Αρρώστησε η Selket :(

και η αρηθα του ρουπι και της μπλακυ ειναι:hmm:?
Όχι, η Αρηθούλα είναι αγνώστου πατρός και μητρός, τη βρήκαμε στο δρόμο την καημενούλα, κάτω από ένα εγκαταλειμμένο αυτοκίνητο. :(
Αλλά έχει κι αυτή τις άσπρες βούλες της (μία στο στήθος και μία στην κοιλίτσα), άκουσε που το λέγατε και είπε να δώσει το παρών!! ;) :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και η αραπινα, και οι δυο κορες της ειναι καταμαυρες και εχουν βουλιτσες στην κοιλια.
Λετε να ειναι το σημα κατατεθεν των μαυρων?:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω παλι τι να σας πω η μονη επαφη που εχω με μαυρουλη ειναι με το γατουλη μιας φιλης που ακουσον ακουσον 3.5 μηνων γατι και εχει οιστρο:redface: .... για βουλες δεν προσεξα:redface::lol:

εγω παλι τι να σας πω η μονη επαφη που εχω με μαυρουλη ειναι με το γατουλη μιας φιλης που ακουσον ακουσον 3.5 μηνων γατι και εχει οιστρο:redface: .... για βουλες δεν προσεξα:redface::lol:

3.5 μηνών και έχει οίστρο? :blink::blink: Εμείς είμαστε 5 μηνών και είμαστε ακόμα μωράκια..όσο για την άσπρη βουλίτσα, μου είχε στείλει η Αλίκη ένα πολύ ωραίο σχετικό Link αλλά δεν το έχω αποθηκεύσει..
:redface:

και ομως 3.5 μηνων με οιστρο εδω στην φαιδρα μου που καναμε στειρωση στους 7.5 και δεν ειχε εμφανισει ακομα οιστρο ... μιλησε με τον κτηνιατρο η αδερφη μου για να τον ρωτησει για την φιλη μας και της λεει ολα γινονται εδω εχθες εμενα μου φερανε σκυλακι 16 χρονων .... που ηταν εγγυος τι λεμε τωρα :P:redface:

όσο για την άσπρη βουλίτσα, μου είχε στείλει η Αλίκη ένα σχετικό Link αλλά δεν το έχω αποθηκεύσει..
Αυτό εδώ είναι: https://www.messybeast.com/whitecat.htm ;)

Επιτέλους μετά από καιρό κατάφερα να βάλω κι εγώ πρόσφατες φωτογραφίες του Ντάρκυ :) Έχει μεγαλώσει το μικρούλι μου και έχει αλλάξει όλα τα μέρη που κοιμάταν μιας και δεν τον χωράνε πια.. ;) όσοι θέλουν να μας καμαρώσουν παρακαλούνται να πάνε στο gallery:);)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back