NEFELI2008
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NEFELI2008
Νεοφερμένο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

γενικα τα γατια να ξερεις γινονται ελαφρως πιο νωθρα μετα τη στειρωση, αλλα το να μην τρωει ειναι καπως..πηρες κανενα γιατρο τηλ αυτες τις μερες που δεν ειναι καλα? φανταζομαι δε θες να πας σαυτον που τον στειρωσες ?
NEFELI2008
Νεοφερμένο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
μολις γυρισεις, πες μας τι εγινε
ιβανα
Επιφανές μέλος
και εδω θα βρεις ενα ζιπαρισμενο αρχειο στο τελος του πρωτου μηνυματος. ενα εξελ. εκει εχει μια λιστα γιατρων.
moukelis
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Δες το αρχείο με του Κτηνιάτρους που σου πρότειναν.
Καλημέρα και περαστικά.

NEFELI2008
Νεοφερμένο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

τωρα που πηρε φαρμακακια θα πανε ολα καλα ειμαι σιγουρη.
για το μωρο δε νομιζω οτι πρεπει να εχεις φοβο..καποια μολυνση εχει ο γατουλης, δε νομιζω οτι ειναι κατι κολλητικο.
julia
Διακεκριμένο μέλος

ntourountourou
Νεοφερμένο μέλος
Μήπως πονάει πολυ και αντιδράει έτσι???τωρα πως ειναι???Καλησπέρα κορίτσια. Είχα γράψει και πριν λίγες μέρες για το αν πρέπει ή όχι να στειρώσω τον γάτο μου Ozzy. Αύριο πάει μία εβδομάδα από την στείρωση και από προχτές ο γάτος μου δεν είναι καθόλου καλά. Δεν τρώει τίποτα και όλη μέρα κοιμάται.Πριν από την στείρωση ήταν ένας δραστήριος γάτος που έτρωγε μέχρι και πιπεριές και τώρα δεν τρώει ούτε τόνο. Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη και φοβάμαι ότι δεν πήγε κάτι καλά με την στείρωση. Δεν μου έδωσε αντιβίωση μετά γιατί μου είπε ότι του έκανε ένεση αντιβιωτική και ότι δεν χρειάζεται. Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη. Δεν μπορώ να τον βλέπω έτσι. Θέλω να τον πάω στον αίλουρο (εκεί πηγαίναμε πριν μετακομίσουμε) αλλά τώρα είναι μακριά. Αν ξέρετε κάποιον καλό κτηνίατρο στα βόρεια προάστια (Αγ. Παρασκευή - Χαλάνδρι - Χολαργό) αλλιώς θα πάω στον αίλουρο. Πείτε μου τα δικά σας γατάκια αντιμετωπίσανε παρόμοιο πρόβλημα ή όντως κάτι δεν πάει καλά? Σας παρακαλώ πείτε μου είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη. Ευχαριστώ πολύ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool