Αρσενικό γατάκι 2 1/2 μηνών ονόματι Ηρακλής, δίδεται για υιοθεσία

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δε ξέρω, ο ηρακλής μεγαλώνει γρήγορα και δε ξέρω αν μεγαλώσει πολύ ακόμα ότι θα βρεθεί κανένας να τον θέλει. Τουλάχιστον τα έχει βρει με τον μεγάλο μου γάτο τον Τομ, ενώ τη δεύτερη μέρα του ηρακλή στο σπίτι, ο Τομ και ο μπατούμ προσπαθήσανε να πετάξουνε τον ηρακλή από το μπαλκόνι, αλλά ο μικρός γατζώθηκε στο κάγκελο με τα μπροστινά του ποδαράκια και δε κουνιότανε με τίποτα. Τώρα, 1 μήνα μετά, ο Τομ τον αφήνει να κοιμάται μαζί του και τον γλύφει και παιζουνε και μαζί λίγο, ο δε Μπατούμ έχει αρχίσει να δείχνει ανεκτικότητα(όσο μπορεί τουλάχιστον). Πάντως είναι αξιαγάπητος ο ηρακλής. Είναι πιο αγαπησιάρης από τα δύο κορίτσια που είχα το καλοκάιρι και ευτυχώς βρήκα σπίτια κα για τα δύο. Παραθέτω και μια φώτο που τράβηξα χτες τον Τομ μαζί με τον Ηρακλή στο καλάθι.

dscf0428.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Τα γλυκά μου τα αγαπάκια...:inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aχ τι ομορφα που ειναι μαζι αγκαλιτσα!!:clapup:Κανουν καλη παρεα με τον Τομ ,το πολυ πολυ να κρατησεις και τον Ηρακλη!!:inlove::inlove::inlove:

Θα δούμε, δε ξέρω. Άμα αρχίσω και κραταω καθε γατακι που μαζευω, θα καταλήξω δε ξερω και γω με ποσες γατες μεσα σε ενα διαμέρισμα. Σκέφτεστε να μην είχα βρει σπίτια για τα δυο κορίτσια το καλοκαίρι? Θα είχα 5 γάτες μέσα στο διαμέρισμα τωρα και δε γίνεται. Ήδη με τους τρεις λεβέντες τώρα είμαι οριακά. Και δεν ειναι μόνο αυτοί, ταϊζω και καμιά 5 αδέσποτα έξω και προσπαθώ να στειρώσω τις θηλυκές τις γειτονιάς με δικά μου έξοδα. Και όλα αυτά ενώ ειμαι ανεργος και δεν εχω εισόδημα απο πουθενά.Τα πράγματα ειναι δύσκολα. Αλλά δεν θα αφήσω τον Ηρακλή στο δρόμο. Μακάρι να βρεθεί κάποιος να τον πάρει. Αλλιώς θα αναγκαστώ από δω και πέρα να μην περιθάλπτω άλλα ανήμπορα γατάκια και αυτό θα είναι πολύ στενάχωρο και λυπηρό για μένα, να τα βλέπω απελπισμένα και φοβισμένα και να μην μπορώ πλέον να κάνω τίποτα :(

Σε καταλαβαίνω απόλυτα..:/: Λίγο-πολύ, έτσι νιώθουμε εδώ όλοι, αλλά δυστυχώς οι συνθήκες της ζωής μας,δεν μας επιτρέπουν να τα σώσουμε όλα.
Στα πιο τρελλά μου όνειρα, θα'θελα να'μουν η ιδιοκτήτρια του Σκορπιού και να το'χα γεμίσει γάτες, γάτους και γατάκια.
Θα το μετονόμαζα και "Γατονήσι":)

Αχ βρε Αλεξανδρα μου και γω το ιδιο ανεκπλήρωτο ονειρο εχω :P να ειχα ενα τεράστιο χώρο να τον γέμιζα με γατες. Καπως ετσι σκεφτόμαστε ολοι εδω μεσα αλλα δυστυχως ειναι αδύνατο να τα σώσουμε ολα. Δεν ξερεις μπορει να βρεθει σπιτι για τον Ηρακλή..απλα αν αργήσει θα δυσκολευτείτε να τον αποχωριστειτε.

Και μενα επισης Αλεξανδρα μου και Νικολ μου ειναι ανεκπληρωτο ονειρο να εχω μια τεραστια εκταση γεματο γατες και γατακια!!:)

Όποιος θα ήθελε να δει τον μικρό Ηρακλή σε βίντεο , μπορεί να τον δει εδώ https://www.youtube.com/watch?v=hdwsuDFJaWw

Καλημερα,φοβερο βιντεακι οΤομ εχει ξετρελαθει με τον Ηρακλη παιζουν παρα πολυ!! Εχει αποχτησει ενδιαφερον τωρα αμα του διωξεις το παιχνιδι του θα πεσει στη ρουτινα παλι!!Φοβεροι ειναι οι γατοι σου το εχουμε ξαναπει βεβαια στο παρελθον,να τους χαιρεσαι!!:D

ο Τομ και ο Μπατούμ, βγαίνουνε κάθε μέρα έξω και κάθονται έξω όσες ώρες θέλουν. Οπότε δεν βαριούνται. Στο σπίτι μέσα ο Τομ θέλει να κοιμάται, να τρώει, να ξαπλώνει εδώ κι'εκεί και να δέρνει τον φουκαρά Μπατούμ. Δε νομίζω να του στοιχίσει άμα φύγει ο Ηρακλής, όπως δεν του στοίχησε όταν έφυγαν η Φελίνα και η Τίμιντ. Μάλλον εμένα θα μου στοιχήσει αν φύγει ο Ηρακλής.Αλλά άν βρεθεί κάποιος άνθρωπος που θα τον αγαπήσει και θα τον προσέχει όπως εμείς εδώ, θα τον δώσω. Αλλά όπως είπα και στην αγγελία, θα πρέπει να έρθει εδώ στο σπίτι ο ενδιαφερόμενος 2-3 φορές να παίξει μαζί του και να γνωριστούνε, ώστε όταν τον πάρει και τον πάει σπίτι του ο Ηρακής να γνωρίζει ήδη το νέο του αφεντικό και να μην τρελαθεί από το φόβο και την απελπισία του.

Πολυ καλα σκεφτεσαι να ερθει ο ενδιαφερομενος σπιτι σου και να γνωριστουνε με τον Ηρακλη,αν τελικα αποφασισεις να τον δωσεις.Εχεις δικιο εσενα ειναι δυο και εχουν παρεα ο ενας τον αλλον,ο Ηρακλης αν παει αλλου και ειναι μονος του θα μελαγχολησει γιατι εμαθε με παρεα.:D

και βέβαια έχω αποφασίσει να τον δώσω, αλλιώς δεν θα έβαζα την αγγελία, αλλά αν περάσουνε 2-3 μήνες και δεν εχει ενδιαφερθεί κανένας, μετά θα είναι πολύ δύσκολο. Τα δυο κορίτσια που έδωσα το καλοκαίρι μενουν σε σπίτια όπου δεν υπάρχουν άλλες γάτες και δεν εχουνε κανεναν πρόβλημα, τις περιποιούνται και τις αγαπάνε και έχουνε δεθεί με τις αφεντικίνες τους και περνάνε ωραία. Επισκέφτηκα τη Φελίνα σπίτι της πριν κανά μήνα, και τον άλλο μήνα θα πάω να δω και τη Τίμιντ.

Μπραβο σου που φροντιζεις τα αδεσποτα γατακια !!Πολυ χαιρομαι για την Τιμιντ που βρηκε σπιτακι,ολα καλα πηγαν λοιπον ,ευχομαι και για τον Ηρακλη γρηγορα να βρει το δικο του σπιτακι!!

Τελευταία επεξεργασία:
Ουσιαστικά τα σπίτια και για τη Τίμιντ και για τη Φελίνα, τα βρήκε η σύζυγός μου. Δε ξέρω αν θυμάσαι πως ήταν η Τίμιντ, αλλά εκει που πήγε έχει τόσο καλή περιποίηση και τώρα που είναι 7 μηνών έχει γίνει ακόμα πιο κούκλα από πριν. Στελνω και μια φώτο της πρόσφατη να τη δεις. Και στο λεγά τότε να παρεις τη Τίμιντ , τώρα την χαίρεται άλλη κυρία :)

timid1.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
Πολυ χαιρομαι πραγματικα ειναι μια κουκλα !! Και γω το καλοκαιρι στο εξοχικο μας ειχε γεννησει μια γατουλα και οταν πηγα τον Αυγουστο βρηκα 5 γατακια απο τα οποια τα δυο με πλησιασαν και με αφησαν να τα πιασω, τα αλλα τρια ηταν λιγο αγριμια ,βεβαια το ενα ηταν καχεκτικο και ειχε πληγη στα χειλακια τα ματακια του ειχαν τη νηκτικη κυστη κατεβασμενη απο τα σκουληκια και ειχε προβλημα στη αναπτυξη του,δεν μου πηγαινε η καρδια να το αφησω και ετσι το υιοθετησα μαζι με τον ενα αδελφουλι του ,με κοιταζαν και τα δυο στα ματια σαν να μου ελεγαν "παρε μας απο δω" και τωρα εχω δυο γατουληδες 4 μηνων και ειμαστε στη φαση να συνηθισει η Μινι μου μαζι τους!!:D

Πάντως απόλαυση να τα βλέπεις να παίζουν τα δυο τους! :D
2015-11-14_214846.jpg
2015-11-14_214636.jpg

Καλή τύχη μικρούλη μου Ηρακλή. Να βρεις το πιο όμορφο σπιτάκι να μεγαλώσεις και να περάσεις μια ευτυχισμένη ζωή :flowers:
2015-11-14_220750.jpg

Πολυ χαιρομαι πραγματικα ειναι μια κουκλα !! Και γω το καλοκαιρι στο εξοχικο μας ειχε γεννησει μια γατουλα και οταν πηγα τον Αυγουστο βρηκα 5 γατακια απο τα οποια τα δυο με πλησιασαν και με αφησαν να τα πιασω, τα αλλα τρια ηταν λιγο αγριμια ,βεβαια το ενα ηταν καχεκτικο και ειχε πληγη στα χειλακια τα ματακια του ειχαν τη νηκτικη κυστη κατεβασμενη απο τα σκουληκια και ειχε προβλημα στη αναπτυξη του,δεν μου πηγαινε η καρδια να το αφησω και ετσι το υιοθετησα μαζι με τον ενα αδελφουλι του ,με κοιταζαν και τα δυο στα ματια σαν να μου ελεγαν "παρε μας απο δω" και τωρα εχω δυο γατουληδες 4 μηνων και ειμαστε στη φαση να συνηθισει η Μινι μου μαζι τους!!:D
ναι το ξέρω ότι εχεις 3 γάτες τώρα, το διάβασα χτες ότι μάζεψες δυο γατάκια το καλοκαίρι. Εύχομαι ευχάριστη και ανέμελη συγκατοίκηση για όλους!!

αυτή η δουλειά γίνεται σ'όλο το σπίτι και στο μπαλκόνι, όταν ο Τομ είναι μέσα στο σπίτι. Ο Ηρακλής δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί,και μόνο όταν ο Τομ βγαίνει έξω βρίσκει την ησυχία του, ή όταν ο Ηρακλής κοιμάται. Ο Μπατούμ δεν του έχει δώσει ακόμα θάρρος και δεν τον αφήνει να πλησιάσει, αλλά ο Ηρακλής επιμένει να κερδίσει και αυτουνού τη φιλία.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ο Ηρακλης θα τους ξεσηκωσει και τους δυο,το πιστευω ειναι τσαχπινης!!:D

Ο Ηρακλής τώρα έχει γίνει 3 μηνών και γι'αυτό προσθέτω καινούργιες φωτογραφίες σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφερθεί να τον αποκτήσει. Έχει μεγαλώσει, και έχει γίνει πολύ παιχνιδιάρης.Έχει αποβάλλει το "fluffy" look που είχε όταν ήρθε σπίτι, και τώρα μοιάζει με γάτα της βεγγάλης, μακρύς, λεπτός, ευλύγιστος, με γαλαζοπράσινα μάτια και ωραίες ραβδώσεις . Επαναλαμβάνω πως θα δοθεί σε άνθρωπο που θα τον έχει μέσα στο σπίτι και στο μπαλκόνι μακρυά από κινδύνους. Περνάει πολλές ώρες στο μπαλκόνι όταν έχει ηλιο και παίζει με τις γλάστρες , ή κάθεται στις καρέκλες και ρεμβάζει, και από χτες τον ανεβάζω και στη ταράτσα που έχει χώρο να τρέξει και να παίξει. Ευτυχώς, εγώ έχω λεπτό κάγκελο στο μπαλκόνι και στη ταράτσα και δεν έχω κανένα τσιμεντένιο τοιχίο με μάρμαρο από πάνω, στο οποίο θα μπορούσε να πηδήξει και να χάσει την ισορροπία του κάποια στιγμή,οπότε δεν έχει φόβο να πέσει κάτω, διότι βρίσκεται μονίμως στο πάτωμα. Επίσης, αν κανείς ενδιαφερθεί να τον πάρει, θα επαναλάβω ότι πρέπει να έρθει εδώ στο σπίτι 2-3 φορές να παίξει μαζί του πριν τον πάρει, ωστε όταν έρθει η μέρα να τον πάρει, ο Ηρακλής να είναι εξοικιωμένος μαζί με το καινούργιο του αφεντικό και να συνηθίσει γρήγορα στο καινούργιο του σπίτι. Επειδή το γατάκι έχει ήδη φτάσει 3 μηνών, είναι απαραίτητο να γίνει η γνωριμία αυτή πρώτα, κάτι που δε θα χρειαζόταν αμα το γατάκι ήταν 1-2 μηνών.Λόγω της εμπειρίας που έχουμε αποκτήσει από τους δικούς μας γάτους και από τα αδέσποτα που φροντίζουμε και τα γατάκια που κατά καιρούς έχουμε περιθάλψει και έχουμε δώσει σε σπίτια , θα είμαστε σε θέση να του παράσχουμε πολλές χρήσιμες πληροφορίες όποτε και όταν χρειαστεί, που θα διευκολύνουν την ομαλή συμβίωσή του με τον γατούλη.Επίσης, να προσθέσω ότι ο Ηρακλής είναι πολύ κοινωνικός με άλλες γάτες,προσπαθεί να κερδίσει τη φιλία τους, του αρέσουν τα χάδια, έρχεται και ξαπλώνει και κοιμάται επάνω στα πόδια μας, μας γλύφει στο πρόσωπο και στα μάτια, αλλά όταν τον πάρεις αγκαλιά και τον σηκώσεις ψηλά, δεν κάθεται αγκαλιά αλλά ανεβαίνει αμέσως στο ώμο και κάθεται εκεί.

Τελευταία επεξεργασία:
Ο Ηρακλής όσο μεγαλώνει, τόσο πιο κούκλος γίνεται ...:inlove:
Θα γίνει αυτός ένας γάταρος ,όχι απλά "ημίθεος" (όπως ο συνόνόματος μυθολογικος ήρωας) , αλλά "θεός"!:worship:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back