Αρσενικός πιτσιλάει τον τόπο, αλλά δε θα του περάσει!!!

escape

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η escape αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Σύρος (Κυκλάδες). Έχει γράψει 122 μηνύματα.
Μη ρωτήσει κανείς γιατί δεν τους στειρώνω τους αρσενικούς μου!!! 6 είναι στο σύνολο (4 θηλυκές 2 αρσενικοί)! Ένα ένα τα κατοστάρικα!
Πρός το παρόν έπρεπε να βρω μια λυση γιατί έχουν βάλει στο μάτι μια συρταριέρα και τους τοίχους της σκάλας (ε,ρε, τι έχει τραβήξει αυτή η σκάλα!)

AZAX κύριοι! Με διπλάσιο αμονιαζόλ! Ξεμυρίζει τον τόπο και δε βλάπτει τα έπιπλα. Με τα αυθεντικά ξύλινα δε ξέρω ...

Καμιά άλλη καλή ιδέα?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

στειρωσε τα 2 αρσενικα σου τουλαχιστον που πιτσιλανε. εστω αυτα για αρχη :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν δε τα στειρωσει και εχεις και θυληκα μπορει να καταληξεις συντομα με περισσοτερα ζωα, αν μενεις συρο αυτο τον αυγουστο ερχεται κοντα στη ροδο ( σε ενα νησακι απεναντι) περιοδευουσα κλινικη που σειρωνονται δωρεαν απο κτυηνιατρους. Δες στις ελπιδοφορες εμπειρίες σε παλιοτερα θεματα.

Μάλλον κάτι δεν είπα σωστά...
Τα 4 θηλυκά είναι ήδη στειρωμένα. Οι αρσενικοί περιμένουν τη σειρά τους. Ελπίζω αφού η διαδικασία είναι πιο απλή να κοστίζει και φθηνότερα...
Όσο για τη Ρόδο, σ ευχαριστώ για την ιδέα αλλά δεν είναι τόσο απλό. Καράβι που συνδέει τα δύο νησιά υπάρχει 2 φορές την εβδομάδα, το ταξίδι είναι κάμποσες ώρες και τα κόμιστρα ισοδυναμούν με μέρος της στείρωσης. Άστα να πάνε.
Στη Σύρο γιατί δεν έρχονται άραγε; Θα γλίτωναν πολλά γατιά και σκυλιά από τη μαζική φόλα (2 φορές το χρόνο σταθερά...)

Μάλλον κάτι δεν είπα σωστά...
Τα 4 θηλυκά είναι ήδη στειρωμένα. Οι αρσενικοί περιμένουν τη σειρά τους. Ελπίζω αφού η διαδικασία είναι πιο απλή να κοστίζει και φθηνότερα...
Όσο για τη Ρόδο, σ ευχαριστώ για την ιδέα αλλά δεν είναι τόσο απλό. Καράβι που συνδέει τα δύο νησιά υπάρχει 2 φορές την εβδομάδα, το ταξίδι είναι κάμποσες ώρες και τα κόμιστρα ισοδυναμούν με μέρος της στείρωσης. Άστα να πάνε.
Στη Σύρο γιατί δεν έρχονται άραγε; Θα γλίτωναν πολλά γατιά και σκυλιά από τη μαζική φόλα (2 φορές το χρόνο σταθερά...)

Συγνώμη σε ποια περιοχή της Σύρου μένεις γιατί όταν έμενα εγώ ένα καλοκαίρι το 99 δεν μου φάνηκαν εχθρικοί οι άνθρωποι με τις γατούλες αντίθετα:hmm:

escape ακόμη το κάνουν αυτό με τις φόλες;; Δε θα ξεχάσω κάποια Χριστούγεννα (2006 ή 7) που είχε γίνει τοπικό σκάνδαλο το θέμα! Τα είχε μαζέψει νύχτα το απορριματοφόρο για να μη γίνει σάλος!
Κρίμα, γιατί κατά τα άλλα το νησί σου είναι ένα υπέροχο μέρος...
Αλήθεια που μένεις Σύρο; Στην Άνω Σύρο κυκλοφορούν κάτι απίστευτες γάτες... που αν και αδέσποτες φέρονται πολύ αγαπησιάρικα!

Ναι, δυστυχως το κάνουν ακόμα. Ακόμα γίνεται σάλος, ακόμα αγανακτεί αρκετός κόσμος, αλλά ΑΚΟΜΑ το κάνουν.
Τα αδεσποτα σκυλιά είναι πολύ φιλικά. Ίσως γιατί πολλοί άνθρωποι τα ταίζουν , κυρίως ταβερνες. Σε κάποια έχουν δώσει και ονόματα.
Επίσης, έχει δημιουργηθεί κι ένας φιλοζωικός σύλλογος που =μαζεύει σκυλάκια σε περιφραγμενο μέρος, τα ταιζει και τα φυλάει. Άδικος κόπος, κάποιος ή κάποιοι το βιολί τους...:mad:

Όσο για τις απανωσυριανές, ναι ειναι πανεμορφες ε? Νομιζω υπάρχει ράτσα του Αιγιαίου. Χαρακτηριστική είναι η ουρά τους, μονίμως όρθια :up:

Γενικώς τα πραγματα είναι διφορουμενα εδω. Πολλά σπιτια έχουν ζωα (τόσο που θελεις να δωσεις μωρο και δε βρισκεις αδειο σπιτι...) αλλά υπάρχουν και ...κακοί λύκοι. Η περιοχη που ζω εγω στην Ερμούπολη δε φημίζεται για το φιλικο της πνευμα, τόσο που σκέφτομαι να αλλάξω σπίτι...

Eγώ έμενα ψηλά στο Άνω βροντάδο νομίζω ονομαζόταν και εκεί είχαμε πολλά γατάκια που ζούσαν όμορφα. Εκείνο που μου είχε κάνει εντύπωση είναι ότι ακριβώς απέναντι ουρλιάζαν σκυλιά τα οποία όπως έλεγαν ήταν υπό την φροντίδα του Δήμου οποίος τα άφηνε ατάιστα. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα

Κοίτα, η στείρωση των αρσενικών κοστίζει τουλάχιστον τα μισά χρήματα. Εγώ τον δικό μου τον στείρωσα ? 50. Εναν κάθε μήνα ή 2μηνο, και δεν θα σου φανεί τίποτα! :)

Κανένα σπίτι προς Βαπόρια πωλείται;;; :up::up::up:

ή οπουδηποτε στη Συρο? Ειναι το αγαπημενο μου νησι...:redface:συγνωμη για το Off:redface:

Στο Μορφεα κανω ομοιοπαθητικη κι εχει ψεκασει ελαχιστες φορες και κατω απο μεγαλο στρες:)θα μεινει για καποιο διαστημα ενεργος και μετα θα στειρωθει:)

Και εγώ το δικό μου τον στείρωσα με 50 ευρώ.Υπάρχει καμία φιλοζωΪκή εκεί;;Τα αρσενικά τα στειρώνουν με 15 αντε 20 ευρώ και το τσιπάκι κάνει 20 ευρώ.

Στη Συρο είχα παέι πριν 2 καλοκαίρια. Μιλάμε για τρελή γατοπλημμυρα!:blink:
Όπου και να πήγαινα έβλεπα παρέες από τουλαχιστον 3 ή 4 γάτες και ολες πολύ φιλικές. Αλλά είχα ακούσει και τότε ότι είχε γίνει μια εκκαθάριση και ότι είχαν σκοτώσει πολλά ζωάκια.:(
Αλλά χωρίς ελεγχο των γεννήσεων πολύ συντομα θα επαναληφθεί αυτό το τόσο τραγικό γεγονός, στο κατά τα άλλα πανεμορφο νησί.:mad:

Τουλάχιστον εκεί είχε γίνει γενική εκκαθάριση...Τι να πω που υποψιάζομαι το σπιτονοικοκύρη ότι μου σκότωσε ένα αδέσποτο κουταβάκι που απλά του έβαζα φαγάκι;;;ΚΑι δε μπορώ να έχω αποδείξεις...Για το γάτο μου φοβάμαι τώρα.....:(:mad:

Μη ρωτήσει κανείς γιατί δεν τους στειρώνω τους αρσενικούς μου!!! 6 είναι στο σύνολο (4 θηλυκές 2 αρσενικοί)! Ένα ένα τα κατοστάρικα!
Πρός το παρόν έπρεπε να βρω μια λυση γιατί έχουν βάλει στο μάτι μια συρταριέρα και τους τοίχους της σκάλας (ε,ρε, τι έχει τραβήξει αυτή η σκάλα!)

AZAX κύριοι! Με διπλάσιο αμονιαζόλ! Ξεμυρίζει τον τόπο και δε βλάπτει τα έπιπλα. Με τα αυθεντικά ξύλινα δε ξέρω ...

Καμιά άλλη καλή ιδέα?

Το μόνο που μπορείς να κάνεις για την ώρα είναι να φράξεις όπως μπορείς τις περιοχές όπου ψεκάζουν (αν έχουν σταθερά μέρη) και να καθαρίσεις καλά (εδώ).
Αλλά δυστυχώς αυτά είναι ημίμετρα.:/: Το πρόβλημα θα λυθεί μόνο με συνδυασμό των παραπάνω και στείρωσης. Καταλαβαίνω ότι υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες, αλλά μην το καθυστερείς, αλλιώς η συμπεριφορά θα παγιωθεί.

Κανένα σπίτι προς Βαπόρια πωλείται;;; :up::up::up:

Αν αντιληφθώ ότι πωλείται σπίτι στα Βαπόρια σε λογική τιμή ...δε θα στο πω!
Θα σε προσκαλέσω όμως αφού υπογράψω τα συμβόλαια!
χαχαχαχα!:up:

Όντως είμαστε λίγο Off topic
Αν βρω λίγο χρόνο θα ανοίξω μια ενότητα σχετικά με τη Σύρο και τα ..φιλοζωικά της θέματα. Έχει ενδιαφέρον. Πριν λίγο καιρό έπεσε και η πρώτη μήνυση για τις μαζικές εξοντώσεις!

Στο θέμα μας τώρα:
Ομοιοπαθητική για τον έλεγχο των ορμών? Χμ...
Πες μας κάτι παραπάνω, μ' ενδιαφέρει. (κάνω η ίδια ομοιοπαθητική οπότε θεώρησε ότι είμαι καλός δεκτης)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back