Αρσενικός Ιμαλαϊων

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Fotini

Διάσημο μέλος

Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα.
Βρέθηκε στην περιοχή της Νίκαιας ενήλικος αρσενικός seal point, πιθανότατα ράτσας Ιμαλαϊων. Έχει πλατύ κεφάλι, ολίγον πλακουτσωτή φατσούλα και είναι μεγαλόσωμος, με κοντά ποδαράκια και μεγάλες πατούσες. Η κοπέλα που τον βρήκε δεν μπορεί να τον κρατήσει/φιλοξενήσει για προσωπικούς λόγους και ο γάτος θα γυρίσει στο δρόμο. Ίσως να το έσκασε, ίσως να τον παράτησαν.
Φωτογραφία δεν διατίθεται, ο γατούλης είναι seal point, όπως τα κλασικά σιαμ.
Όποιος ενδιαφέρεται για υιοθεσία ή φιλοξενία μέχρι να δούμε τι θα γίνει με την πάρτη του, παρακαλώ να μου στείλει προσωπικό μήνυμα στο φόρουμ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο γατούλης είναι ράγκντολ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο γατούλης απο τα mms που μου έστειλε η Τoulis, μοιαζει διασταυρωση birman με ημαλαιων...
ειναι πανεμορφος ...οντως...

Κορίτσια, βάλτε καμιά φωτο ή βιντεάκι να βοηθήσουμε τον όμορφο γατούλη....:)
Καλώς ή κακώς, στις υιοθεσίες παίζει ρόλο η εικόνα...

Γεια σας !!! Ενδιαφέρομαι να υιοθετήσω τον συγκεκριμένο γάτο, απλά θα ήθελα να τον δω κι από κοντά.. για να διαπιστώσουμε αν ταιριάζουν οι χημίες μας :P ;) Το email μου είναι ilbatagianni@gmail.com . Περιμένω άμεσα απάντηση, ευχαριστώ.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Θα ενημερωθώ για τις εξελίξεις από την κοπέλα που τον είχε βρει και θα σας ενημερώσω με τη σειρά μου το συντομότερο!

Αναμένω με αγωνία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :clapup: :clapup: :clapup: :clapup:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Δυστυχώς για εσάς και ευτυχώς για το γάτο, υπάρχει ιδιοκτήτρια. Και οι γάτοι είναι δύο και διδυμάκια. Άλλος είχε εμφανιστεί τότε που έβαλα την αγγελία και άλλος πριν δυο μέρες. Απλά η ιδιοκτήτρια έχει επιλέξει να τα αφήνει να τριγυρνούν έξω, είναι εμβολιασμένα και στειρωμένα και τα δύο. Δεν είναι Ράγκντολ ούτε Ιμαλαϊων, είπε ότι είναι διασταύρωση Σιάμ με Περσικό... Ό,τι να 'ναι.. Η φίλη μου της είπε δυο κουβέντες για τους κινδύνους να τα αφήνει έξω και ελπίζω να το κατάλαβε. Αυτά.

Tί κρίμα....:( Κρίμα, όχι που υπάρχει ¨ιδιοκτήτρια¨, αλλά που έχει επιλέξει αυτό τον τρόπο ζωής για τα γατάκια της... Και ειδικά για μια τέτοια ράτσα, που το έξω είναι ακόμη πιο δύσκολο γ'αυτήν.... Ας ελπίσουμε να αναθεωρήσει....

Ναι, κι εγώ το ελπίζω. Τριγυρνούν κάτι ροτβάιλερ εκεί στη γειτονιά που άμα δουν γάτα, λυσσάνε! Χώρια τα αυτοκίνητα και οι φόλες. Δεν είναι ιδιαίτερα φιλόζωη περιοχή... αν συμβεί κάτι, θα κλαίει με μαύρο δάκρυ.

Δεν είναι ιδιαίτερα φιλόζωη περιοχή... αν συμβεί κάτι, θα κλαίει με μαύρο δάκρυ.

Για να μην κλαίει με μαύρο δάκρυ λοιπόν, θα πρέπει να προνοήσει ώστε ο γάτος να μην πάθει κάτι...

όντως κρίμα για μένα .... χαχαχαχα θα τον αγαπούσα και θα τον φρόντιζα πολύ..... και σίγουρα θα ήταν προστατευμένος στο σπίτι μου. Αλλά χαίρομαι που βρήκε τη μαμά του και πάλι, γιατί ίσως να ήταν ένα συναισθηματικό πλήγμα για τον καημένο μας τον γατούλη , να του λείπουν οι δικοί του και να υιοθετηθεί από κάποια άλλη οικογένεια στα καλά καθούμενα. Ωστόσο, σας ευχαριστώ όπως και να ΄χει για την άμεση ενημέρωση. Υ.Γ ας ελπίσουμε να βρώ κάποια στιγμή σύντομα την αδελφή ψυχή μου.... χιχιχι :) :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back