Αρσενικό κουκλάκι 1 μηνός ψάχνει για σπίτι!!

• Thread starter Thread starter mariag
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

mariag

Νεοφερμένο μέλος

Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα.
Ηταν για μια ολόκληρη μέρα κρυμμένος σε έναν σωλήνα ,έκλαιγε σπαραξικάρδια και τον έβγαλα μετα κόπων και βασάνων!!!

Αφού τον έπλυνα και του έβαλα φάρμακο για τους ψύλλους-ε'ιχε μια ολόκληρη...αποικία!!!-πήγε και στον κτηνίατρο για αποπαρασίτωση και check-up.:)

Ο κούκλος μας λοιπόν χρώματος λευκού & πορτοκαλί,είναι 1 μηνός,λατρεύει τις αγκαλιές και τις ζαβολιές και ψάχνει μια ζεστή οικογένεια που θα τον αγαπάει και θα τον φροντίζει,γιατί δυστυχώς δεν μπορούμε να τον κρατήσουμε...
th_2.jpg
th_1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Φωτό υπάρχει ?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι αλλά δεν μπορώ να την "ανεβάσω'"...θα μπορούσατε σας παρακαλώ να με βοηθήσετ?Ευχαριστώ

Τελευταία επεξεργασία:
Επιτέλους κατάφερα να "ανεβάσω" 2 φωτό του κούκλου!!!
Ευχαριστώ για τη βοήθεια!!

Τελευταία επεξεργασία:
Koυκλος!
Βαλε αγγελιες κι εδω,καθως κι ενα τηλεφωνο ή e-mail επικοινωνίας για τους ενδιαφερομένους.
Κσλή τύχη!

Ευχαριστώ,έχω βάλει και αφισσούλες αλλά ακόμα τίποτα!

Πάντως είναι τέλειος γατουλίνος...μακάρι να είναι και τυχερός!:worry:
Τον έχει ζητήσει μια γνωστή μου αλλά διστάζω να της τον δώσω γιατί θα τον έχει στον κήπο της-φυσικά με προυποθεση να τον στειρώσει ,θα αναλάβω τα έξοδα-αλλά έχει κάποιους "καλούς " γείτονες που ρίχνουν φόλες και έχουν εξαφανίσει όλα τα ζωα της γειτονιάς...
Δυστυχώς δεν έχει αποδείξεις για να κάνει καταγγελία...
Για να δούμε!
32194_1469601861344_1272529657_31293471_8003413_s.jpg

Όσο γίνεται μη βιαστείς να το δώσεις, είναι κρίμα. Χρειάζεται λίγη υπομονή γιατί βλέπεις τι χαμός γίνεται από μικρά γατάκια.
Νομίζω ότι με μια καλή προώθηση θα κλέψει καρδιές:)

Καλημερα!Εχεις απόλυτο δίκιο,δεν βιάζομαι,μακάρι να βρουν όλα οικογένειες να τα αγαπάνε!!!:):)
32194_1471885518434_1272529657_31298091_7442217_a.jpg

Τελευταία επεξεργασία:
Ενα κουκλάκι ανάμεσα σε άλλα...ποιο είναι το αληθινό???

Πολύ όμορφες φωτογραφίες Μαρία:) Αυτός είναι πραγματικό κουκλάκι !

Οντως είναι κούκλος!!!!:)

Εδω είναι ..αγουροξυπνημένος....:P:P:P

Πόσο μου θυμίζει το Ριρικάκι μου!!!! καλή τύχη μικρούλη μου:)

Καλημέρα!

Μερικές νέες φωτογραφίες του "Tommy" μας...ελπίζω να βρει σύντομα σπίτι, γιατί ο σκύλος μας έχει πάθει κατάθλιψη απο τη ζήλεια του...δεν θέλει ούτε να φάει...:(:(

Ο μικρός βέβαια όσο πάει...ζωηρεύει και έχει πολύ γέλιο!!!!:D:D

Οπως βλέπετε του αρέσει να κοιμάται στο κρεβάτι,εντελώς κακομαθημένος δηλαδη...:D:D

Οι ενδιαφερόμενοι μπορουν να καλούν στο τηλ:6977781928 ,ευχαριστώ!!!

Καλά δεν υπάρχουν λόγια για τις φωτογραφίες, ειδικά η δεύερη είναι χάρμα οφθαλμών:)
Εύχομαι στον Tommy σας τα καλύτερα.

Μπορεί η μαμα μου να μου έχει ...ροζ κρεβατάκι αλλά είμαι άντρας φοβερός και τρομερός...α έκανα και τα εμβόλια μου προχθές και ο κτηνίατρος έιπε οτι είμαι υγιέστατος και κούκλος!!!!

Το Σαββατοκύριακο θα πάω δοκιμαστικά σε ένα σπίτι όπου υπάρχει κι άλλος γάτος αρσενικός ,8 ετών,και εύχομαι να τα πάμε καλά και να υιοθετηθώ...ευχηθείτε μου καλή τύχη!!!!:clapup::clapup:

μα ειναι ενας ΚΟΥΚΛΟΣ πορτοκαλογατος!!!:clapup::clapup::clapup::clapup:
καλη τυχη πορτοκαλενιε!!!!:clapup::clapup::clapup:

Θα σας ενημερώσω για ότι νεότερο!!!!:):)
Ευχαριστούμε για τις ευχές!!!!:D:D:D:D

Καλη τυχη πορτοκαλακι!

Ο Tommy πήγε χθες στο νέο του σπίτι,δοκιμαστικά,και προς το παρόν όλα καλά ,γιατι ο άλλος γατούλης ο Σπύρος,όταν τον είδε, του νιαούρισε και ...κρύφτηκε κάτω απο τον καναπέ!!!!:P

Για να δούμε!!!Θα έχουμε ευτυχή συμβίωση ή ρήξη???:hmm:

Πάντως η νέα του μαμά είναι ξετρελλαμένη με τον πορτοκαλένιο μας!!!:D:D

Ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα!! Καλή τύχη κούκλε!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back