Αρσενικός Garfield

Wanderland

Νεοφερμένο μέλος

Η Wanderland αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Ψάχνω αρσενικό γάτο/γατάκι που να μοιάζει με τον Garfield! Ξέρω, τρελή αγγελία, αλλά θέλω να τον χαρίσω έκπληξη σε έναν φίλο μου που ξέρω πως θέλει γάτο..Θα ήθελα να είναι φιλικός(δλδ να δέχεται χαδάκια και τέτοια) και όσο γίνεται να είναι μαθημένος να ζει σε διαμέρισμα..:redface: Ευχαριστώ!! :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαλησπέρα!
Δεν ξέρω αν γνωρίζεις αλλά ο Garfield σαν γατούλα ανήκει στην φυλή των εξωτικών πέρσικων..
Αν θέλεις ακριβώς τον ίδιο, ας πούμε, πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιο εκτροφείο!
Αν θες απλά ένα πορτοκαλί γατάκι σίγουρα θα βρείς σε αγγελίες υιοθεσίας!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν δεν ενδιαφέρει να είναι μικρό γατάκι, αν δεις στα Χαρίζονται εδώ στο mycat, θα δεις τον Garfield αυτοπροσώπως! Είναι και περσικός, όπως ο αυθεντικός...

https://www.mypetz.gr/threads/koύκο-ο-πέρσης.236765/

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back