Αρρώστιες που το κουνέλι μεταδίδει στη γάτα

Ducati

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Ducati αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 129 μηνύματα.
Εχουμε ενα κουνελι που μεγαλωνει σε κλουβι ,ειναι μικρο, αλλα το κλουβι ειναι σε χωραφι δηλαδη εκτεθειμενο στο περιβαλλον. Ειναι ο τελευταιος επιζων μιας ομαδας κουνελιων που εκτρεφαμε για φαγητο, οποτε εχει ερθει και σε επαφη μικρο βεβαια με τα τελευταια κουνελια. Αυτο λογω της τυχης του θα πεθανει απο γεραματα:D

Αυτο που με ενδιαφερει ειναι αν μπορει να κολλησει στην γατα μου κατι. Η γατα μου δεν εχει κανει ακομα το εμβολιο λευχαιμιας αν αυτο παιξει κανα ρολο. Διαφωτιστε με.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Αρρώστεις που το κουνέλι μεταδίδει την γάτα

Δεν έχω ακούσει ποτέ ότι μπορεί να κολλήσει κανείς αρρώστια από κουνέλι.
Δεν πιστεύω πως υπάρχει λόγος ανησυχίας. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Αρρώστεις που το κουνέλι μεταδίδει την γάτα

Εχω και εγω κουνελακι αλλα στο μπαλκονι μου που ερχεται σε επαφη με την γατα μου....σιγουρα αυτο που παιζει ρολο όμως είναι οτι απο την στιγμή που ειναι εκτεθειμένο στην φύση ΚΑΙ αυτο ΚΑΙ η γατα σου...σίγουρα θα πρεπει να ελέγχεις για παράσιτα και στους δυο....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back