mariag
Νεοφερμένο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα.
06-06-10
11:43
Ο κούκλος μας θα παραμείνει στο νεό του σπίτι και είμαι πολύ χαρούμενη που υιοθετήθηκε !!!

Το κλίμα είναι σχετικά καλό με τον έτερο γάτο της νέας του μαμάς και πιστεύουμε οτι θα βελτιώνεται καθημερινά!!!!

Να είσαι καλά Tommy μας,θα μας λείψεις
αλλά θα μαθαίνουμε νέα σου συχνά!!!

Το κλίμα είναι σχετικά καλό με τον έτερο γάτο της νέας του μαμάς και πιστεύουμε οτι θα βελτιώνεται καθημερινά!!!!

Να είσαι καλά Tommy μας,θα μας λείψεις
αλλά θα μαθαίνουμε νέα σου συχνά!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Χριστινα-Μαρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.693 μηνύματα.
06-06-10
12:47
Χάρηκα πολύ για τον κούκλο!! Μήπως οι νέοι του γατογονείς θα δημιουργήσουν θέμα γι'αυτόν;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariag
Νεοφερμένο μέλος
Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 65 μηνύματα.
06-06-10
13:10
Είμαι πολύ ευχαριστημένη,αλλά η νέα του μαμά δεν ασχολείται τόσο με το Internet...
Αν μου στείλει φωτο θα τις ανεβάσω !!!
Αν μου στείλει φωτο θα τις ανεβάσω !!!

Τελευταία επεξεργασία:
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum