Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ένα επίκαιρο βιντεάκι μιας και σήμερα γίνεται ο αγιασμός των υδάτων:
https://www.youtube.com/watch?v=DELWDBAmMWE&feature=related

....πολυ καλο!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=eUba0WtH-SY
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Δε μπορουσα να αντισταθω και να μη σας το δειξω...φανς του twilight μαζευτειτε...
https://www.youtube.com/watch?v=eUba0WtH-SY

ηθελα να'ξερα πως τα βρισκεται!!

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος

πολυ καλο!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kristy314
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να το βάλω??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
οχι, να το βαλεις μονο αν ειναι πολυ προστυχο! το λιγο δεν το θελω.

σααααααααα δεν ντρεπεσαι!!!!!!!!

DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
δεν το εγραψα εγω, ο Γατουλης το εγραψε!
αααααααααααα...ε...τοτε αλλαζει το πραγμα!!!!!!

kristy314
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και αν ειναι πολυ το σβηνω,Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kristy314
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Εεε φίλε μου Batman, πρέπει οπωσδήποτε να βρω να πηδήξω, έχω τρελαθεί σου λέω.
- Γιατί δε δοκιμάζεις με την Wonder Woman; Κάνει τα καλύτερα πηδήματα εδώ στην χώρα των κόμικς.
- Μμμ, η Wonder Woman είναι καλή μου φίλη, δεν θα μπορούσα να κάνω κάτι τέτοιο, και φεύγει.
- Παρακάτω, βρίσκει τον Spiderman, και του λέει κι αυτού το δράμα του και τον ρωτάει αν έχει καμιά καλή πρόταση. - Θα σου πρότεινα την Wonder Woman. Είναι σίγουρα η καλύτερη.
- "Η Wonder Woman είναι φίλη μου. Μπα, δεν μπορώ να κάνω κάτι τέτοιο", λέει και φεύγει πάλι.
- Τι διάολο σκέφτεται καθώς πετάει, όλους τους έχει πάρει;
Τότε ξαφνικά βλέπει την Wonder Woman στο χωράφι από κάτω, με ανοιχτά τα πόδια σε κατάσταση έκστασης.
- Το θέαμα είναι άκρως προκλητικό. Δε βαριέσαι σκέφτεται, φίλοι φίλοι, αλλά και η ανάγκη μεγάλη, θα χρησιμοποιήσω τις υπερδυνάμεις μου, θα κάνω τη δουλειά γρήγορα γρήγορα, πριν το καταλάβει θα έχω φύγει.
- Πράγματι, πέφτει σαν σφαίρα πάνω στην Wonder Woman, τελειώνει την δουλειά και πριν πεις κύμινο έχει εξαφανιστεί.
- Τι στο καλό ήταν αυτό, λέει η Wonder Woman κοιτώντας με θολό βλέμμα προς τον ουρανό.
- Δεν ξέρω, λέει ο Invisible Man, αλλά ο κώλος μου με πεθαίνει.
DRIFTER
Πολύ δραστήριο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

natalouko
Επιφανές μέλος

Να σαι καλά βρε Ιωάννα μου!!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

...οποια δεν την εχει δει...ας παει...

natalouko
Επιφανές μέλος
Πάω να την δω!!!εγω παιδια το πιο πολυ γελιο ,μεχρι δακρυων δηλαδη....το εριξα χτες...στο θεμα"γκρουπ εναντια στη στειρωση" με την απαντηση της cloud and snow.....οποια δεν την εχει δει...ας παει...
![]()

kristy314
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πωωωωωωω....!Ποιος την σκεφτηκε θα ΄θελα να ΄ξερα!!
Αλήθεια τι διαφημίζει??
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool