Αρσενικός μικρούλης σιαμέζος

Όντως, πολλοί λένε κακίες άμα ζηλεύουν... Αμά δεθείτε το γατούλι κ εσύ, δεν πρόκειται να γίνει τπτ απ αυτά που σ λένε...

ουπς! ξέχασα τη φωτογραφία του γερο-σιαμέζου μου. νάτη:
πολύ ωραίος ψιψίνος! Να τα 30στήσει!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλως ορισατε :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το γλυκο μου:inlove: !!κι η Τσικι παντως το κανει αυτο,οταν νυσταζει αλλα υπαρχει "δραση" στο σπιτι δεν παει για υπνο,καθεται και παρακολουθει γερνοντας μπρος-πισω απ'τη νυστα:lol:

Μα είναι εκπληκτικό το πόσο γλυκό και έξυπνο είναι αυτό το μικρό! :P Τα νυχάκια δεν τα βάζουμε μέσα εύκολα βέβαια, αλλά κάνω πως κλαίω όταν τα βγάζει για να με παίξει και σταματάει για να ξαναρχίσει λίγο αργότερα... :/:

Εχτές που μαγείρευα στην κουζίνα και ήμουν όρθια για αρκετή ώρα σταθερή στο ίδιο σημείο, είχε ξαπλώσει πάνω στα πόδια μου. Νύσταζε και αντί να πάει να κοιμηθεί κάπου, στεκόταν καθιστός στα πίσω του πόδια, έγερνε λίγο και επανερχόταν...:lol: Ντάγκλες! :lol:

Blanch γειάσου και απο εμένα, ειναι πραγματικά απίθανα ζωάκια τα σιαμέζάκια, εχω ήδη 2 στο σπιτι, απο μωράκια και μεγάλωσαν μαζί μας. Είναι όμοια αλλά τόσο διαφορετικά μεταξύ τους, ο Ρούπι ειναι χαδιάρης, αγαπησιάρης, γουργουρίζει ασταμάτητα, απαιτητικός (όταν θέλει να του δώσεις σημασία δεν υπάρχει περίπτωση να την γλυτώσεις), το βράδυ πρέπει να πάω να κοιμηθώ την ώρα που θέλει αυτός (διότι κοιμόμαστε παρεό) και αν αργήσω να πάω, κάθεται στην πόρτα της κρεβατοκάμαρας και με φωνάζει......η Μπουμπού τώρα που ειναι και κόρη του, ειναι άλλο γατί, μοναχική, χαδιάρα βέβαια (αλλά όταν θέλει αυτή), λίγο αντικοινωνική θα έλεγα, αλλά όταν θέλει γίνεται πολύ γλυκιά και απαιτητική!!!!
Γενικά αυτό που θέλω να σου πώ ειναι ότι, τα Σιάμ στην πραγματικότητα "διαλέγουν" τα αφεντικά τους δεν τις διαλέγουμε εμείς, η σχέση με τα άτομα που τα φροντιζουν ειναι πολύ τρυφερή και μιλάνε-μιλάνε-μιλάνε ασταμάτηταααααα......τα λατρεύω.....:)
Θα περάσετε τέλεια με τον γατουλίνο σου.....

καλημέρα σε όλους!!!!!!!

Ακούνε όμως τα γατιά σε ονόματα;
Αρκετά γρήγορα θα μάθει τ’ όνομά του, αρκεί φυσικά να το φωνάζεις πάντα μ’ αυτό. Μπορεί να μάθει κ μερικές λέξεις, όπως το «ΜΗ» ή το «έλα» αρκεί να μιλάς πάντα καθαρά κ με συγκεκριμένο τόνο. Έτσι θα καταλαβαίνει από τον τόνο της φωνής σου πότε το μαλώνεις, πότε το καλείς κ πότε του λες γλυκόλογα :)

καλησπερα σε ολους!να σου ζησει ο γατουλος!αυριο περιμενω και εγω το γατουλινι μου !θα μου το στειλουν απο θεσσαλονιμη και ειναι σιαμ θυληκο 1 μηνος.μια χουφτα θα ναι!το ονομα αυτης μαγια που φερνει και σε εξωτικο.εχω πολυ αγχος και ελπιζω να με συμβουλευσετε οπου τα βρω δυσκολα!μολις της πηρα ολη τη προικα και περιμενω.αντε να ερθει να σας στειλω φωτο:D

καλως να σου ερθει η γατουλα σου:) !αν και καλο θα ηταν να εμενε κι αλλο με τη μαμα της,ειναι παρα πολυ μικρη ακομα...

ευχαριστω!ειναι πραγματι πολυ μικρη αλλα προσαροστηκε αμεσως.δεν κλαιει και βρηκε κολπο να σκαρφαλωνει πανω μας απο τα μπατζακια του παντελονιου!ολο αγκ αλιες θελει και εμεις τσακωνομαστε ποιος θα την πρωτοκρατησει.φοβαμαι οτι θα την κακομαθουμε;)

καλως την δεχτηκες λοιπον!!!!:up: :up: join the club!!:D

θα την κακομαθεις πριν προλαβεις καλα καλα να το καταλαβεις:lol:

Μερικές φωτό του μισαδακιού. :P Ελπίζω να μπορέσω να βγάλω και καλύτερες...:happy:

Συνημμένα

• ______000.jpg
    ______000.jpg
    2,6 KB · Εμφανίσεις: 48
  • ______005.jpg
    ______005.jpg
    2,2 KB · Εμφανίσεις: 75
  • ______007.jpg
    ______007.jpg
    3,2 KB · Εμφανίσεις: 44
  • ______011.jpg
    ______011.jpg
    3,2 KB · Εμφανίσεις: 36
  • ______012.jpg
    ______012.jpg
    3,2 KB · Εμφανίσεις: 42
Ακόμα δύο: :)

Συνημμένα

• ______013.jpg
    ______013.jpg
    3,3 KB · Εμφανίσεις: 45
  • ______014.jpg
    ______014.jpg
    4,2 KB · Εμφανίσεις: 47
τι μωρο ειναι αυτο?????

Καλέ αυτό στείνεται και κοιτάει το φακό!!!:lol:
Μη μου πεις ότι πίνει και φραπέ???!!!:blink:

οντως,λες και ξερει οτι τον παιρνουν φωτογραφια:lol: κουκλακι!!

Άτιμο πλάσμα! ;) Στήνεται κανονικότατα... :cool: Όσο για το φραπέ, ότι κρατάω αμέσως να το εξετάσει ή και να το δοκιμάσει! :lol:

Πανεμορφος ειναι!!:)

Κουκλακι! :up: Φτου φτου!

κουκλί το μισαδάκι!! :inlove:

:inlove::inlove::inlove:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back