χριστινα
Διάσημο μέλος
Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
04-12-06
18:23
Ξυνεται και φτερνίζεται περισσότερο από ότι συνήθως? Αν ανησυχεις πάρε και μια 2η γνωμη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα.
05-12-06
19:28
Το ντινακι χτες πηγα να το διοξο κατω απ το ελατο μη κανει ζημια και οπωσ τη κοιταγα απο πανω με γρατζουνησε στο βλεφαρο πανς απ το ματι οχι πολι ευτιχως(δε μπορω τα αιματα)με περιθαλψαν ευτιχως αλλα ο φιλος μου τησ εβρεχε για τα καλα στο ποπουλι του ντινου και στη μουριτσα λιγο.Το καημενο το κοιταγα εκανε χουυυυυ.
Τωρα ειναι μια χαρα βεβαια και πολι ζαβολιαρικο παλι με τα νιχακια οποτε πρεπει να προσεχο εμενα μου εχει παρει πολι τον αερα.
Μαλλον θα του κοψο τα νιχακια.
Τωρα ειναι μια χαρα βεβαια και πολι ζαβολιαρικο παλι με τα νιχακια οποτε πρεπει να προσεχο εμενα μου εχει παρει πολι τον αερα.
Μαλλον θα του κοψο τα νιχακια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Η χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 2.873 μηνύματα.
05-12-06
20:18
Ολο αταξίες ειναι τα μικρά!! Πού να τα προλάβει κανείς!!!? Περαστικά παντως!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum