Αρρώστησε η Selket :(

Επιτελους γιατι το τελευταιο καιρο πιξαμε στα κακα νεα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περαστικούλια στο μικρούλι βρέ......τώρα το διάβασα, είχατε περιπέτειες εεε? Τέλος καλό, όλα καλά., χαίρομαι ιδιαιτέρως!!!!!:up: Δώστης ένα φιλί απο την "πρώην" μανούλα της!!!!...

Ναι ειχαμε περιπετειες αλλα ολα καλα τωρα. Την πηγα στον κτηνιατρο χτες και μου ειπε οτι ειναι μια χαρα, μαλλον εφαγε καποιο λουλουδι.
Επισης οτι ο κτηνιατρος που την πηγα την πρωτη μερα της εδωσε παραπανω φαρμακα απ'οτι χρειαζοταν για να μου χρεωσει θεραπεια! Μου φαινεται θα παω να του ριξω φολα :P

Η Σελκετ παντος ειναι ολο ενεργεια και με δυσκολια την κραταω μεσα στο σπιτι. Αυριο θα την αφησω να βγει εξω και να κανει της βολτες της παλι ;)

Σας ευχαριστω ολους για τις συμβουλες και την συμπαρασταση ;):up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι ανθεκτικά τα μωράκια μας.. έχουν πάρει καλά γονίδια από τους γονείς τους.. :) Φιλάκια και από τον αδερφούλη της!!

6faee6x.jpg

Καλά τι κούκλα που έχει γίνει??????
Ο Αμόν?????? ρίξε και καμιά φωτγό του αγοριού?????:P

Είδες Βάνα? Για τα γατοκαλλιστεία είναι τα 4 μικρούλια..:inlove::inlove: Ο Ρούπι και η Μπλάκυ έκαναν πολύ καλή δουλειά..;)

Πάντως η selket ειναι Ρουπόπαιδο στο κόψιμο του προσώπου, απλα το χρώμα ειναι Μπλάκυ!!!!
Τρομερό, τι σου ειναι τα γονίδια......

Να πως εχει μεγαλωσει και ο μικρος μας σκανταλιαρης που εγινε γαταρος!!!!!:P

Ωωωωωωω........
κούκλος.....:up:

Εχει μεγαλωσει πολυυυυυυυυ!:D και οσο παει ανοιγουν κιαλο τα χρωματα του γινεται πο λευκος στις ακρες και η Selket ανοιγει λιγο στα ποδαρακια προς το καφε ομως! Εχουν γινει και τα δυο κουκλακια!

κοιτα τον υπναρα!
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• IMG_0805.jpg
    IMG_0805.jpg
    59,7 KB · Εμφανίσεις: 44
Εχει μεγαλωσει πολυυυυυυυυ!:D και οσο παει ανοιγουν κιαλο τα χρωματα του γινεται πο λευκος στις ακρες και η Selket ανοιγει λιγο στα ποδαρακια προς το καφε ομως! Εχουν γινει και τα δυο κουκλακια!

Κι εγώ που παρατηρώ τον Ντάρκυ, έχω βρει κάποια σημέια στο μουσουδάκι που είναι πιο ανοιχτά, γκρι πολύ σκούρο.. Και το ίδιο και στο άσπρο σημείο στην κοιλίτσα, γύρω γύρω είναι γκρι σκούρο. Και το κορυφαίο είναι τα πατουσάκια του, που άρχισαν να μεγαλώνουν οι τριχούλες απο κάτω και φαίνονται γκρι-ασημί!! θεός ο Αμόν.. :inlove:

Σε ευχαριστω! Και τα δυο τα αδερφακια ειναι αξιολατρευτα! οταν τα εχουμε μαζι κοιμουνται αγκαλιτσα σαν μωρακια!

Η Σελκετ παντος ειναι ολο ενεργεια και με δυσκολια την κραταω μεσα στο σπιτι. Αυριο θα την αφησω να βγει εξω και να κανει της βολτες της παλι ;)

Περαστικά κι απο μένα. Eυτυχώς, σώθηκε το μικρούλι :happy: Oμως αυτό με το έξω να το προσέξεις :/: Δεν είναι ασφαλεις οι γάτες που βγαίνουν έξω, δυστυχώς. Aλλες απόψεις είχα πριν 2 χρόνια και άλλες έχω τώρα. Kινδυνεύουν απο το οτιδήποτε. Tα λέω αυτά γιατί κάηκα απο πρώτο χέρι αλλιώς είναι υπέροχο το να χαίρονται τον κήπο. Oμως...

Η ασπρη κουκιδα στην κοιλιτσα τελικα ειναι σημα κατατεθεν και για τα τρια αδερφακια!:lol:

Η ασπρη κουκιδα στην κοιλιτσα τελικα ειναι σημα κατατεθεν και για τα τρια αδερφακια!:lol:

Χτες καθόμουν και τον κοίταζα στις φωτό που βγάλαμε την πρώτη φορά στο σπίτι της Βάνας και την πρώτη μέρα εδώ και είχα και το ζουζουνάκι μου να κοιμάται μπροστά στην οθόνη ζωντανά.. Φαινόταν και η κοιλίτσα του.. Τον έπιασα τον καημενούλη και τον άρχισα στα φιλάκια..:redface::redface:

Ακομα τα θυμάμαι όλα μαζί στην καρέκλα του Κωνσταντίνου, με τις βουλίτσες στις κοιλίτσες τους.. Αχ.. Είμαι ερωτευμένη μαζί του.. :redface::inlove:

Άκουσα τίποτα για άσπρες κοιλίτσες; :P :D

και η αρηθα του ρουπι και της μπλακυ ειναι:hmm:? τσ τσ βρε βανα τελικα σε ολους εδωσες γατακι ?:redface::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back