Αρσενικό γατί με χρέη μαιευτήρα

• Thread starter Thread starter purina
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Γεια σου γιοβαννα μου :),
Αντε ειδες ηρθε και ο Ζακ και τη ξαπλαρε μαζι τους.Μη ξεχνας στη μαμα να βαζεις ξηρα τροφη για γατακια εχει γαλα και θα τη βοηθησει πολυ μεχρι να ξεπεταξει τα μικρα της.Ο μπαμπας Ζακ ειναι πολυ πρωτος:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ καλυ δεν το πιστευω οτι με βρηκες εδω
βρε βρε.... το ντινακι ειναι στην φοτο?
αντε θα τα λεμε κι εδω ....
φιλια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ μωρέ ψυχούλες!!! Βαλέ καμιά φωτογραφία τις οικογένειας εδώ να τα δούμε καλύτερα…:D

πως μπορω να βαλω εδω φοτος?

αχ ειμαι πολυ ανησυχη!
ενω πηγαιναν ολα μια χαρα η μπουμπη εδω και δυο μερες δεν τρωει και την βλεπω εξαντλημενη ! δεν ξερω τι μπορει να εχει! τις φερνω τις καλυτερες τροφες κι αυτη τα μυριζει και δεν αγγιζει
τροφες που πριν τα ετρωγε λαιμαργα
τι μπορει να εχει ? μηπως επειδη ηταν πολυ μικρη εξαντληθηκε? δεν εχω ιδεα απο γεννητουρια γατιων γιατι πρωτη φορα μου ετυχε.

Το απλώς "εξαντλημένη" μου φαίνεται φυσιολογικό, εφόσον την αρμέγουν. Το ότι δεν έχιε όρεξη όμως είναι περίεργο. Συνήθως τρώνε για 10! Μπορείς να δεις αν έχει ακόμα αιματάκι ή κάνα φούσκωμα μήπως της έμεινε κάνα γατάκι μέσα;;;; Πάντως καλύτερα να ρωτήσεις έναν γιατρό...

την κοιταξα δεν εχει ουτε φουσκωμα ουτε αιμα απλα τα ματια της ειναι μισανοιχτα δεν τα ανοιγει κανονικα δηλ
πριν καιρο ο πατερας των παιδιων ο ζακ ειχε προβλημα στα ματια αλλα εγινε καλα απο μονος του (υποψην οτι ο ζακ δεν πιανεται μολις τον πλησιασεις φευγει) μηπως ειχε κανα ιο και την κολησε? και ο ιος αυτοσ που φερνει τσιμπλες δημιουργει και προβλημα στον οργανισμο και το γατι χανει τισ δυναμεις του?

Ένας ιός που φέρνει τσίμπλες και εξάντληση κατά καιρούς είναι ο καλυκοϊός,αλλά μπορεί να είναι οτιδήποτε.Είναι εμβολιασμένη η μανούλα;Δεν την πας στο γιατρό για να μην πέσει κι άλλο;:hmm:

Mωρέ, εφόσον είσαι Άθήνα, πάρε ένα τηλέφωνο τον Αίλουρο www.ailouros.gr . Ό,τι και να σου πούμε εδώ, ένας γιατρός ξέρει πάντα καλύτερα. Κι αυτός λένε όλοι οι Αθηναίοι -και πολλοί από άλλες πόλεις, εδώ που τα λέμε- ότι είναι Ο γιατρός.

ασχημα τα νεα για τα 3 μωρα
εχουν προσβληθει απο αυτον τον καλυκοιο και το ενα μικρο πεθανε σχεδον γρηγορα. ειμαι πολυ λυπημενη ..
απο τα αλλα 2 το ενα δεν το βλεπω πολυ καλα ειναι καπως αδυναμο
ο γιατρος που τα ειδε (τον εφερα σπιτι) μου εγραψε κολυριο για τα ματια το τομπρεξ και βιμπραμισιν αντιβιωση για την μαμα καθε 6 ωρες και αλμορα για να μην παθει αφυδατωση αφου δεν τρωει ουτε τροφη ουτε νερο
δυσκολα τα πραματα κι εχω δωσει αγωνα γι αυτην την γατα
καποτε την εσωσα απο το δρομο οταν ηταν πολυ μικρο γατακι απο τις ροδες των αυτοκινητων και το πηρα και το μεγαλωσα με πολυ καθαριοτητα και φροντιδα
δεν ξερω τι θα γινει
εχω μιαν ελπιδα οτι θα σωθει με την θεραπεια
τα μωρα τα ταιζω με μπιμπερο και σκονη γαλα μιας και η μπουμπη δυσκολευεται στο θηλασμα και δεν εχει και πολυ γαλα τωρα που δεν τρωει
ο θεος βοηθος να ζησουν ολοι..

Λυπάμαι πολύ...:( Ελπίζω να τα καταφέρουν τα υπόλοιπα και να γίνει καλά η μαμά.

Καλό κουράγιο γιοβαννα, ελπίζω να τα καταφέρουν!

Καλό κουράγιο,μακάρι να πάνε όλα καλά για τα υπόλοιπα...

Ο γιατρός τι σου είπε στον Αίλουρο πήρες τηλέφωνο????
Δεν την έιχες εμβολιασμένη την γατούλα σου????:(:(

ασχημα τα νεα για τα 3 μωρα
εχουν προσβληθει απο αυτον τον καλυκοιο και το ενα μικρο πεθανε σχεδον γρηγορα. ειμαι πολυ λυπημενη ..
απο τα αλλα 2 το ενα δεν το βλεπω πολυ καλα ειναι καπως αδυναμο
ο γιατρος που τα ειδε (τον εφερα σπιτι) μου εγραψε κολυριο για τα ματια το τομπρεξ και βιμπραμισιν αντιβιωση για την μαμα καθε 6 ωρες και αλμορα για να μην παθει αφυδατωση αφου δεν τρωει ουτε τροφη ουτε νερο
δυσκολα τα πραματα κι εχω δωσει αγωνα γι αυτην την γατα
καποτε την εσωσα απο το δρομο οταν ηταν πολυ μικρο γατακι απο τις ροδες των αυτοκινητων και το πηρα και το μεγαλωσα με πολυ καθαριοτητα και φροντιδα
δεν ξερω τι θα γινει
εχω μιαν ελπιδα οτι θα σωθει με την θεραπεια
τα μωρα τα ταιζω με μπιμπερο και σκονη γαλα μιας και η μπουμπη δυσκολευεται στο θηλασμα και δεν εχει και πολυ γαλα τωρα που δεν τρωει
ο θεος βοηθος να ζησουν ολοι..
Μη στενοχωριέσαι. Κάνε ό,τι σου είπε ο γιατρός, συνέχισε να βοηθάς τη γάτα με το τάισμα και εύχομαι τα καλύτερα στη γατοοικογένεια! :) Γρήγορα περαστικά!

σας ευχαριστω θερμα
θα σας γραφω νεα να σας λεω πως πανε

ναι να μας γράφεις και να μαθαίνουμε τι κάνουν οι ψύχούλες:D:D:D

Ax, περαστικά τους, μωρέ....

Κρίμα για το μικρούλι :bye: ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρουν τα υπόλοιπα αλλά κ η μανούλα. Περαστικά κ σύντομα σας εύχομαι!

δυστυχως τα 2 μωρα δεν τα καταφεραν. χθες αργα πεθανε το ενα και σημερα το τελευταιο. μεγαλη πικρα και για εμας και για την Μπουμπη.
το μονο καλο ειναι οτι η Μπουμπη ειναι καλυτερα , ειναι ομως θλιμμενη.
ο ζακ εχει φυγει απο χθες και δεν εχει φανει ακομα
η μπουμπη καθεται και με κοιταζει ολο αμηχανια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back