Αρρώστησε μετά από στείρωση

NEFELI2008

Νεοφερμένο μέλος

Ο NEFELI2008 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Καλησπέρα κορίτσια. Είχα γράψει και πριν λίγες μέρες για το αν πρέπει ή όχι να στειρώσω τον γάτο μου Ozzy. Αύριο πάει μία εβδομάδα από την στείρωση και από προχτές ο γάτος μου δεν είναι καθόλου καλά. Δεν τρώει τίποτα και όλη μέρα κοιμάται.Πριν από την στείρωση ήταν ένας δραστήριος γάτος που έτρωγε μέχρι και πιπεριές και τώρα δεν τρώει ούτε τόνο. Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη και φοβάμαι ότι δεν πήγε κάτι καλά με την στείρωση. Δεν μου έδωσε αντιβίωση μετά γιατί μου είπε ότι του έκανε ένεση αντιβιωτική και ότι δεν χρειάζεται. Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη. Δεν μπορώ να τον βλέπω έτσι. Θέλω να τον πάω στον αίλουρο (εκεί πηγαίναμε πριν μετακομίσουμε) αλλά τώρα είναι μακριά. Αν ξέρετε κάποιον καλό κτηνίατρο στα βόρεια προάστια (Αγ. Παρασκευή - Χαλάνδρι - Χολαργό) αλλιώς θα πάω στον αίλουρο. Πείτε μου τα δικά σας γατάκια αντιμετωπίσανε παρόμοιο πρόβλημα ή όντως κάτι δεν πάει καλά? Σας παρακαλώ πείτε μου είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη. Ευχαριστώ πολύ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δηλ ειναι εντελως ακεφος? βοηθησε μας λιγο. δεν τρωει τιποτα? παιζει καθολου ? ειναι υποτονικος ? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοιμάται όλη μέρα. Από το πρωί που ξύπνησα μέχρι τώρα είναι μέσα στο κρεβάτι μου. Τον σήκωσα και τον πήγα στο μέρος που είναι η τροφή του και έφυγε. Μέχρι και τόνο του έβαλα έφαγε πολύ λίγο και έφυγε και πήγε πάλι στο κρεβάτι μου. Είμαι πολύ χάλια. Τι μπορεί να πήγε στραβά?

δεν ξερω, πηγαινε τον στον γιατρο αυριο για καλο κ για κακο. μην ανησυχεις τοσο μπορει να μην ειναι τιποτα. ο γιατρος θα σου πει. δυστυχως δεν ξερω κανεναν γιατρο στην περιοχη σου. ....;)

τωρα θυμηθηκα ποια κοπελα εισαι...;)

γενικα τα γατια να ξερεις γινονται ελαφρως πιο νωθρα μετα τη στειρωση, αλλα το να μην τρωει ειναι καπως..πηρες κανενα γιατρο τηλ αυτες τις μερες που δεν ειναι καλα? φανταζομαι δε θες να πας σαυτον που τον στειρωσες ?

Αυτό συνέβη τις τελευταίες δύο μέρες και είπα στην αρχή πως δεν θα είναι κάτι σοβαρό και να περιμένω να δω πως θα πάει. Αλλά επειδή είναι και σήμερα έτσι έχω προβληματιστεί πάρα πολύ. Και φοβάμαι να τον ξαναπάω στον κτηνίατρο που έκανε την επέμβαση. Μου σπαράζει η καρδιά να τον βλέπω έτσι. Δεν έχει φάει τίποτα όλη μέρα. Τίποτα απολύτως. Και είναι ένας απίστευτα λαίμαργος γάτος.

https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/

και εδω θα βρεις ενα ζιπαρισμενο αρχειο στο τελος του πρωτου μηνυματος. ενα εξελ. εκει εχει μια λιστα γιατρων.

Ειναι καλυτερα ο γατος σου;Δεν ειναι λογικο σε αρσενικο να ειναι σε τετοια κατασταση...Πηγαινε τον οπωσδηποτε σε εναν αλλο γιατρο,ισως ειναι καποια μολυνση.

Μπορεί και να μην είναι λόγω της στείρωσης. Άλλαξε περιβάλλον, είναι και η εποχή περίεργη... οταν κάνει κρύο, οι γάτες κοιμούνται πιο πολύ και χουζουρέυουν.

Δες το αρχείο με του Κτηνιάτρους που σου πρότειναν.
Καλημέρα και περαστικά.:)

Τον πήγα στον γιατρό το πρωί. Εκεί που έκανε την επέμβαση. Του έβαλε θερμόμετρο. Είχε 41 πυρετό. Μου είπε ότι δεν είναι από την επέμβαση γιατί η περιοχή εκεί είναι φυσιολογική. Δεν έχει πρηστεί ούτε υπάρχουν υγρά κλπ. Το πιθανότερο είναι να κόλλησε μικρόβιο από το κτηνιατρείο μου είπε. Του έκανε αντιπυρετική ένεση και αντιβιωτική και πήρα και γω από το φαρμακείο και θα του δίνω πρωί βράδυ. Θα τον ξαναπάω πάλι αύριο. Ελπίζω να γίνει καλά. Έχω και το άγχος επειδή έχω και το μωρό. Έχω χωρίσει το σπίτι σε δύο μέρη. Να μην έρχεται σε επαφή με το μωρό ο γάτος προληπτικά. Φοβάμαι μην πάθει τίποτα και το μωρό. Μπορεί να πάθει κάτι το μωρό ενώ ο γάτος μου είναι άρρωστος?

γεια σου κ πολλα περαστικα. καλα εκανες κ τον πηγες στο γιατρο, ειχε πολυ πυρετο ο κακομοιρης....:(
τωρα που πηρε φαρμακακια θα πανε ολα καλα ειμαι σιγουρη.
για το μωρο δε νομιζω οτι πρεπει να εχεις φοβο..καποια μολυνση εχει ο γατουλης, δε νομιζω οτι ειναι κατι κολλητικο.

Όχι το μωρό δεν κινδυνεύει, ούτε και ο γατούλης απο το μωρό.:)

Καλησπέρα κορίτσια. Είχα γράψει και πριν λίγες μέρες για το αν πρέπει ή όχι να στειρώσω τον γάτο μου Ozzy. Αύριο πάει μία εβδομάδα από την στείρωση και από προχτές ο γάτος μου δεν είναι καθόλου καλά. Δεν τρώει τίποτα και όλη μέρα κοιμάται.Πριν από την στείρωση ήταν ένας δραστήριος γάτος που έτρωγε μέχρι και πιπεριές και τώρα δεν τρώει ούτε τόνο. Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη και φοβάμαι ότι δεν πήγε κάτι καλά με την στείρωση. Δεν μου έδωσε αντιβίωση μετά γιατί μου είπε ότι του έκανε ένεση αντιβιωτική και ότι δεν χρειάζεται. Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη. Δεν μπορώ να τον βλέπω έτσι. Θέλω να τον πάω στον αίλουρο (εκεί πηγαίναμε πριν μετακομίσουμε) αλλά τώρα είναι μακριά. Αν ξέρετε κάποιον καλό κτηνίατρο στα βόρεια προάστια (Αγ. Παρασκευή - Χαλάνδρι - Χολαργό) αλλιώς θα πάω στον αίλουρο. Πείτε μου τα δικά σας γατάκια αντιμετωπίσανε παρόμοιο πρόβλημα ή όντως κάτι δεν πάει καλά? Σας παρακαλώ πείτε μου είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη. Ευχαριστώ πολύ.
Μήπως πονάει πολυ και αντιδράει έτσι???τωρα πως ειναι???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back