Αρρώστησε η Selket :(

Warrior4

Νεοφερμένο μέλος

Ο Warrior4 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 38 μηνύματα.
Σημερα ειχα την μικρουλα μου εξω στον κηπο και το απογευμα που γυρισα την ειδα να καθεται σε ενα σημειο κουλουριασμενη.
Την Εβαλα μεσα, την καθαρισα, φαινοταν σαν να ειχε κανει εμετο και διαρροια. Της εβαλα να φαει αλλα τιποτα, μονο λιγο νερακι ειπιε.
Μετα απο 10 λεπτα που κοιμοταν κατω απο τον καναπε φοβισμενη, την ακουσα να νιαουριζει σαν να ποναει και ηρθε σε μενα και εκανε εμετο ( ειχε ανοιχτο κοκκινο χρωμα).
Μετα απο αυτο ηταν ωρα να την παω στο γιατρο. Επειδη ηταν αργα την πηγα στον κτηνιατρικο σταθμο Α' βοηθειων στην βουλιαγμενης και της εδωσε ορο και της εκανε ενεσεις για δηλητηριαση.
Αφου με υπερχρεωσε ( 60 ευρω!!! ) μου ειπε να την παω και αυριο για να την ξαναδει και με χρεωσει οτι αλλο εχει αναγκη :down:
*Ειναι πολυ εκνευριστικοι οι γιατροι 'εμποροι' που κοιτανε να βγαλουν λεφτα με τετοιο τροπο.

Τωρα η μικρουλα μου ειναι στο καλαθακι της και κοιμαται. Δεν την βλεπω και πολυ καλα :(

Ελπιζω μονο να ηταν κατι που εφαγε και οχι τιποτα χειροτερο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πήγες στη χειρότερη κλινικη που μπορούσες να πας! Προτείνω να μιλήσεις ΑΜΕΣΑ με τον Αίλουρο. Αν η γατούλα σου έχει φάει φόλα, δεν θα ζήσει μέχρι το πρωί. Αν θέλεις σου δίνω το κινητό του. Είναι στο Παλ. Φάληρο,

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι βέβαια αρκετά αργά, αλλά θα έλεγα να πάρεις τηλέφωνο τον κύριο Πάνο και την κυρία Μίλλυ (ΑΙΛΟΥΡΟΣ) και αν είναι να τον πας αν όχι απόψε τουλάχιστον αύριο. Για μένα κουβαλήθηκαν Κυριακή μεσημέρι στο ιατρείο και ας μην ήταν επείγον. Τηλ ιατρείου: 2109854262 κινητό: 6932264030. Φοβάμαι ότι κάποιος αλήτης είχε ρίξει φόλα στον κήπο σου....:mad: :mad: :mad:

Αν είναι φόλα, κάθε λεπτό που περνάει είναι πολύτιμο... Μην καθυστερείς!

Πήγες στη χειρότερη κλινικη που μπορούσες να πας! Προτείνω να μιλήσεις ΑΜΕΣΑ με τον Αίλουρο. Αν η γατούλα σου έχει φάει φόλα, δεν θα ζήσει μέχρι το πρωί. Αν θέλεις σου δίνω το κινητό του. Είναι στο Παλ. Φάληρο,

Δεν ηξερα που ηταν καλυτερα να παω και πηγα σε αυτο που ειχα δει κοντα.
Του ειπα παντος να της κανει ενεση για φολα/ δηλτηριαση κτλ και της εκανε 2-3 διαφορετικες + τον ορο.
Τωρα κοιταξα την Σελκετ και τα ματακια της ειναι υγρα και ειναι εξαντλημενη.
Παντος δεν πιστευω να ηταν φολα, ειναι 4 μηνων και δεν θα ειχε αντεξει τοσο.

Για να κάνει φάρμακο για φόλα, έπρεπε πρώτα να δει τί έχει φάει το γατί.
Πολλοί εδώ μέσα έχουν κάκιστες εμπειρίες από αυτή την κλινική. Κάποιοι έχουν κάνει και μηνύσεις.
Προσωπικά, δεν θα το ρισκάριζα και θα την πήγαινα στον Αίλουρο.

Μακάρι όλα να πάνε καλά.

Φοβάμαι ότι κάποιος αλήτης είχε ρίξει φόλα στον κήπο σου....:mad: :mad: :mad:

Αν καταλαβω οτι εγινε κατι τετοιο, θα τον στειλω αυτον στα επειγοντα:mad:

Αν πάντως δεις να έχει σπασμούς το γατί βουρ στον Αίλουρο.

Για να κάνει φάρμακο για φόλα, έπρεπε πρώτα να δει τί έχει φάει το γατί.
Πολλοί εδώ μέσα έχουν κάκιστες εμπειρίες από αυτή την κλινική. Κάποιοι έχουν κάνει και μηνύσεις.
Προσωπικά, δεν θα το ρισκάριζα και θα την πήγαινα στον Αίλουρο.

Μακάρι όλα να πάνε καλά.

Θα δω πως θα ειναι αυριο το πρωι και θα την παω στον κτηνιατρο που της εκανε τα εμβολια που ειναι και παρα πολυ καλος γιατρος και ανθρωπος.
Τωρα ο Αιλουρος που μου λετε, ειναι αριστο ιατρειο αλλα δυστιχος δεν μπορω να καλυψω τα εξοδα για αλλη μια 'τσουχτερη' επισκεψη.

Σας ευχαριστω παρα πολυ για τις απαντησεις σας. Αυριο το πρωι θα σας πω νεοτερα.

Καληνυχτα και ελπιζω να ειναι περαστικα για την μικρουλα μου.

Σου ευχομαι τα καλυτερα για το γατακι. Θα προτεινα να το ξενυχτησεις αποψε και να εχεις το νου σου για τη παραμικρη επιδεινωση. Σε τετοια περιπτωση αμεσα σε γιατρο. Οχι το πρωι.... Αν τιθεται χρηματικο θεμα να πας στον Αιλουρο και να εισαι σιγουρη πως δεν χρεωνει παλαβα ποσα!!! Καθε αλλο. Και θα βοηθησουμε. Μη πεθανει το μικρο

Τωρα ο Αιλουρος που μου λετε, ειναι αριστο ιατρειο αλλα δυστιχος δεν μπορω να καλυψω τα εξοδα για αλλη μια 'τσουχτερη' επισκεψη.
Μη στεναχωριέσαι και δεν χρεώνει καθόλου τσουχτερά την επίσκεψη. Για εμένα που ήρθε Κυριακή στο ιατρείο χωρίς να εφημερεύει, μια ώρα εξέταση, αποπαρασίτοση, εσωτερική -εξωτερική, μέχρι και μπανάκι με αντισιπτικό του έκανε συν ειδικές φαρμακευτικές κονσέρβες έδωσα 40 ευρώ. Οι κονσέρβες από μόνες τους πρέπει να έκαναν 10-15 ευρώ. Σίγουρα δεν μου χρέωσε την επίσκεψη εκτός ωραρίου...;) Βέβαια μπορεί να προτιμάς να τον πας στον γιατρό που την παρακολουθεί και καλά κάνεις, πάντως για τέτοιες περιπτώσεις να ξέρεις ότι ο κ.Πάνος τρέχει ότι ώρα και να είναι...:)

Εχω καλα νεα! Η Σελκετ ειναι καλυτερα σημερα, το πρωι ετρεξε πανω μου και μου εκανε αγαπουλες. Τωρα Τρωει!!! :up:
Θα την παω στον κτηνιατρο μετα για σιγουρια.

-- Πηρα τηλεφωνο τον κτηνιατρο που πηγα χτες και τον ρωτησα τι φαρμακα της εδωσε και μου ειπε Ορο, σπασμολητικο και αντιδοτο.

ίσως να ήταν και καποια δηλητηριαση από φυτό. Το είχε παθει η Σιαμεζα μας. Για 2-3 μερες εκανε εμετο (πρασινο, ροζ όλα τα χρωματα) και είχαμε παρει μια τρομαρα! (φαντάσου δεν επαιζε να ειχε φαει φολα γιατι ηταν μεσα στο σπιτι). Τελικα το μυστηριο λύθηκε είχε φαει καποιο απο τα λουλουδια -φυτα του μπαλκονιου και την πειραξε. Περαστικά για το γατιδάκι!

Εχω καλα νεα! Η Σελκετ ειναι καλυτερα σημερα, το πρωι ετρεξε πανω μου και μου εκανε αγαπουλες. Τωρα Τρωει!!! :up:
Θα την παω στον κτηνιατρο μετα για σιγουρια.

-- Πηρα τηλεφωνο τον κτηνιατρο που πηγα χτες και τον ρωτησα τι φαρμακα της εδωσε και μου ειπε Ορο, σπασμολητικο και αντιδοτο.

Περαστικούλια στο μικρούλι βρέ......τώρα το διάβασα, είχατε περιπέτειες εεε? Τέλος καλό, όλα καλά., χαίρομαι ιδιαιτέρως!!!!!:up: Δώστης ένα φιλί απο την "πρώην" μανούλα της!!!!...

Χαίρομαι που είναι καλά η μικρή.
Περαστικούλια!

Πολύ μ'αρέσουν τα Happy Endings! :)
Κι εμένα εχθές η Ζιζέλ μου ήταν πολύ άτονη όταν γύρισα σπίτι και με κοψοχόλιασε η άτιμη. Τελικά την είχε πειράξει η ζέστη και μόλις της άνοιξα και φύσηξε λίγο συνήλθε αμέσως και άρχισε να με δαγκώνει και να με κλωτσάει.

:up: :up: :up: :up:
Μπραβο που ειναι καλυτερα. Πολυ χαιρομαι!!!!

Ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ καλο αυτο το νεο-μου εφυγε ενα βαρος βρε αδελφε:up:

ουφ τελος καλο ολα καλα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back