το σημα κατατεθεν των μαυρων?
Λετε να ειναι το σημα κατατεθεν των μαυρων?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η MHTSI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα.
13-06-07
15:11
εγω παλι τι να σας πω η μονη επαφη που εχω με μαυρουλη ειναι με το γατουλη μιας φιλης που ακουσον ακουσον 3.5 μηνων γατι και εχει οιστρο
.... για βουλες δεν προσεξα

.... για βουλες δεν προσεξα

Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα.
13-06-07
15:16
εγω παλι τι να σας πω η μονη επαφη που εχω με μαυρουλη ειναι με το γατουλη μιας φιλης που ακουσον ακουσον 3.5 μηνων γατι και εχει οιστρο.... για βουλες δεν προσεξα
![]()
3.5 μηνών και έχει οίστρο?

Εμείς είμαστε 5 μηνών και είμαστε ακόμα μωράκια..όσο για την άσπρη βουλίτσα, μου είχε στείλει η Αλίκη ένα πολύ ωραίο σχετικό Link αλλά δεν το έχω αποθηκεύσει..
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η MHTSI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 303 μηνύματα.
13-06-07
15:23
και ομως 3.5 μηνων με οιστρο εδω στην φαιδρα μου που καναμε στειρωση στους 7.5 και δεν ειχε εμφανισει ακομα οιστρο ... μιλησε με τον κτηνιατρο η αδερφη μου για να τον ρωτησει για την φιλη μας και της λεει ολα γινονται εδω εχθες εμενα μου φερανε σκυλακι 16 χρονων .... που ηταν εγγυος τι λεμε τωρα 

aretha
Περιβόητο μέλος
Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα.
13-06-07
15:26
Αυτό εδώ είναι: https://www.messybeast.com/whitecat.htmόσο για την άσπρη βουλίτσα, μου είχε στείλει η Αλίκη ένα σχετικό Link αλλά δεν το έχω αποθηκεύσει..

Cleopatra
Δραστήριο μέλος
Η Cleopatra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα.
27-06-07
16:44
Επιτέλους μετά από καιρό κατάφερα να βάλω κι εγώ πρόσφατες φωτογραφίες του Ντάρκυ
Έχει μεγαλώσει το μικρούλι μου και έχει αλλάξει όλα τα μέρη που κοιμάταν μιας και δεν τον χωράνε πια..
όσοι θέλουν να μας καμαρώσουν παρακαλούνται να πάνε στο gallery

Έχει μεγαλώσει το μικρούλι μου και έχει αλλάξει όλα τα μέρη που κοιμάταν μιας και δεν τον χωράνε πια..
όσοι θέλουν να μας καμαρώσουν παρακαλούνται να πάνε στο gallery

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum