Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Μπορείτε να μου πείτε αν είναι δυνατόν ένας αστείρωτος και ενήλικος γάτος να ενδιαφερθεί για μια στειρωμένη εδώ και έξι χρόνια θηλυκή γάτα;

Η γάτα στειρώθηκε πριν έξι χρόνια με επιτυχία, από τότε δεν ενφάνισε ποτέ σημάδια οίστρου ούτε καμιά ερωτική διάθεση.

Χθες είδα όμως αστείρωτο γάτο να της απευθύνει το γνωστό ερωτικό κάλεσμα και να την προσεγγίζει με καθαρά ερωτική διάθεση.

Μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
εγω πιστευω οτι με την στειρωση η γατα δεν χανει το φυλο της. Πιστευω πως ο γατουλης μπορει να καταλαβει οτι προκειται για θηλυκια απο τις φερομονες της. Μπορει να λεω και βλακειες, δεν ξερω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος

Στο "μυαλό" δεν παύεις να παραμένεις...Αντρας!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Εχουν την πλάκα τους κάτι τετοια...
Στο "μυαλό" δεν παύεις να παραμένεις...Αντρας!
Όχι ο αρσενικός είναι αστείρωτος και το θηλυκό στειρωμένο εδώ και έξι χρόνια.

moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι,γινεται,αν και δε νομιζω η θηλυκια να τον αφησει τελικα να τη ζευγαρωσει (εδω αστειρωτες και δεν τους αφηνουν να τις ζευγαρωσουν αν δεν εχουν οιστρο).
julia
Διακεκριμένο μέλος

Απλά,
μπορεί να έχει μαρκάρει άλλη θηλυκή αστείρωτη στην περιοχή.. και ο γάτος να έχει μπερδευτεί.
μπορεί να φωνάζει γενικά και αόριστα στις γάτες τις περιοχής...
μπορεί να είναι τόσο "ερωτίλος " που δεν κρατιέται και θέλει να τον ακούσει όλη οι γειτονιά...

Και σε μένα γίνεται το ίδιο..

και στο τέλος μαζεύονται όλοι οι εραστές και φωνάζουν μαζί καντάδα... και μετά αρχίζουν τα πλακώματα...

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Σε μας Julia στο οικοπέδο προς το παρόν έρχεται ένας αρσενικός ,αστείρωτος γιατί δεν πιάνετε με τίποτα.

Αλλά μάλλον ισχύει το δεύτερο....φωνάζει γενικώς για θηλυκιά και βρέθηκε η Μυρτώ μπροστά του.

Σήμερα το πρωί του έβγαλα τα πιατάκια του έξω από το οικόπεδο και ήρθε έφαγε και έφυγε.

Η ιδέα ότι μπορούσε να ζευγαρώσει με την Μυρτώ με τρομοκράτησε γιατί είναι αδέσποτος και θα μπορούσε να κολλήσει οτιδήποτε η Μυρτώ.

Λέτε όμως ότι αφού είναι στειρωμένη, μάλλον δεν θα συνέβαινε κάτι τέτοιο.

Πάντως η Μυρτώ θα βγαίνει για βόλτα στο οικόπεδο μόνο με συνοδία!

julia
Διακεκριμένο μέλος

(κυριολεκτικά)Απλά ο Δον Ζουάν ήρθε να κόψει κίνηση.. και ότι του κάτσει. Η κόρη έχει κλείσει σαν γυναίκα, οπότε και δεν αποτελεί κινούμενο στόχο...

Θα τον κοιτάει και θα γελάει....

¨΄ Άρε κακομοίρη κελάηδα... δε μπα να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο..."Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Άσε την κόρη λέφτερη... να μυρίσει την Άνοιξη....(κυριολεκτικά)
Απλά ο Δον Ζουάν ήρθε να κόψει κίνηση.. και ότι του κάτσει. Η κόρη έχει κλείσει σαν γυναίκα, οπότε και δεν αποτελεί κινούμενο στόχο...
Θα τον κοιτάει και θα γελάει....¨΄ Άρε κακομοίρη κελάηδα... δε μπα να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο..."
Άσε Julia δεν είμαστε για τέτοια....

Τον κοιτούσε χθες η Μυρτώ με ένα απορημένο βλέμμα όταν της νιαούρίζε...

Και σήμερα το πρωί που του έβγαλα έξω τα πιατάκια για να τον ταίσω, η Μυρτώ κατάφερε να τρυπώσει έξω και τον παρακολουθούσε πίσω από τα κάγκελα.

Πάντως τώρα το μεσημέρι που μας ξανάρθε ο εραστής ,κάθεται πολύ ήσυχος σε μια γωνιά και κοιμάται.

Καλά μετά το Πάσχα θα σκεφτώ έναν τρόπο να τον πιάσω, να τον πάω στον κτηνίατρο....και μετά αν θέλει ας παριστάνει τον Ρωμαίο!

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω πιστευω οτι του γατου δεν του μυρισε η γατα απλα αν η στειρωμενη θηλυκη γατα ηταν γατος θα τον ειχε πηδ*&*^ξει τον αλλον!!χαχα
η γατα δεν νομιζω να κατσει..αυτος μπορει να κανει ομως φιλοτιμες προσπαθειες!!!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
εγω πιστευω οτι του γατου δεν του μυρισε η γατα απλα αν η στειρωμενη θηλυκη γατα ηταν γατος θα τον ειχε πηδ*&*^ξει τον αλλον!!χαχα
η γατα δεν νομιζω να κατσει..αυτος μπορει να κανει ομως φιλοτιμες προσπαθειες!!!
Ιωάννα εκτός από την Μυρτώ έχω και τον Άρη που είναι στειρωμένος, και βγαίνει και αυτός μαζί με την Μυρτώ στο οικόπεδο όπου έρχεται και ο αστείρωτος αδεσποτούλης που ταίζουμε.

Και εγώ θα περίμενα αψιμαχίες μεταξύ του πορτοκαλόγατου και του Άρη, όμως ο πορτοκαλής έστρεψε σαφώς το ενδιαφέρον του στην Μυρτούλα.
Ίσως γιατί ο Άρης είναι πιο μεγαλόσωμος από αυτόν και μπορεί να τον φοβάται.

Προφανώς ψάχνει για θηλυκιά να ζευγαρώσει, τώρα πως φαίνεται στα μάτια η στειρωμένη Μυρτώ ...δεν μπορώ να ξέρω.

Σήμερα πάντως ήταν πολύ ήσυχος έφαγε και κοιμήθηκε κάτω από ένα δέντρο χωρίς να ασχοληθεί καθόλου με καντάδες.

Υ.Γ Το καλύτερο , και για αυτόν, θα ήταν να στειρωθεί...αλλά τον ταίζουμε 1,5 χρόνο και ακόμη δεν πιάνεται.

Υ.Γ 2 Ο Άρης αντί να υπερασπιστεί την τιμή της αδερφής του...έκανε την πάπια!

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
συγνωμη που θα στο πω αλλα μπορει ο Αρουκος σου να ειναι ηδονοβλεψιας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
συγνωμη που θα στο πω αλλα μπορει ο Αρουκος σου να ειναι ηδονοβλεψιας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λες;;;
Μπα είναι πολύ αγαθιάρης για κάτι τέτοιο!
Μάλλον πολύ φοβιτσιάρης είναι!

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
χα χα..οκ..εσυ ξερεις καλυτερα..χεχε
mairi1
Νεοφερμένο μέλος
Ρωτάω γιατί κι ο δικός μας (7 μηνών είναι) έχει αρχίζει το νιαούρισμα τελευταία χωρίς όμως να υπάρχει αντικείμενο πόθου σε ακτίνα βολής
Ζει μέσα στο διαμέρισμα και δε βλέπει καν άλλες γατούλες.Πάει απλά στο παράθυρο,κοιτάζει έξω και νιαουρίζει.Θα τον στειρώσουμε φυσικά,αλλά μας είπε η γιατρός πρώτα να "εκδηλωθεί" (να λερώσει 1 φορά) και μετά να στειρωθεί

moukelis
Επιφανές μέλος
Συγνωμη,αλλα τι σχεση εχει το λερωμα (προφανως εννοειτε το ψεκασμα με το οποιο μαρκαρουν οι γατες την περιοχη τους) με τη στειρωση του;Αν αρχισει να ψεκαζει μπορει να του μεινει και σαν συνηθεια,και δεν ειναι εγκυρος τροπος να δει καποιος αν ειναι ετοιμος για στειρωση ο γατος.
mairi1
Νεοφερμένο μέλος
Ρώτησα πότε να τον στειρώσουμε και μου είπε η γιατρός μόλις ψεκάσει,ακριβώς για να μην του γίνει συνήθειο.Αυτό το παραπανιάρικο νιάου είναι ένδειξη;
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ρώτησα πότε να τον στειρώσουμε και μου είπε η γιατρός μόλις ψεκάσει,ακριβώς για να μην του γίνει συνήθειο.Αυτό το παραπανιάρικο νιάου είναι ένδειξη;
νομιζω οτι ειναι ενδειξη..αλλα εκτος των αλλων..ο γιατρος μου μου ειχε πει το εντυελως αντιθετο..οτι δηλαδη να στειρωθει..ΠΡΙΝ ψεκασει..γιατι οντως μετα μπορει να γινει συνηθειο..εμενα ο δικος μου ποτε δεν ψεκασε..τον πηγα σε ηλικια 7 μηνων..και μαλιστα μπορει να παει και πιο νωρις..απο τους 6 μηνες...

moukelis
Επιφανές μέλος
Φυσικα και αποτελει ενδειξη,εξαλλου σημασια εχει επαναλαμβανω αν εχουν κατεβει οι ορχεις και αν εχουν εκκριθει καποιες ορμονες απαραιτητες για την αναπτυξη του τριχωματος κτλ,κι αυτα δεν κρινονται απο τη συμπεριφορα μαρκαρισματος του γατου.Ο δικος μου ειναι δεκατριων μηνων και δεν εχει ψεκασει,αν δεν εχει θηλυκια ή αλλο αρσενικο στο χωρο του μπορει και να μην το κανει,παρολα αυτα μπορει μια χαρα και να ζευγαρωσει,και να φυγει...
aretha
Περιβόητο μέλος
Μα αν αρχίσει να ψεκάζει, τότε είναι που θα του γίνει συνήθειαμου είπε η γιατρός μόλις ψεκάσει,ακριβώς για να μην του γίνει συνήθειο.

Τελοσπάντων, μετά την ηλικία των 6 μηνών είναι μια χαρά να στειρωθεί ο γάτος.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool