Αρχάρια γατομαμά...sos

Ιωαννα47

Νεοφερμένο μέλος

Η Ιωαννα47 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 64 ετών. Έχει γράψει 52 μηνύματα.
Καλησπερα.Σημερα θα γινω γατομαμα,μιας και το απογευμα θα φτασει στο σπιτι ο μικρουλης γατουλης.Ειναι η πρωτη φορα μετα απο τοσα χρονια που θα εχω ξανα γατακι,γι'αυτο θα ηθελα αν μπορειτε να μου δωσετε καποιες συμβουλες.Καταρχας,το γατακι θα ζει σε περιφραγμενη αυλη.Η κυρια που το εχει,το εχει μαθει να ζει εξω,γι'αυτο δεν μπορω να το εχω μεσα,καθως του αρεσει να σκαρφαλωνει σε δεντρα,να κανει την αναγκη του στο κηπο,και αν μπει μεσα σκιζει οτι βρει μπροστα του.Εχω καποιες αποριες σχετικα με τους εμβολιασμους και την διατροφη του.Ποσα εμβολια πρεπει να κανει?σημερα να του δωσω κονσερβα η' ξηρη τροφη?Το γατακι στις 3 σεπτεμβριου θα ειναι 3 μηνων,ειναι αρσενικο και μαθημενο στην ξηρη τροφη-στη κονσερβα και στα μαγειρευτα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δες εδώ.
Επίσης, για τους εμβολιασμούς και τις αποπαρασιτώσεις, εδώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα και να το χαίρεσαι!
Αφού θα είναι έξω, να κοιτάξεις να έχει και ένα καταφύγιο για τη βροχή και το κρύο.
Πάντως δεν νομίζω να παίζει ρόλο που έχει μάθει έξω. Μπορεί να μάθει και μέσα, αν θέλεις βεβαια να το έχεις μέσα. Μέσα σίγουρα θα φέρει πανικό και κυρίως επειδή είναι τόσο μικρό...
Να του φέρεις και παρεούλα να μην βαριέται :D

Ο μικρουλης εχει καταφυγιο για την βροχη και το κρυο.Σημερα το πρωι που πηγα να τον ταισω,βρηκα το πανινο κρεβατακι του σκισμενο.Χιλια κομματια το ειχε κανει ο ατιμος,βρηκα προχειρη μια κουτα και του εβαλα για να κοιμαται.Εως τωρα δεν την εχει σκισει.:)Οσο για την παρεουλα,σε κανα 3μηνο θα ερθει.Μια γνωστη μας εχει μια γατουλα που ειναι εγκυος,και θα μας δωσει ενα.

καλησπερα, καλως να το δεχτεις:)
εφοσον θα ζει σε αυλη, καλο θα ηταν να το στειρωσεις στην καταλληλη ηλικια, 5-6 μηνων δηλ.
φανταζεσαι να αρχισει να αφηνει εγκυες τις γατες της γειτονιας? :(

Φυσικα και θα τον στειρωσω.Δεν θελω να ταλαιπωρει τις γατουλες της γειτονιας,ουτε να βλεπω τα αδεσποτα να πλυθαινουν.

μπραβο σου που θα τον στειρωσεις :up:
οσον αφορα στη διατροφη του, αφου το ιδιο τρωει ξηρα ηδη, καλο ειναι -για μενα- να συνεχισεις ετσι. υπαρχουν πολλες kitten τροφες σε πετ σοπ που τον καλυπτουν επειδη ειναι μωρο.
τα μαγειρευτα αποφυγε τα καλυτερα:/:

Του δινω ξηρη τροφη purina one kitten.Μαγειρευτα θα του τα κοψω,μονο μια φορα στο τοσο να του δινω λιγο σαν λιχουδια.Απο κονσερβουλες τρωει τα παντα εκτος απο ραγκου κυνηγι(ειναι βαρυ για το στομαχακι του)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back