Ας αφιερώσουμε μια μέρα το μήνα

Εχεις δικιο Ρια μου το ξεσκισαμε το θεμα. :redface::redface:
Να κανω μια προταση?
Ειναι δυνατον να ανοιχτουν καινουρια διαφορετικα θεματα με τις αναγκες της καθε ομαδας απο τους υπευθυνους τους ωστε να αποφεχθουν παρεξηγησεις και να ξερουμε και τι μας γινεται οσον αφορα τις ομαδες, και οποιο αλλο θεμα ανοιχτει να ξερουμε οτι ειναι πρωτοβουλια του καθε μελους και να βοηθαμε?
Μα δε νομίζω ότι πια αυτό το θέμα έχει να κάνει με ανάγκες ομάδων. Όποιος θελήσει να το παρακολουθήσει, αυτό που θα καταλάβει είναι ότι έχει εξελιχθεί σε μια διαμάχη και καμία σχέση με ανάγκες δεν έχει.
Νομίζω ότι η πλειοψηφία κατάλαβε πια ότι το θέμα πλέον δεν έχει να κάνει με τις ανάγκες σωματείων και μη, οπότε δεν υπάρχει περίπτωση παρακολουθώντας το να αναρωτηθεί για ανάγκες, αντίθετα μπορεί ευκολότατα να προβληματιστεί για πολλά άλλα σε σχέση με τις ομάδες και σωματεία.
Δυστυχώς όπως έχει γίνει πια πιο πολύ πόλεμο ομάδων θυμίζει:(.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ακριβως γι αυτο το λογο ειπα gatouni να ανοιχτουν αλλα θεματα και ισως να γινει ενα split στο συγκεκριμενο ωστε να "καθαρισει".
Ιδεες λεω εγω τωρα, γιατι στην ουσια δεν ειναι πολεμος. Αλοιμονο αν ηταν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back